Løpejakke til dame | Vanntett | Vinter | Refleks

Liela rokasgrāmata skrējēju jakām

Vai esi neizlēmīgs, kuru skriešanas jaku izvēlēties savam nākošajam skrējienam?

Kad laika apstākļi ir neprognozējami, līst lietus vai ir auksts, ir īpaši svarīgi, lai tev būtu laba skrienamā jaka. Ir svarīgi, lai treniņu jaka izturētu gan laika apstākļus, gan vēju, un saskaņotos ar aktivitātes intensitāti. Var būt grūti atrast pareizo jaku dažādām situācijām, un daudzām jakām ir atšķirīgas īpašības, kas tās atšķir viena no otras. Mums ir plašs sieviešu jakas klāsts, kas ir piemērots visām aktivitātēm, vai tā būtu kalnu pārgājiens vai skriešana.

Lasiet arī: Jaku ceļvedis - viss, kas jums jāzina

Plāna un viegla skrienamā jaka sievietēm

Wonder Stretch Jacket ir daudzfunkcionāla skrienamā jaka, kas ir piemērota gan treniņiem, gan ikdienai. Tā var būt līdzās gan kalnu pārgājienā, gan pastaigā pa pilsētu. Tā ir izstrādāta, lai izturētu laika apstākļus un aukstumu, tādējādi turēs tevi siltu un komfortablu. Tādēļ tā ir obligāta treniņu jaka, kuru var izmantot daudzos veidos, un kvalitāte nodrošina, ka tu paliksi silta, kā arī stilīga un spēsi mainīt aktivitātes visas dienas garumā. Šī jaka nav vējaizsargājoša, tādēļ tā ir ideāla kā skrienamā jaka vasarai un rudens sezonai, bet to var arī izmantot ziemā, uzvelkot virsū vēja aizsargājošu jaku.

  

 

Vēja aizsargājoša skrienamā jaka

Pace Running Jacket ir ideāla treniņiem vasarā un rudenī, jo tā ir vēja aizsargājoša, vieglu un ar elpojošu materiālu. To var ērti izmantot ziemā, ja virsū ir nedaudz biezāks pamats, piemēram, siltās apakšbikses vai mūsu Wonder Stretch jaka. Jaka ir aprīkota ar praktiskām īpašībām, piemēram, atstarotājiem, noņemamo kapuci un divām kabatiņām mobilā telefona, atslēgu un maku uzglabāšanai.

 

 

Skrienamā jaka ar labu elastību

Fleek Stretch Jacket ir piemērota tiem, kas mīl būt ārā - vai tā būtu skriešana mežā vai pastaiga pa pilsētu. Šī ir skrienamā jaka ar labu elastību un augstu kvalitāti, kas turēs tevi siltu. Garās piedurknes treniņu jaka ir izstrādāta ar divām kabatiņām, kas ir praktiski, kad tu trenējies ārpusē. Jaka ir izstrādāta ar domu par tavu labsajūtu, un tā turēs tevi siltu ilgu laiku fiziskās aktivitātes laikā aukstos laika apstākļos. Aukstums vairs nav šķērslis tavam treniņu prieku, motivācijai un sniegumam.

 

Ūdensizturīga skrienamā jaka

Pace Rain Jacket ir perfekts variants kalnu pārgājieniem, pastaigām vai skrējieniem. Šī ir laba 2-slāņu ūdensizturīga treniņu jaka ar elpojošu materiālu. Tā ir tehniska un vieglu, un tiem, kas plāno doties ceļojumā, tā nodrošina lielisku komfortu, neatkarīgi no tā, kādi laika apstākļi sagaidīs. Tā ventilē un labi der ar apģērbu apakšā - vai tie būtu siltās apakšbikses vai t-krekls. Regulējama ar velcro, un praktiska ar kabatām. Šī ir lietus jaka, kas izturēs visu.

 

Skrienamā jaka ziemai

Powerstretch Jacket ir daudzfunkcionāla jaka, kas ir piemērota gan treniņiem, gan ikdienai. Audums ir izgatavots no ekskluzīva tehniska materiāla maksimālai komfortam. Šī siltā skrienamā jaka ir ar augstu elastību, un augstu siltuma izolāciju, tajā pašā laikā nodrošinot fantastiskas elpošanas spējas. Skrienamā jaka ir aprīkota ar kabatiņām gan jakas iekšpusē, gan ārpusē.

 

Tilbake til bloggen