En guide for deg som er på utkikk etter utvalgte jakker til trening og fritid

Jaku ceļvedis - viss, kas jums jāzina!

Pilnīgs jakas ceļvedis

Ir neizmērojami daudz dažādu jakas tirgū. Kā izvēlēties pareizo? Šeit ir jādomā par to, kādas funkcijas jūs vēlaties, lai jakai būtu, kā tai būtu jāizskatās, kādam audumam jābūt un daudz ko citu. Tas var šķist apgrūtinoši, bet tam nav obligāti jābūt tik grūti. Šajā ceļvedī mēs iziesim cauri visam, kas jums jādara, lai atrastu vislabāko treniņu jaku!

Satura rādītājs

1. Lietus jakas/vējjaka

2. Fleece jakas

3. Skriešanas jakas

4. Teddy jakas

Lietus jakas/vējjakas

Mūsu lietus jakas ir izgatavotas no viegla un tehniska materiāla. Norvēģijā laba un viegla lietus jaka ir pilnīgi nepieciešama, jo mēs nekad nevaram pilnībā paļauties uz laiku. Lietus jakām ir ūdenslīmenis 10,000 mm, tāpēc jums vienmēr jābūt labi aizsargātam, neatkarīgi no laika apstākļiem. Ventilācijas rāvējslēdzēji un kapuce padara lietus jaku vēl praktiskāku! Mūsu jakas lieliski iederas kā daļa no lietus apģērba.

2-slāņu lietus jaka

Pace Rain Jacket ir viegla un tehniska lietus jaka, kas sniedz jums lielisku komfortu. Tā ir izgatavota no elpojoša materiāla, kas novērš, ka jūs kļūstat pārāk karsts un sviedrainis. Lietus jaka ir aprīkota ar ventilācijas rāvējslēdzējiem zem rokām, kas ļauj gaisam plūst iekšā un ārā. Tam ir arī praktiski izvietotas kabatas ar ūdensnecaurlaidīgiem rāvējslēdzējiem un atstarojošiem elementiem, kas nodrošina jūsu drošību tumsā. Šī brīnišķīgā jaka ir ūdensnecaurlaidīga un to var izmantot arī kā vējjaku ar vai nu kapuci vai vilnas apakšveļu zem tās.

  • Pieejama melnā un zilā krāsā.

Universāla lietus jaka

Celine Rain Jacket ir vienkārša un stilīga lietus jaka ar izcilām funkcijām un komfortu. Tā aizsargā jūs no visiem laika apstākļiem un darbojas kā vējjaka. Jakas materiāls ir elpojošs, lai jūs izvairītos no pārkaršanas un svīšanas. DWR apdare nodrošina, ka jaka atgrūž netīrumus, taukus, eļļu un ūdeni. Jakai ir lielisks komforts un stratēģiski izvietoti atstarojoši elementi, kas saglabā jūsu drošību, kad esat ārā tumsā.

  • Pieejama melnā un zilā krāsā.
Melna elpojoša lietus jaka ar DWR materiāluMelna vējjaka ar elpojošām īpašībām un DWR

Fleece jakas

Mūsu fleece jakas ir augstas kvalitātes. Mums ir gan tehniskā fleece jaka, gan sherpa jaka, ko bieži sauc par "teddy jaku", kā arī fleece jaku no merino vilnas. Mēs zinām, ka rudens var būt auksts un vējains, tāpēc mēs piedāvājam vēja necaurlaidīgas fleece jakas ar kapuci. Fleece jakas labi elpo un efektīvi transportē mitrumu. Šīs ir labas jakas gan garām pārgājienu nodarbēm, gan ceļojot uz un no treniņiem. Mēs esam pārliecināti, ka atradīsiet jums piemērotu!

Tehniskā fleece jaka

Powerstretch Jacket ir universāla jaka, kas ir piemērota gan treniņam, gan ikdienas lietošanai. Šī jaka ir izgatavota no ekskluzīva tehniskā auduma un ir daļa no Technostretch kolekcijas, lai maksimāli nodrošinātu komfortu! Šis audums nodrošina augstu elastību, augstu siltuma izolāciju un fantastisku elpojamību. Jaka ir aprīkota ar kapuci, īkšķu caurumiem uz piedurknēm un kopā četriem kabatām, divām iekšējām un divām ārējām.

  • Pieejama melnā un baltā krāsā.

Teddy jaka fleece

Sherpa Teddy Jacket ir pietiekami silta, lai to varētu valkāt ārā, un tajā pašā laikā pietiekami mīksta, lai mājās varētu gurnot. Šī brīnišķīgā mājas jaka ir tieši tas, kas jums nepieciešams! Tai ir rāvējslēdzējs un divas plašas kabatas, kurās ietilpst viss nepieciešamais. Šī sherpa jaka ir izgatavota no fleece un ir patiešām neatņemama lieta.

Ja jums ir nepieciešama vēl siltāka teddy jaka ar kabatu uz krūtīm, varat apskatīt Ripstop Sherpa Jacket, par kuru mēs runāsim vēlāk, sadaļā "teddy jakas".

  • Pieejama melnā un baltā krāsā.

Vilnas jaka

Woolstretch Jacket var atgādināt fleece jaku, bet ir izgatavota no augstākās kvalitātes vilnas maisījuma. Šī jaka lieliski apvieno stilu un funkcionalitāti! Tā ir izgatavota no ekskluzīva tehniskā auduma un ir daļa no Famme Merino Technowool kolekcijas maksimāla snieguma un komforta dēļ. Pateicoties savam lieliskajam stretching, tā ir ideāli piemērota gan pārgājieniem, gan skriešanai aukstā laikā. Jūs noteikti paliksiet siltāki, vienlaikus varēsiet brīvi kustēties. Tai ir patīkami pieskarties ādai un nekautrējas.

  • Pieejama tikai melnā krāsā.

Skriešanas jakas

Mūsu skriešanas jakas ir vieglas un elastīgas. Tās labi elpo un ir mitrumizturīgas. Jakām ir praktiskas kabatas ar rāvējslēdzējiem un atstarojoši elementi, lai jūs būtu droši tumsā. Dažām jakām ir arī noņemama kapuce. Skriešanas jakas ir pieejamas dažādās krāsās. Mēs esam pārliecināti, ka atradīsiet kādu, kas apmierinās jūsu vajadzības! Lai jūs varētu atrast piemērotu skriešanas jaku katrai reizei, mēs esam izveidojuši rokasgrāmatu par visām mūsu skriešanas jakām!

Universāla treniņu jaka

Wonder Stretch Jacket ir viegla un universāla jaka, kas jums palīdzēs palikt siltam un komfortablām aukstās un lietainās dienās. Jaka ir veidota, lai izturētu gan laiku, gan aukstumu, un ir arī ūdensnecaurlaidīga. Tā ir piemērota gan treniņiem, gan relaksējošai dienai pilsētā. Jūs paši izlemjat! Tas padara jaku par absolūtu NEPIECIEŠAMU. Jaka turēs jūs siltu un stilīgu visas dienas garumā!

  • Pieejama zaļā un melnā krāsā.

Treniņu jaka, ideāla skriešanai

Fleek Stretch Jacket ir ideāli piemērota skrējieniem aukstā un mitrā klimatā. Jakai ir divas kabatas, kurās var iekļaut viss nepieciešamais treniņa laikā. Tā ir elastīga un augstas kvalitātes, lai jūs paliktu silts stundām ilgi, neatkarīgi no tā, kādas aktivitātes jūs veicāt. Aukstums vairs nebūs šķērslis ar šo brīnišķīgo jaku!

  • Pieejama pelēkā un melnā krāsā.

Lieta un vēja caurlaidīga skriešanas jaka

Pace Running Jacket ir viegla jaka no elpojoša materiāla. Skriešanas jaka ir aprīkota ar divām kabatām un noņemamu kapuci. Šī jaka ir ideāli piemērota āra aktivitātēm vasarā un pavasarī. Jaka ir arī vēja caurlaidīga un ir aprīkota ar atstarojošiem elementiem, kas uztur jūsu redzamību tumsā, tādējādi to var lietot arī ziemā, ja tikai uzliekat papildu apģērba kārtu.

Izvēlieties parasto izmēru. Ja jums ir starp diviem izmēriem, izvēlieties lielāko.

  • Pieejama zilā un melnā krāsā.

Teddy jakas

Teddy jaka ir viens no apģērbiem, kas ir nolēmis palikt, un tas ir viegli saprotams, jo tā ir viena no mīkstākajām un ne mazāk siltākajām jakatām sievietēm šo rudens/zemes sezonā. Famme vienmēr piedāvā lielu uzsvaru uz skaistu, funkcionālu un labu apģērbu izgatavošanu no augstas kvalitātes, tāpēc mēs esam izstrādājuši labāko teddy jaku sievietēm, kas, mūsuprāt, ir obligāti ārējiem apģērbiem šogad. Sherpa jakas ir izgatavotas no fleece, kas tur jūs siltu un patīkami. Tām ir rāvējslēdzējs un plašas kabatas ar pietiekami uzglabāt, lai ņemtu līdzi visvairāk nepieciešamo. Teddy jakas var izmantot gan treniņiem, gan kā mājas jaku. Jūs izlemjat!

Laba un silta teddy jaka sievietēm

Baltā teddy jaka sievietēm

teddy jaka sievietēmteddy jaka sievietēm
Mūsu Sherpa Teddy Jacket ir obligāti jābūt šajā rudenī. Tā ir veidota 100% ar mērķi nodrošināt jums labāko labklājību un lai saglabātu jūs siltu aukstās dienās. Šī ir viena no siltākajām jakām, ko mēs piedāvājam Famme, un sniedz ērti un praktiski. Tā ir pietiekami siltā, lai to varētu valkāt ārā, kad ir auksts, un tajā pašā laikā mīksta un pietiekami ērta für atpūtu mājās. Tā ir īsta laba mājas jaka sievietēm, un mēs uzskatām, ka teddy jaka ir kaut kas, ko ikviens vajadzētu iegādāties šajā sezonā! Tas, kas ir neticami praktisks attiecībā uz šo fleece jaku, ir tas, ka tai ir rāvējslēdzējs un divas lielas kabatas, kuras ļauj uzglabāt visu, kas jums nepieciešams, vai tas būtu telefons, maks, cepure vai tamlīdzīgi. Šī teddy jaka ir izgatavota no fleece.

Teddy jaka ar krūšu kabatu

Ripstop Sherpa Jacket ir izgatavota no Thermolite. Audums ir elastīgs un ērti abās pusēs, kas padara šo materiālu unikālu. Virsma ir ar jauku tekstūru, lai izturētu laiku un vēju, bet iekšpuse ir izgatavota no mīksta fleece, kas ir ērta uz ādas. Jaka ir silta un praktiska, tā ir piemērota gan treniņiem, gan pastaigām un mājās. Lai uzlabotu dizainu un izturību, jakai ir tonī toņu ripstop audums uz elkoņiem un kabatā. Tas padara jaku vēl pievilcīgāku, labāku un unikālāku. Teddy jaka ir ar priekšā esošiem rāvējslēdzējiem, poga iekšpusē un kabata ar rāvējslēdzēju kreisajā krūtī.

  • Pieejama melnā un zilā krāsā.

Ja jums ir nepieciešama teddy jaka bez ripstop auduma vai kabatu uz krūtīm, mēs piedāvājam arī līdzīgu jaku, par kuru esam rakstījuši iepriekš, sadaļā fleece jakas.

Tilbake til bloggen