Digitalt og elektronisk gavekort på nett

Dāvanu karte tiešsaistē

Var grūti saprast, ko iegādāties vai ko dāvāt dāvanā citiem. Ir daudz cilvēku, kuriem ir grūtības ar radošumu vai varbūt viņi aizmirst, ko saņēmējs iepriekš teica, ka viņam nepieciešams vai ko viņš vēlas. Ja Tev tas šķiet grūti, vari izlasīt mūsu ceļvedi par kā atrast perfekto dāvanu.

 

Digitālais un elektroniskais dāvanu kartes

Droša izvēle dāvanu jomā ir dāvanu karte. Tas, kas ir tik brīnišķīgi ar šādu dāvanu, ir tas, ka to var dāvināt visos gadījumos, piemēram, kā Ziemassvētku dāvanu, dzimšanas dienas dāvanu, īres dāvanu un citos lielos un mazos notikumos. Iemesls tam ir tāds, ka var pats noteikt, cik liela ir dāvanu kartes vērtība, un no tādējādi tiek noteikta dāvanas lielums jebkurā gadījumā. Saņēmējs parasti būs apmierināts, jo viņš varēs tērēt naudu pēc saviem ieskatiem, ievērojot veikala ierobežojumus. 

V nossas digitālā dāvanu karte vērtība var būt no 50 līdz 1000 kr, un vērtība ir plaša, tāpēc tā ir lieliska dāvana jebkurām svinībām. Mūsu elektroniskā dāvanu karte tiek piegādāta pa e-pastu, un saņēmējs saņem norādījumus, kā to izmantot pie kases. Nav paredzētas nekādas papildu apstrādāšanas izmaksas, un tā tiek uztverta tieši tā, kā tā ir. 

 

Maza dāvana draudzenēm

Ja Tu vēlētos dāvāt savai draudzenei mazu dāvanu, jo viņa ir sasniegusi svarīgu dzīves posmu, svin dzimšanas dienu vai vēlies vienkārši parādīt, ka novērtē viņu, dāvanu karte var būt jauka izvēle. Tu vari piemēram, dāvanu karti uzdāvināt kopā ar pušķi kā mīlestības izpausmi, un vērtība kļūs vēl nedaudz lielāka. Digitālā dāvanu karte jebkurā gadījumā ir lieliska dāvana draudzenei, kurai ir viss. Dažreiz var būt vieglāk ļaut saņēmējam pašam izlemt, ko viņš gribēs iegādāties, un sniegt vērtību, kuru viņa var izmantot. Ja Tev nepieciešami dāvanu ieteikumi draudzenei, vari izlasīt šeit.

dāvanu padomi viņai

Priekšlikumi dāvanām darbiniekiem

Vēlies dāvāt saviem darbiniekiem mazu uzmanību? Iegādājies dāvanu karti! Kā jau minēts iepriekš, elektroniskā dāvanu karte ir arī lieliska dāvanu ideja kolēģiem vai darbiniekiem. Viņi, iespējams, padara Tavus darba dienas labākas, vai arī, ja jūs labi sadarbojaties, dāvanu karte var būt brīnišķīga dāvana, jo summa nav obligāti jābūt augsta. Šeit tiešām ir svarīga doma. Tajā pašā laikā var būt jauki dāvāt dāvanu kartes kā Ziemassvētku dāvanu darbiniekiem tieši šī paša iemesla dēļ, lai sniegtu mazu uzmanību un pateicību par sadarbību. 

 

Pašdarinātas dāvanu kartes

Nav obligāti jāpērk dāvanu karte. Iespējams, ka Tu to nevarēsi iegādāties laikā, vai arī Tev ir vēlme to izgatavot pašam. Piemēram, Tu vari vēlēties izveidot skaistu kartīti, kurā uzrakstīsi vērtības kodu vai vienkārši norakstīsi summu, ko vēlies sniegt saņēmējam. Pašdarināta dāvanu karte parasti ir vairāk laika veltīta, un tādēļ tiek vairāk novērtēta nekā izdruka no e-pasta. Tomēr ir iespējams darīt visu, un ja esi pasūtījis dāvanu karti viņai, vari vienkārši uzrakstīt dāvanu kartes kodu iekšā kartītē vai kastē, lai tā tiktu sapakota pievilcīgāk nekā iepriekš. Šo varētu būt jauki dāvāt, piemēram, mātes dienā vai Valentīndienas dāvanā, un dāvanu karte iegūst siltāku akcentu. 

 Lasiet arī: Dāvana viņai

 dāvana viņai

Dāvanu kartes kalendārā

Vai Tu katru gadu iegādājies paku kalendāru savam mīļotajam, mātei, māsai vai draudzenei? Ja dažreiz Tev ir grūti nākt klajā ar idejām, ko varētu iekļaut kalendāra dāvanā, dāvanu kartes var darboties tikpat labi. Vērtība no 50 līdz 200 kr ir laba kalendāra dāvana, un varbūt arī kaut kas, kas var novest pie labākas dāvanas vēlāk, jo viņa var iegādāties to legingus vai krekli, ko viņa vēlējās. 

Vairākiem padomiem vari arī apskatīt mūsu Black Friday piedāvājumu, mūsu izpārdošanas preces un mūsu outlet, lai iegūtu iedvesmu dāvanām par saprātīgāku cenu.

    Tilbake til bloggen