Bærekraftig produksjon

Ilgtspējīgi Apģērbi

Mēs, Famme, vēlamies būt par līderiem ilgtspējības un videi draudzīgas ražošanas jomā sieviešu modes un sporta apģērbu nozarē. To mēs sasniedzam, nodrošinot, ka mūsu piegādātāji ir paraugs ilgtspējīgas ražošanas jomā, ļaujot mūsu materiāliem un produktiem tikt ražotiem videi draudzīgā un atbildīgā veidā. Mēs ticam, ka kvalitatīvi izejmateriāli un piegādātāji ir atslēga ilgtspējīgai uzņēmējdarbībai ar videi draudzīgiem apģērbiem.

Piegādātāji

Audumu ražošana

Audums mūsu apģērbam tiek ražots no Fulgar, Itālijas uzņēmuma, kas 2009. gadā kļuva par pirmo Poliamīna 6.6 ražotāju, kas ieguva ES Ekolabel par videi draudzīgu kvalitāti un sniegumu visā produkta dzīves ciklā. Viņu ilgtspējības pasākumi ietver videi draudzīgas ražošanas sistēmas izveidi, iekšējo ūdens pārvaldības sistēmu, kas palīdz optimāli izmantot ūdeni gaisa un aprīkojuma atdzesēšanai, kā arī vairāk nekā 63% materiālu pārstrādi ražošanas cikla laikā. Mēs vēlamies būt atklāti par to, kas ir mūsu piegādātāji un kā tiek ražoti mūsu produkti, tieši tāpēc mēs esam izveidojuši šo rakstu, lai sniegtu jums ieskatu, kā mēs esam kļuvuši par ilgtspējīgu zīmolu.

Mūsu Vortex 2 Leggings ir izgatavoti no ilgtspējīga auduma no FulgarIlgtspējīgi apģērbi

Peldkostīmi

Mūsu swimwear kolekcija ir ražota no Sensitive Fabrics, cita Itālijas ražotāja, kas, izmantojot "The SensitiveEcoSystem Project", ir koncentrējusies uz ūdens, enerģijas un ķīmisko vielu patēriņa samazināšanu, kā arī oglekļa emisiju un atkritumu samazināšanu.

Denims

Mūsu denim nāk no Isko, viena no pasaules vadošajiem denim ražotājiem, kas pārdod denim plašā pasaules daļā. Isko cenšas noteikt standartus ilgtspējīgas ieguves un denim ražošanas jomā, un tiecas nodrošināt atklātu procesu, kas var ietekmēt citus sekot šiem standartiem. Isko cenšas iegūt visus savas denim sastāvdaļas sertificētas par videi draudzīgām un nepārtraukti strādā pie tā, lai izveidotu pēc iespējas ilgtspējīgāku uzņēmējdarbības modeli. Isko ir arī pirmais denim ražotājs pasaulē, kas saņēmis Ziemeļvalstu vides zīmi, Svanemerket.

Audumu ražošana (fleece)

Audums, ko mēs izmantojam dažos no mūsu apģērbiem, nāk no piegādātāja Pontetorto. Viens no Pontetorto pamatprincipiem ir aizsargāt dabu un attīstīt spēcīgu vides apziņu, īstenojot vairākus videi draudzīgus un ilgtspējīgus pasākumus. Tas ietver, piemēram, iniciatīvas kā: - videi draudzīgu produktu izmantošana - plaša pārstrādāto materiālu izmantošana, tostarp izejvielas no pārstrādātām plastikāta pudelēm. - Inovatīvas tehnoloģijas izmantošana, kas darbojas uz saules enerģijas. - Videi draudzīgu izejvielu integrācija - fokuss uz mikroplastmasas emisiju samazināšanu fleece ražošanas laikā.

REPREVE

REPREVE ir šķiedra, ko ražo Unifi. Ja jūs vēlaties ražot ilgtspējīgus apģērbus, kas ir kvalitatīvi, tad šī šķiedra ir jāizvēlas. REPREVE ir viena no visilgspējīgākajām vielām, ko mēs izmantojam Famme apģērbu ražošanā. Tas, kas izceļ REPREVE no citām šķiedrām, ir tas, ka tā ir ne tikai augstas kvalitātes un izturīga, bet arī izgatavota no pārstrādātiem materiāliem, piemēram, plastikāta pudelēm. Izmantojot REPREVE audumu, jūs ne tikai veicat ētisku un ilgtspējīgu apģērbu ražošanu un samazināt vides emisijas, bet arī ražojat skaistus un funkcionālus apģērbus, kas spēs izturēt ilgāk. REPREVE izmanto daudzas lielas zīmes, tostarp Famme, un tā izmantošana ir labs solis virzienā uz atbildību attiecībā uz vidi apģērbu un modes industrijā.

NILIT

Famme izmanto diegus no NILIT, arī mūsu bezšuvju apģērbos. Tā kā Famme ir vadošais bezšuvju sporta apģērbu ražotājs, Nilit izmantošana šo apģērbu ražošanā ir viens no ilgtspējīgākajiem un atbildīgākajiem lēmumiem, ko mēs kā inovāciju zīmols varam pieņemt. Nilit diegi tiek ražoti videi draudzīgā un bioloģiskā veidā, izmantojot resursus ūdens saglabāšanai, atjaunojamās enerģijas izmantošanu, resursu saglabāšanu un materiālus, kuri tiek izmantoti diegu ražošanā, tiek pārstrādāti.

Produkti, kas izmanto Nilit diegus:

Lycra

Famme izmanto Lycra (izplatīta caur Fulgar) daudziem mūsu produktiem. Lycra ir šķiedra, kas izgatavota no pārstrādātiem materiāliem un ir ilgmūžīga. Ilgmūžība ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kas padara apģērbu ilgtspējīgu, un ieguldīt ilgi jāturas apģērbu ir viegli un efektīvi, kas var būtiski ietekmēt vidi. Lycra šķiedras tiek ražotas veidā, kas saglabā enerģiju un samazina dažādas izmaksas. Papildus ilgtspējīgas audumu ražošanai, Fulgar ir uzņēmums, kas nepārtraukti strādā pie tā, lai kļūtu arvien ilgtspējīgāks. Ir publicēts ietvars vietnē par Lycra, kur viņi skaidro, kādā veidā audums ir videi draudzīgs.

Famme produkti, kas izmanto Lycra, ir, piemēram:

  • Milan peldkostīms
  • 2-paku baltās Sky Knit potīšu zeķes

Noble Biomaterials

Viens no pamatprincipiem Noble Biomaterials ir ilgtspējība, un viņu tehnoloģijas, metodes un iekārtas ir izmantotas labākas atbildības un videi draudzīguma nodrošināšanai. Šis ir vēl viens piegādātājs, ko Famme izmanto, lai radītu skaistus un funkcionālus ilgtspējīgus apģērbus sievietēm. Apģērbi, kas tiek ražoti, izmantojot Noble Biomaterials tehnoloģiju, piemēram, Ionic+, nodrošina, ka šie apģērbi ir ne tikai kvalitatīvi, bet arī ilgtspējīgi un var tikt izmantoti vairāk nekā tikai sportam. Noble Biomaterials tekstiliem ir daudzas labas un funkcionālas īpašības, kas izceļ šo piegādātāju uz citu fona, domājot par viņu inovatīvo tehnoloģiju un ilgtspējību. Sudrabs ir viens no elementiem, ko viņi izmanto, un viņi fokusējas uz sudraba reģenerāciju.

Eurojersey

Eurojersey tiek izmantots mūsu peldkostīmos. Tas, kas padara Eurojersey par vienu no ilgtspējīgākajiem audumiem, ko var izmantot apģērbu ražošanā 2022. gadā, ir tas, ka piegādātājs pilnībā ir izveidojis konkrētu un ilgtspējīgu ražošanas modeli. Lai ražotu šo audumu, tiek izmantoti resursi ūdens un enerģijas patēriņa samazināšanai, un viņiem ir arī pasākumi, lai samazinātu dažādu ķīmisko vielu izmantošanu. Eurojersey auduma ražošana palīdz samazināt oglekļa un atkritumu emisijas, un tāpēc Famme ražo apģērbus ar šo audumu, lai radītu ilgtspējīgākus apģērbus.

Produkti, kas izgatavoti no Eurojersey:

peldkostīmi sievietēm no eurojersey

FOV

Vēl viens ilgtspējīgs piegādātājs, ko Famme izmanto, ir FOV no Zviedrijas. FOV vērš lielus ieguldījumus savā vietējā rūpnīcā Zviedrijā un koncentrējas uz ražošanas metožu un paņēmienu saistīšanu ar videi draudzīgumu, strādājot, lai ražošanā pastāvētu harmonijā ar ekosistēmu. Viņiem ir redzējums par to, ka viņiem gandrīz nav negatīvas ietekmes uz vidi. To viņi sasniedz, vienmēr pārliecinoties par likumiem un noteikumiem attiecībā uz emisijām, kas radušās apģērbu ražošanas rezultātā, vienmēr izvērtējot, kādu ietekmi viņu pašreizējā apģērbu ražošana atstāj uz vidi un izvirzot mērķus, kā viņi var kļūt vēl labāki attiecībā uz vidi un ilgtspējību.

Produkti, kas izmanto FOV no Zviedrijas:

  • Field Slacks
  • Field Shorts

Halley Stevenson

Halley Stevenson ir piegādātājs, kas ražo īpašu kokvilnu, proti, vaska kokvilnu. Šis piegādātājs ražo arī izcilu audumu, kas iztur pret laikapstākļiem. Halley Stevensons ražošanas process šai īpašajai kokvilnai ir ļoti zema ietekme uz vidi, un kokvilna ir iegūta atbildīgā veidā, kas padara šo piegādātāju par vienu no ilgtspējīgākajiem Famme izvēlēm apģērbu ražošanā. Tā kā šī piegādātāja ražotais audums ir ļoti izturīgs pret laikapstākļiem, apģērbs var tikt izmantots ilgāku laiku, un tas nozīmē, ka cilvēki pērk mazāk apģērbu, kā rezultātā tiek palielināta atbildība pret vidi.

Produkti, kas izmanto šo piegādātāju:

SITIP

SITIP ir piegādātājs, ko Famme ir izmantots iepriekš, tostarp mūsu Thermal Leggings. Sitip ir Itālijas zīmols, kas strādā pie tā, lai viņu ražošanas stratēģija kļūtu videi draudzīgāka, piedaloties dažādos vides projektos, lai samazinātu CO2 emisijas, ko izraisa viņu audumu ražošana.

Produkti, kas izmanto SITIP, diemžēl ir izslēgti.

Brugnoli

Famme iepriekš ir izmantojis Itālijas Brugnoli, kam arī ir ļoti zema ietekme uz vidi attiecībā uz auduma ražošanu ilgtspējīgā veidā. Brugnoli ražo videi draudzīgus kolekcijas audumus un tekstilus, kas veidoti no biobāzēm un izejmateriāliem. Procesi, kas ietilpst šī audumu un tekstilu ražošanā, balstās uz pārstrādi, jo šis piegādātājs ražo audumus no pārstrādātiem materiāliem un materiāla, kas ir bioloģiski noārdāms. Šādi piegādātājs pagarinā dzīves ciklu daudziem produktiem un materiāliem, kas tiek izmantoti viņu audumu un tekstilu ražošanā. Šim piegādātājam ir ļoti zema ietekme uz vidi attiecībā uz viņu ražošanu kopumā.

Thermolite

Thermolite ir izturīgs audums, kas tiek izmantots, lai, piemēram, padarītu apģērbu siltāku. Piegādātājs izmanto ražošanas metodi, kas ietver pārstrādātu materiālu izmantošanu, kas tiek uzskatīta par ļoti videi draudzīgu. Tādējādi Thermolite ir zīmols, kas veicina "ilgtspējīgu siltumu", nepievienojot papildu audumu vai tekstilu. Turklāt Thermolite kvalitāte ir tik laba, ka tā kalpo daudz ilgāk, radot arī videi draudzīgumu, jo nav jāmaina vai jāiegādājas jauni apģērbi.

Produkti, kas izmanto Thermolite, diemžēl ir izslēgti no mūsu sortimenta.

A-Girls

A-girls ir viens no Famme luksusa piegādātājiem no Japānas. A-girls tiek uzskatīts par vienu no pasaules prestižākajiem piegādātājiem un labāko tekstilizstrādājumu jomā, jo ir saņēmis vairākas balvas par savu darbu. Šis piegādātājs koncentrējas uz novatorījiem tekstiliem un izcilu kvalitāti, kas ir ļoti piemēroti Famme apģērbiem, jo mēs ļoti uzsveram stilīgu funkcionalitāti un augstu kvalitāti. Luksusa piegādātāju un partneru izmantošana ir labs veids, kā nodrošināt, ka ētika tiek ievērota visos posmos, sākot no pasūtījuma līdz ražošanai. Mūsu vēlme un redzējums radīt skaistus un funkcionālus kvalitatīvus apģērbus ir ļoti autentiski, ja mēs izvēlamies šādus augstas klases piegādātājus.

Toki Sen-I

Famme izmanto vēl vienu piegādātāju no Japānas, proti, Toki Sen-I, lai radītu skaistus un luksusa apģērbus. Ražošanas metode ir unikāla, un kopš dibināšanas šis piegādātājs ir radījis adītus audumus, kas var tikt izmantoti, lai izgatavotu neticami ērtus tekstilus un apģērbus. Šim piegādātājam ir arī palielinātas ilgtspējības uzsvērums un vēlme ražot apģērbus saskaņā ar dabu. Piegādātājs cenšas veicināt ilgtspējīgu audumu ražošanu, jo viņi strādā, lai visi tekstili un audumi tiktu ražoti bioloģiski un videi draudzīgā veidā. Piemēram, viņi cenšas samazināt dažādu degvielu izmantošanu un vienmēr ņem vērā viņu ietekmi uz vidi.

Famme produkti, kas ietver šo piegādātāja audumu, būs drīz pieejami, tāpēc sekojiet līdzi!

Sandes Garn

mūsu populārās un fantastiskās mīkstās zeķes nāk no piegādātāja Sandes Garn. Sandes Garn ir viens no lielākajiem adīšanas diegu piegādātājiem Ziemeļeiropā. Šī piegādātāja diegs balstās uz šķiedrām no dabas, ražojot vilnu, kas mazāk kārto un ir plānāka, kā arī mīkstāka. Šī piegādātāja pamatprincipi ir kvalitāte, piegādes precizitāte un laba dizaina kvalitāte. Šis ir arī viens no ilgtspējīgajiem piegādātājiem, ko Famme izmanto, jo vilna pati par sevi ir atjaunojams resurss un var būt pilnībā bioloģiski noārdāma. Piegādātājs izmanto arī nederīgas krāsas visā procesā, lai ražotu vilnu un diegus, un rūpīgi kontrolē ūdens patēriņu un notekūdeņu izplūdi pēc ražošanas. attiecībā uz pašu ražošanu šis piegādātājs galvenokārt izmanto elektrisko enerģiju un strādā, lai izmanto vairāk elektriskās enerģijas nekā dabasgāzi, piemēram, dažās jomās savā uzņēmumā.

Produkti, kas satur diegus no Sandes Garn:

  • Raggsokker - pašlaik izņemti no sortimenta

Bamen

Bamen ir piegādātājs, kura filozofija ir radīt izcilu produktu kvalitāti. Bamen ražo kokvilnu, kuru izmanto Famme, tostarp mūsu Sky Knit zeķēs. Bamen ir piegādātājs, kurš koncentrējas uz vidi, ražojot audumus un tekstilus saskaņā ar dabu, ar cieņu pret dabu; viņi pastāvīgi uzrauga, kā ražošana ietekmē vidi. Bamen arī atbalsta zemniekus, kas palīdz kokvilnas ražošanā. Kopumā šis ir piegādātājs, kurš no sākuma līdz beigām vēlas izveidot "veselīgu" produktu visos iespējamos veidos, un Famme to loģiski izmanto, lai radītu ilgtspējīgus apģērbus ar augstu kvalitāti.

Produkti, kas izgatavoti no Bamen auduma:

Transilana

Transilana ir piegādātājs Rumānijā, kas ražo dažāda veida diegus dažādiem mērķiem, vai nu adīšanas diegus, zeķu diegus vai biezākus diegus, ko var izmantot adīta krekla izgatavošanai. Transilana ražo arī Merino vilnu, kas ir labi piemērota labām zeķēm ar augstu kvalitāti, un tieši tāpēc mēs, Famme, izmantojam šo piegādātāju. Šis piegādātājs ir labi izcēlies, jo specializējas daudzos dažādos diegu veidos un pievērš uzmanību kvalitātei viņu ražošanā, kā arī ir labs specializācijā attiecībā uz klientiem ražošanas jomā.

Montifibras

Portugāles piegādātājs Montifibras ir viens no Eiropas lielākajiem sintētisko šķiedru piegādātājiem. Viņu šķiedrām ir daudzas labas īpašības, tostarp antibakteriālas un smaku neitralizējošas īpašības, kas labi piemēroti zeķēm. Montifibras atbilst stingrajām prasībām ekoloģiskās audumu ražošanas un sociālās atbildības jomā, kā ražotājam 2023. gadā.

YKK

YKK ir viens no lielākajiem piegādātājiem, ko Famme izmanto. YKK ir viens no pasaules lielākajiem rāvējslēdzēju piegādātājiem, un kā liels uzņēmums, viņiem ir arī liela atbildība pret videi draudzīgumu un ilgtspējību. YKK tiek uzskatīts par ilgtspējīgu piegādātāju, jo viņi pārstrādā vecos materiālus, lai ražotu savus rāvējslēdzējus. Turklāt viņi ražo rāvējslēdzējus, kas izgatavoti no augiem.

Produkti, kas satur YKK rāvējslēdzēju:

  • Straight Slit Hem Džinsi

SBS

Famme arī izmanto SBS kā piegādātāju mūsu rāvējslēdzējiem. Un kā visiem citiem piegādātājiem, ko mēs izmantojam, šis piegādātājs arī ir ļoti videi draudzīgs. SBS iegulda daudz ūdens saglabāšanā, vienlaikus strādājot pie videi draudzīgākas tehnoloģijas izmantošanas, kad viņi nodarbojas ar krāsošanu.

Produkti, kas izmanto SBS:

E.Textint Corp

E.Textint Corp tiek izmantots logotipiem. Šis piegādātājs tiek uzskatīts par ļoti ilgtspējīgu, jo lielākā daļa ražošanas balstās uz veco materiālu pārstrādi, lai ražotu logotipus. Inovācijas tehnoloģijas ļauj viņu ražošanai pamatoties uz videi draudzīgām metodēm, padarot tos par pievilcīgu piegādātāju uzņēmumiem, kas vēlas sadarboties ar ilgtspējīgiem uzņēmumiem.

Paiho

Paiho ir piegādātājs, ko Famme izmanto, lai ražotu šņores un inženiertehniskos sietus. Šis piegādātājs tiek uzskatīts par ilgtspējīgu, jo viņi aktīvi piedalās dažādos pasākumos, lai pasargātu vidi un planētu. Viņi, piemēram, strādā, lai vienmēr pārstrādātu ūdeni savu ražošanas procesos un savāc lietus ūdeni, lai to izmantotu ražošanā. Turklāt viņi izmanto biogāzi un dabisko gaismu savās rūpnīcās, lai samazinātu nevajadzīgus resursus un izmaksas. Turklāt viņi atkārtoti izmanto tvaiku (kas rodas ražošanas rezultātā).

Produkti, kas satur Paiho:

Melnas skriešanas apavus sievietēm ar labu amortizāciju

Ortholite

Ortholite ir viens no piegādātājiem, ko Famme izmanto, gatavojot iekšzoli Endorphin RX1 apaviem. Ilgtspējība ir viens no Ortholite fokusa punktiem, un viņi aktīvi strādā, lai integrētu ilgtspējību visos uzņēmuma aspektos. Piemēram, viņi veic veco materiālu pārstrādi, lai ražotu produktus, kā arī izmanto tehnoloģiju, kas ietver bioloģisko eļļu, kas ļauj uzņēmumam izmantot mazāk dabisko resursu.

Produkti, kas izmanto Ortholite:

Mūsu zaļā ievirze

Apģērbu ražošana

Famme mēs aktīvi strādājam pie stipras saiknes izveides ar mūsu piegādātājiem. Mērķis ir piedāvāt jaunākos modeļus par pieņemamām cenām. Tirgū, kas ir pilns ar dalībniekiem, mums ir ļoti svarīgi nodrošināt ražošanas kvalitāti un to, ka mūsu standarti tiek ievēroti.

Tas ir gan, lai aizsargātu strādniekus, gan uzlabotu produktu kvalitāti. Lai to nodrošinātu, mēs esam uzraudzījuši katru posmu, sākot no sākuma līdz beigām, kopš esam uzsākuši darbību. Kopš 2013. gada mēs esam apmeklējuši vairāk nekā 100 rūpnīcas. Daudzi no mūsu ražotājiem ir starp labākajiem pasaulē. Šie ceļojumi mums sniedz ne tikai motivāciju un iedvesmu, bet arī dziļāku izpratni, kas bagātina mūs kā zīmolu.

Ko tu vari darīt?

Otrreiz - Apmainīt vai dāvināt

Vai zinājāt, ka mēs vidēji iznīcinām apmēram astoņas kilogramus apģērbu katru gadu?

Tāpēc mēs esam izveidojuši Otrreiz grupu Facebook, lai apmainītos un iegādātos produktus. Iegādājoties lietotus produktus, jūs darāt labu darbu videi. Grupas varat atrast šeit. Ja jums tomēr neizdodas pārdot produktu, Fretex ir laba iespēja. Atcerieties, ka jūs varat nodot ne tikai apģērbus!

Ilgtspējīgas garderobe

Rūpējoties par saviem produktiem, jūs nodrošināt ilgāku kalpošanas laiku. Mēs esam apkopojuši 3 vienkāršus padomus:

  • Mazgājiet denima produktus ar iekšpusi uz āru
  • Mazgājiet apģērbus zemākā temperatūrā, lai samazinātu CO2 emisijas
  • 3. padoms

Pārstrāde

  • Ja vēlaties atgriezt preci, lūdzu, izmantojiet oriģinālo iepakojumu, kurā produkts ieradās.
  • Mūsu produkti ierodas plastmasas vai kartona iepakojumā. Atkritumus šķirojot, jūs palīdzat mums labāk gādāt par vidi.
Tilbake til bloggen