Slengbukse til dame | Flare pants | Flare jeans | Yogapants

Leggings sievietēm

Plata bikses šobrīd ir ļoti stilīgs apģērbs. Tas nav pārsteigums, jo plata bikses bieži pietiek, lai stilizētu parastu tērpu. Plata bikses ir raksturīgas ar platu apakšējo daļu, kas rada izskatīgu efektu. Fammeplatu biksu kolekcija nodrošina jums platu bikses katram notikumam. Šīs bikses ir piemērotas gan mierīgai vakaram mājās, gan ikdienai, gan daudziem treniņu veidiem..

Lasiet arī: šī gada treniņu modes

1. Komforta un Stila Kombinācija:

Plata bikses ir pazīstamas ar savu brīvo piegriezumu un ērtu dizainu. Tās sniedz jūs brīvību kustībām treniņa laikā, vienlaikus izskatoties lieliski. Šī ideālā komforta un stila kombinācija padara plata bikses par ideālu izvēli gan treniņiem, gan atpūtai.

2. Daudzpusīga Izmantošana:

Viens no visiespaidīgākajiem plata bikšu raksturojumiem ir to daudzpusība. Jūs varat tās valkāt sporta zālē, ceļā uz kafijas namu vai pat darbā, ja apģērba kodekss to atļauj. Tās ir vienlīdz piemērotas intensīvam treniņam un neformālam pēcpusdienas pavadīšanai ar draugiem.

Jogabikses ir variants no plata bikses, kas ir lieliski piemērotas treniņiem. Mūsu Jogabikses ir viens no šiem variantiem, un tās ir izgatavotas no mīksta, elpojoša un mitrumizturīga auduma. Jogabikšu priekšrocība ir tā, ka tām ir laba elpojamība, ērtums un tās nodrošina brīvību kustībām. Šīs jogabikses var kombinēt ar kroptopu sportiskam izskatam. 

Lasiet arī: Labākās jogabikses

Plata biksesPlata bikses

 

4. Pielāgojamas Opcijas:

Plata bikses pieejamas dažādās garuma un auduma variācijās, kas ļauj atrast vispiemērotāko jums. Jūs varat izvēlēties starp augstu jostas vietu, zemu jostas vietu vai vidēji augstu, kā arī materiāliem, piemēram, džinsiem, kokvilnai vai tehniskajam materiālam, atkarībā no jūsu vēlmēm.

5. Iedvesma no Athleisure:

Athleisure modes tendences ir spēlējušas nozīmīgu lomu plata bikšu popularizēšanā. Daudz athleisure zīmolu ir iekļāvuši plata bikses savās kolekcijās, piešķirot šai bezlaika stilam sportisku pieskārienu.

Tātad, neatkarīgi no tā, vai jūs dodat priekšroku brīvam ikdienas stilam, vēlaties atsvaidzināt savu treniņu garderobi vai vienkārši vēlaties pievienot nedaudz retro elegances savam izskatam, plata bikses var būt jūsu izcilais apģērbs. 

Ribbed Platas Bikses ir ērtas un ļoti labi iederas athleisure garderobē. Bikses ir elastīgasaugstas jostas vietas un tām irbrīvs stils, kas sniedz jums neformālu izskatu, apvienojot ar hoodie vai kroptopu. Tām ir elegantas, vienkāršas un stilīgas līnijas. Plata bikses ir viegli stilizēt, kā vēlaties, lai tās atbilstu katram notikumam

JogabiksesMelni Flare Pants

Ribbed Jogabikses ir plata bikses no mīksta un ribēta auduma. Šīm jogabiksēm ir augsta jostas vieta un plata elastīga josla vidū, kas nodrošina labu pielāgošanos un izskatīgu formu. Šīs bikses ir lieliskas jogai, bet var arī tikt valkātas ikdienā un citos treniņos ar zemu vai vidēju intensitāti. Tās var darboties kāplata bikses, jo audums ir elastīgs, mitrumizturīgs un nodrošina labu pieturas efektu optimālai pielāgošanai. Saskarieties ar citiem jogas apģērbiem, ko varat atrast šeit.   

Iespēju izvēle ir plaša, un jūs varat apskatīt visu mūsu sortimentu šeit! Daudzas no mūsu plata biksēm ir piemērotas cilvēkiem ar garām kājām. 

Citi bloga ieraksti:

Labākās treniņu bikses

 

Tilbake til bloggen