Regnjakke, skalljakke, pustende, vannsøyle

Labākie lietus mēteļi sievietēm

Lietusjakke ir musts daudziem lietainiem dienām, ko mēs šeit piedzīvojam. Tādēļ ir svarīgi, lai jums būtu jaka, kas iztur daudz lietus, bet tai pašā laikā izskatās lieliski. Vai jūs gribat atrast lietusjaku, kas ir ar visām jums nepieciešamajām funkcijām, bet arī izskatās labi? Tad esam pārliecināti, ka viena no mūsu vienkāršajām un skaistajām lietusjakām jums patiks un lieliski derēs kā daļa no jūsu lietus apģērba.

  

Vieglā un tehniskā lietusjakke 

Pace Rain Jacket ir lieliska lietusjakke pelēkajām un smagajām dienām. Jaka ir ūdensizturīga un izturēs triecienu. Tā ir viegla un tehniska 2-slāņu jaka ar labu komfortu. Tai ir laba gaisa caurlaidība, kas ļauj jums nesajust pārāk lielu siltumu un mitrumu, kā arī stratēģiski novietoti ventilācijas rāvējslēdzēji zem rokām. Visi rāvējslēdzēji ir ūdensizturīgi, un jakai ir vairākas reflektējošas detaļas, lai jūs paliktu drošībā, kad ārā staigājat tumsā. Šī lieliskā lietusjakke var tikt izmantota arī kā apvalka jaka ar vai nu kapu vai vilnas apakšveļu zem tās. *Produkts, diemžēl, ir izņemts no mūsu klāsta.

  • Ūdens stabs 10.000 mm
  • Laba gaisa caurlaidība
  • Velcro aizdare uz piedurknēm
  • Ūdensizturīgi rāvējslēdzēji
  • Reflektējošas detaļas
  • Ventilējoši rāvējslēdzēji zem rokām
Lietusjakke sievietēmlietusjakke ar kapuci

  

Vairāku funkciju lietusjakke

Celine Rain Jacket ir daudzfunkcionāla lietusjakke ar labu komfortu. Šī vienkāršā un skaistā lietusjakke labi aizsargā jūs no laika apstākļiem un vēja un darbojas kā apvalka jaka. Tā ir izgatavota no elpojoša materiāla un ir ar DWR apdari, lai atgrūstu netīrumus, taukus, eļļu un ūdeni. Arī šai jakai ir reflektējošas detaļas, lai nodrošinātu jūsu drošību tumsā. Šai jakai ir viss, kas jums nepieciešams, un pat vairāk. Tā ir pieejama gan melnā, gan zilā krāsā.

Zila lietusjakkeŪdensizturīga lietusjakke

 

Tilbake til bloggen