instagram reels guide

Kā izveidot reels Instagramā

Mūsu ceļvedis uz reels

Nav noslēpums, ka Reels ir iekarojis pasauli un ka video saturs ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā piesaistīt uzmanību sociālajos medijos. Tāpēc mēs esam izveidojuši ceļvedi par to, kā sākt veidot reels Instagram kā Famme vēstnieks.

Lai sāktu, vispirms ir jābūt plānam par to, par ko būs reels. Šeit ir dažas idejas no mums, kas labi der, ja vēlies reklamēt Famme produktus.

  • Ceļojums: paņem savu telefonu vai kameru un dodies pastaigā savā Famme aktīvās apģērbu komplektā un parādi pastaigas taku, kas tev patīk, vai skaistu dabu tuvumā.
  • Treniņu reels: Ja tev patīk trenēties, uzvelc Famme treniņu apģērbu un filmē treniņu sesiju vai dalies ar dažām savām mīļākajām vingrinājumiem vai citiem treniņa padomiem.
  • Outfit, ko es valkātu….: izveido outfitu kombinācijas ar saviem labākajiem Famme apģērbiem dažādām situācijām. Tas var būt, piemēram, skriešanai, pastaigai, treniņam, filmu vakaram, iepirkšanās utt.
  • Haul: Vai tikko esi saņēmis lielu pasūtījumu no mums? Izveido try-on haul un parādi apģērbus, ko esi iegādājies! Labprāt dalies ar godīgu atsauksmi par to, ko domā par tiem, un palīdziet skatītājiem izvēlēties pareizo izmēru.
  • Trīs dažādi veidi, kā stilizēt X: Ja tev ir apģērbs, kas tev ļoti patīk, varētu būt ideja atrast vairākus dažādus veidus, kā to stilizēt, un parādīt šos outfitus. Varbūt tavi šorti iederas tikpat labi gan treniņam, gan iziešanai ārā? Parādi, kā tu kombinētu vairākus outfitus dažādām situācijām ar to pašu apģērbu!

Kad esi izlēmis, kāda veida reel veidot, atlikusi tikai jānofilmē, jāredģē un jāpublicē.

Filmēšana

Tu vari vai nu filmēt reels Instagram lietotnē, vai telefonā un vēlāk augšupielādēt videoklipus lietotnē. Ja tev ir kamera, vari to arī izmantot. Eksperimentē un noskaidro, kura metode tev vislabāk der. Atceries, ka jāfilmē labā apgaismojumā, vēlams pie loga vai brīvā dabā.


Rediģēšana

Reels funkcijā Instagram tu vari griezt un salīmēt klipus pats, kā arī pievienot vienkāršus filtrus un tekstu. Ja vēlies nedaudz sarežģītāku video rediģēšanas lietotni, vari lejuplādēt Filmm vai InShot, kas ir bez maksas lietotņu veikalā.
Rediģējot, ir prātīgi pārliecināties, ka klipi tiek griezti tā, lai ir mīkstas pārejas starp klipiem, un ka video ritms ir ātrs (neaizmirsti, ka video nedrīkst pārsniegt 60 sekundes), taču skatītājs joprojām saprot, kas notiek katrā klipā.

Padomi un triki

  • Veido iesaistošus reels, pārliecinies, ka pirmie 5 sekundes piesaista skatītāja uzmanību, un koncentrējies uz saturu, kas vai nu iedvesmo, izklaidē vai piedāvā jaunu informāciju skatītājiem. Tas palielina iespēju, ka citi iesaistīsies tavā saturā!
  • Izmanto populāras skaņas un dziesmas, kad publicē. Labprāt veltiet dažas minūtes, lai apskatītu citu reels un saglabātu skaņas, kas tev patīk. Populāru skaņu izmantošana palielina iespēju, ka jauni cilvēki atklās tavu video.
  • Izmanto tēmturus. Tēmturu noteikumi reels ir tādi paši kā in-feed ierakstiem. Tātad tu vari izmantot līdz 30 tēmturiem katram reel, un šiem jābūt saistītiem ar saturu, ko publicē.
  • Izmanto tekstu/voice overs. Teksta pievienošana video var palīdzēt skatītājam saprast, kas notiek, un pievienot vairāk informācijas saturam. Pārliecinies, ka teksts ir īss, tu nevēlies, lai tas novirza visu uzmanību no video. Pārliecinies arī, ka tie ir saskatāmi pietiekami ilgi, lai skatītājs paspētu izlasīt visu tekstu, pirms tas pazūd.
  • Izbaudi! Entuziasms un enerģija ir lipīga, tāpēc dari visu iespējamo, lai izpaustu entuziasmu caur video, lai iesaistītu savus skatītājus.
Tilbake til bloggen