Hettegenser, sweatshirt, crewneck  og turtleneck guide

Lielā džemperu rokasgrāmata

Krekls  ir daudzpusīgs, ērtas kārtas spēlētājs tavā drēbju skapī, kas izskatās labi gandrīz ar visu. No ikdienas līdz formālām situācijām, labi pārdomāts, elegants un sportisks, viss vienlaikus ar vienkāršu kreklu. Tas ir sezonnam neierobežots, pievilcīgs un komfortabls jebkurai ķermeņa formai, kā arī viegli slāņojams; viens no retajiem ikdienas apģērba gabaliem modes pasaulē. Krekls ir viegli valkājams gan ikdienas, gan eleganta stila izskatu, un mēs to redzam visu veidu sieviešu apģērbā, tostarp luksusa un dizaineru pasaulē.

Izvēlēties kreklu ir kā izvēlēties T-kreklu; iespējas ir neierobežotas. Pirms nolemjat par konkrētu stilu, iesakām tuvāk iepazīties ar mūsu ceļvedi. 

Saturs

Hoodie

Hoodie vai hoodie jaka ir garderobes iecienītākais, kura nekad nenogurst. Ja meklē komfortu, tendenci vai pielietojamību, būs grūti iedomāties citu apģērbu, kas pēdējā laikā būtu bijis tik populārs modes pasaulē. 

HoodieZaļa hoodie jaka

Hoodie ar rāvējslēdzēju

Mūsu fit hoodie ir samtaini mīksts, elegants ar perfektu piegriezumu, kas atgādina 90. gadus. Audums ir rūpīgi izvēlēts, lai atbilstu mūsu komforta un drapēšanas prasībām. Apvienojiet hoodie ar fit joggers, lai iegūtu ideālu mājas komplektu.   

  

Hoodie bez rāvējslēdzēja

Pure hoodie ir pieguļošs sporta krekls izgatavots no ērta maiga auduma, kas saglabā savu formu. Krekls ir piemērots gan uz treniņiem, gan ikdienas dzīvēm. Apvienojiet to ar mūsu leggings vai flared biksēm.

 

 

Pure hoodie ir stilīgs sporta krekls ar kabatu, izgatavots no 100% kokvilnas. Ar ribētu materiālu hoodie apakšā un piedurkņu galos, krekls ir ļoti ērts gan treniņiem, gan ikdienai. 

Vintage hoodie 

Vai meklē hoodie, kas izgatavots no mīkstas un ērtas kokvilnas no luksusa ražotāja? Tev nav jātērē nauda uz Kanye West hoodie, kad Famme ir izstrādājusi hoodie ar to pašu audumu, kas izmantots GUCCI visekskluzīvākajos hoodiem. Ar trim unikālām krāsām tu iegūsi hoodie pieredzi, kas ir ārpus šīs pasaules. PS! Audums atšķiras atkarībā no krāsas. 

Īsās hoodie 

Siltiem dienām pirms rudens pilnīga ierašanās vai tiem brīžiem, kad jāatrodas vairāk relaksētā vidē, būs aktuāli atrast hoodies, kas nodrošina optimālu komfortu un saglabā stilu, un tieši šeit mūsu īsās hoodie spēlē nozīmi. Wanderlust hoodie ir loungewear modeļis ar īsu piegriezumu. Krekls ir piemērots treniņiem un var tikt apvienots ar wanderlust leggings, lai iegūtu perfektu mājas komplektu.

Pure cropped hoodie ir krekls ar ribētu materiālu. Šis modelis ir īsāks nekā mūsu oriģinālais pure hoodie, bet ar tādām pašām īpašībām. 

Wanderlust cropped hoodie 2 ir mūsu otra versija no wanderlust hoodie. Jaunais modelis piedāvā vairāk kompresijas un atbalsta, vienlaikus padarot to nedaudz garāku. Lai iegūtu perfektu loungewear komplektu, iesakām saskaņot to ar Wanderlust Tights 2. 

Lasiet vairāk par mūsu vispopulārākajiem crop topiem.

Krekls & Svari

Krekls

Līdzīgi kā baltie sporta apavi, krekls ar apaļu kaklu neitrālās krāsās nodrošina jums eleganta sebja izskatu. Mūsu Wonderland krekls ir izgatavots no kvalitatīvas kokvilnas, kas aizved jūs uz Wonderland, kad vien vēlaties. Krekls ir ar mierīgu piegriezumu, ar pieticīgu Famme logo, izgatavotu no labākās kvalitātes. Krekls ir pieejams krāsā krēmīgi balta un melna, un vislabāk sader ar mom džinsiem, wide leg džinsiem vai flared džinsiem, lai iegūtu ikdienas izskatu.

Svari

Recharge svari ir koledžas krekls, kas piedāvā komfortu jaunā līmenī. Tam ir elastīgs un viegls audums, kas ir mīksts pret ādu. Krekls ir pieejams krāsā tumši pelēka un melnā. Formālām un elegantiem apstākļiem iesakām sagriezt šo kreklu ar skinny un 4Flex džinsiem.

  

Pure Svari ir izgatavoti no 100% kokvilnas ar Famme logo centrā uz krūtīm. Krekls ir piemērots ikdienai vai darbībām ar zemu intensitāti. Neformālos apstākļos iesakām mūsu raibu hem džinsus. Krekls ir pieejams krāsās melna, tumši sarkana un pelēka.

 

Šis klasiskā pievilkšanas svari ir īsāks ar garām piedurknēm. Krekla apakšā ir praktiska aukla, ko var pievelkt, lai padarītu to īsāku. Apvienojiet augšdaļu ar mūsu leggingiem, lai iegūtu perfektu mājas komplektu pēc treniņiem. 

 

Augstās kakla krekls

Augstās kakla krekls, pazīstams arī kā polo krekls, kļūst arvien populārāks, un apģērbs strādā vissmagāk mūsdienu sieviešu drēbju skapī. Pamatapģērbs padara to relatīvi vieglu stilēt un sniedz jums nākamo līmeni. Neatkarīgi no tā, vai tu izvēlies ērtu kokvilnu vai neitrālas krāsas, mums ir ideālais augstās kakla krekls tev.

Mums ir plaša augstās kakla krekla izvēle sievietēm, kas ir piemērota gan ikdienai, gan loungewear, kā arī aukstās rudens dienās. Krekli ir pieejami dažādās krāsās un materiālos, piemēram, tamborētskokvilna un ribēts. Mūsu kolekcijā ir krekli, kas ir gan pieguļoši, gan brīvi piegrieztie, lai katrs varētu izvēlēties to, kas ir visērtākais. 

 

Tamborēts augstās kakla krekls

Chunky Knit Sweater ir ideāls tamborētais krekls gan aukstām ziemas dienām, gan vēsiem vasaras vakariem, kad saule ir norietējusi. Ar sofistiskotu stilu, elegantu augstu apkakli un stilīgu dizainu, šis apģērbs sader ar visu – no biksēm, leggings līdz džinsiem. Runājot par augstās kakla tamborāto krekla, tas ir gan elegants, gan daudzpusīgs. 

 

Kokvilnas augstās kakla krekls

Pieguļošais augstās kakla krekls ir ideāls ikdienai. Ar mīksta tamborēta auduma, sofistiskotu izskatu un pieguļošu piegriezumu tu jutīsies ērti un stiliga jebkurā laikā. Krekls ir pieejams krāsās pelēka, melna un beidz

 

Siltāka versija šādām pamata augstās kakla krekla ir chill turtle neck T-krekls. Krekls ir izgatavots no termiskā finstrīpa auduma, kas sniedz patīkamu un siltu sajūtu. Tas ir ideāls loungewear piemērotai vakariem iekšā vai ārā, apvienojot to ar mūsu sherpa teddy jaku. Vēl viens veids, kā šādu kreklu stilēt, ir saskaņot to ar baltu augstās kakla kreklu un elegantiem biksēm.

Lasiet arī: Labākā teddy jaku 2022

 

Ribēta augstās kakla krekls

mūsu Ribbed high neck sweater ir augstās kakla krekls, ar pieguļošu piegriezumu. Tas ir absolūti jānopērk trikotāža, kas ir daudzpusīga un eleganta. Krekls ir ideāls treniņiem, ikdienai, formālajiem pasākumiem vai svinībām. Apvienojiet ar scrunch vai seamless leggings.

  

Doux knitted turtleneck ir skaists, mīksts un ērts ribēts augstās kakla krekls, kas satur nelielu vilnas daļu, radot jauku tekstūru uz krekla. Ideāls apģērbs aukstākam laikam. Apvienojiet to ar Philippa biksēm vai Doux knitted pants.

  

Lasiet arī: Labākie mājīgie komplekti sievietēm

 

Kā stilēt kreklus 

Kad esi atradusi savu iecienīto kreklu, tev visticamāk būs nepieciešama apakšdaļa, ar kuru to stilēt. Mums ir lieliska izvēle stilīgiem un ērtajiem džinsiem, kurus tu vari apvienot ar savu iecienīto augšdaļu. Mums ir džinsi, kas der jebkurai reizei! Vairums džinsu var stilēt visdažādākajos veidos. Zemāk ir daži ieteikumi, kas palīdzēs tev ceļā. 

Mūsu skinny džinsi ar šķēlējumiem var tikt izmantoti ikdienas vai svētku pasākumiem. Ikdienas izskatam tu vari stilēt to ar mūsu pieguļošo augstās kakla kreklu. Šis tērps ir lieliski piemērots garai dienai skolā vai darbā. 

Mūsu svaigie wide leg džinsi ir pieejami četrās lieliskās krāsās. Wide leg džinsi kļūst ļoti populāri, un mēs saprotam, kāpēc! Šie ir ērti un izskatās satriecoši. Lai iegūtu vienkāršu un stilīgu izskatu, vari tos apvienot ar mūsu vienkāršo, bet eleganto Wonderland krekla.

 
Uzziniet vairāk par mūsu džinsiem un atrodi savu perfektā saskaņu mūsu džinsu ceļvedī!
Tilbake til bloggen