Treningmote 2024

Gada treniņu modes

Gada treniņu modes: Komforts un Stils Skaistā Sadarbībā

Mēs tuvojamies jaunam gadam, un treniņu modes jomā ir notikušas aizraujošas izmaiņas, kas nolikušas komfortu un stilu centrā. Šogad izvēlies treniņu apģērbu, kas sniedz labāko sniegumu, bet arī atspoguļo tavu personīgo stilu. Apskatīsim dažas no populārākajām tendencēm un stilām, kas iezīmē treniņu modes nākotni.

  • Izvērstas Bikses
  • Oversized Jogger Komplekts
  • Oversized T-krekls
  • Scrunch leggings
  • Sporta krūšturis ar aizmugures detaļām

Izvērstas Bikses

Athleisure tendence nerāda pazīmes par samazināšanos. Visi mīl to praktiskumu, ka var pāriet no treniņu zāles uz kafejnīcu vai biroju bez nepieciešamības mainīt apģērbu. Tāpēc izvērstas bikses ir pirmais izvēles variants daudziem, bieži neitrālos toņos, piemēram, melnā un pelēkā krāsā. Mūsu izvēlē ir bikses ar izvēršanu, tostarp bikses ribētā audumā, jogas bikses mīkstā un elastīgā audumā, un jogas bikses mīkstā džersijā.

Beige izvērtās biksesMelna izvērtās bikses

Atbilstoši Jogger Komplekts

Kad rudens iestājas pilnā sparā, ir pienācis laiks atjaunot savu garderobi ar dažiem neaizvietojamiem apģērbiem. Starp vissvarīgākajiem apģērbiem komfortablam un stilīgam rudens garderobē ir džemperu komplekts, kas sniedz ideālu līdzsvaru starp relaksējošu eleganci.

Mūsu Oversized Jogger ir bikses, kas tevi apņem mīkstumā un komfortā. Oversized piegriezums sniedz galējo relaksācijas pieredzi, un tās ir piemērotas gan atpūtai mājās, gan neformālām izklaidēm ar draugiem. Savieno ar Oversized Hoodie stilīgai un komfortablai apģērba izvēlei.

Zila hoodieZila jogger

Oversized T-krekls

Oversized t-krekli ir kļuvuši par dominējošu tendenci treniņu un brīvā laika apģērbā. Šis relaksējošais, komfortablais stils ir iekarojis fitnesa pasauli, un ir viegli saprast, kāpēc. Oversized t-krekli sniedz perfektu sajaukumu starp komfortu un stilu.

Kaut arī tradicionālie, cieši pieguļošie treniņu apģērbi joprojām ir populāri, oversized stils ir nomainījis treniņu skatuvi. Brīvais piegriezums nodrošina pilnīgu kustību brīvību treniņa laikā, vienlaikus dodot relaksētu un moderno izskatu. Neatkarīgi no tā, vai trenējies sporta zālē, dodos skriet parkā vai apmeklē jogas nodarbību, oversized t-krekli ir ideālais izvēles variants bezrūpīgai treniņam.

Pelēks oversized t-kreklsBalts oversized t-krekls

Scrunch Leggings

Scrunch leggings jau sen ir ieguvuši savu vietu treniņu modes pasaulē, un šī tendence acīmredzot nesamazināsies drīzumā. Šīs inovatīvās treniņu bikses ar raksturīgo rievoto detaļu aizmugurē ātri kļuvušas par iecienītākām treniņu entuziastu vidū.

Viedā dizaina dēļ tās sniedz papildu pacelšanu un izceļ aizmuguri pievilcīgā veidā, kas sniedz tev pašpārliecību treniņa laikā. Šīs leggingas nodrošina ideālu līdzsvaru starp modi un funkcionalitāti, un tās ir piemērotas gan pietupieniem treniņu zālē, gan kafijai ar draugiem pēc treniņa. Mums ir plaša izvēle dažādu scrunch leggings, un pie mums atradīsi visu spektru no pilnīgām scrunch ar rievotu efektu līdz vieglākām scrunch, kas gandrīz nav redzamas, bet dod to pašu lielisko formas efektu.

Zilas scrunch leggings

Sporta krūšturis ar aizmugures detaļām

Sporta krūšturi ar skaistām aizmugures detaļām ir jaunākā mode treniņu pasaulē. Ar dažādām detaļām, piemēram, krustiem, smalkajiem izgriezumiem vai iedvesmojošiem rakstiem, vari gaidīt, ka izskats būs lielisks gan priekšā, gan aizmugurē.

Labākais par sporta krūšturiem ar aizmugures detaļām ir tas, ka tie ne tikai ideāli darbojas treniņu laikā, bet arī izskatās fantastiski, kad tu tos demonstrē. Iedrošini sevi ar papildu pašpārliecību treniņa laikā un parādi muguras muskuļus, ko esi tik smagi strādājusi, lai izveidotu! Mūsu plašā sporta krūšturu izvēle ar aizmugures detaļām ietver gan vairāk aizsargājošus crop tops, piemēram, Extended Sports Bra, sporta krūšturus ar labu atbalstu, piemēram, Lift Sports Bra, un sporta krūšturus ar unikālām detaļām, piemēram, Endurance Sports Bra.

Zils sporta krūšturis ar stilīgām detaļāmMelns krekls ar stilīgām aizmugures detaļām

Tilbake til bloggen