Langrennsklær til dame. Ullundertøy, superundertøy, ullsokker, vinterhansker, skihansker, pannebånd

Labākās sieviešu slēpošanas drēbes

Mūsu Famme izstrādājuši vienkāršu ceļvedi slēpošanas apģērba izvēlei, kas uzturēs jūs siltus un stilīgus uz trases!

Aukstā apģērba slānim jābūt no vilnas

Iekšējais slānis vajadzētu būt pieguļošam un ar garām piedurknēm, lai jūs būtu silti visa diena. Tajā pašā laikā tas jābūt funkcionālam kustībai. Mūsu Wool Knit LS krekliņš no merino vilnas ir ideāli piemērots aukstām ziemas dienām ar aktivitātēm, jo tas regulē jūsu ķermeņa temperatūru līdz komfortablam līmenim pēc apstākļiem. Ja esat saskāries ar to, ka vilnas apģērbs niez vai smako pat pēc mazgāšanas un žāvēšanas, Wool Knit LS ir lielisks izvēle jums, jo tam ir antistatisks īpašums; tas niez, nesmako un nesakarojas. Vēl viena alternatīva vilnas apģērba vietā ir mūsu jaunā tehniskā kolekcija, kas ar līdzīgām īpašībām kā Wool Knit ir TechWool, kas ir nedaudz elpojošāks materiāls.

Mēs piedāvājam atbilstošas apakšbikses, Wool Knit Leggings, kas arī izgatavotas no patīkamā merino vilnas. Vilnas apģērbs absorbē mitrumu, kas rodas no aktivitātes, un uztur jūs sausu un siltu visas dienas garumā. Vilnas krekls un vilnas bikses var lietot atsevišķi, bet arī kopā kā saskaņota komplekts, lai nodrošinātu stilīgus punktus slēpošanas trasē!

Ziemas cimdi un cimdi ziemas aktivitātēm

Tāpat kā aukstas kājas, aukstas rokas var sabojāt slēpošanas pieredzi. Mūsu Pace Ziemas cimdi ļauj jums saglabāt siltumu visa slēpojuma laikā, vienlaikus nodrošinot pilnu kustīgumu. Silikona roktura raksts novērš slīdēšanu slēpes, un Velcro sprādze uz plaukstas ir viegli regulējama, lai nodrošinātu perfektu pieguļamību pie slēpju jakas. E-Tech materiāls uz īkšķa un rādītājpirksta ļauj jums izmantot telefonu, kamēr valkājat cimdi, neatkarīgi no tā, vai tas ir, lai pārbaudītu vai esat uz pareizā ceļa, vai lai uzņemtu attēlus Instagram!

Galvas lente un cepure slēpošanai

Ļoti svarīgi ir uzturēt galvu siltu, un mēs iesakām Pace galvas lentu aktivitātei, piemēram, slēpošanai. To ir viegli nēsāt uz galvas salīdzinājumā ar citiem apģērbiem, un tas labi silda, vienlaikus noturot matus un sviedrus prom no sejas. Galvas lente ir pieejama gan balta, gan melna, lai varētu saskaņot ar jūsu slēpošanas apģērbiem.

Afterski

Ziemas sezonu atnes kalnus, sniegu, slalomu un afterski. Tas ir labākais afterski tērps 2022. Šeit jūs noteikti atradīsiet kaut ko, ko vēlaties valkāt afterski ballītē jaunajā gadā, kā arī citus apģērbus, ko var nēsāt uz kalniem vai dodoties slēpot.

Viens no svarīgākajiem apģērba pieces afterski tērpam ir afterski brillēm, vai arī sporta brillēm, kā tās parasti tiek sauktas. Famme piedāvā plašu foršās sporta briļļu klāstu.

Afterski apģērbs

Kaut arī afterski ir par dejošanu un aktīvām aktivitātēm, joprojām ir izdevīgi iegādāties labu džemperi, lai jūs būtu papildu siltumā aukstumā. Afterski apģērbi bieži ir krāsaini un jautri - bet arī ir prātīgi domāt par to, ka jums jābūt siltam un komfortablām! Bieži kalnos valkā bumbiņas vai slēpošanas jakas, un tad ir ieteicams izmantot džemperi zem tā, kas der šai jakai, bet vienlaikus izskatās atsvaidzinoši un silda jūs. Liels džemperis, kas lieliski iederas afterski apģērbā, ir mūsu Chunky Knit Sweater.

Tas ir super stilīgs un daudzfunkcionāls biezs trikotāžas džemperis, ko var uzvilkt uz vilnas apakšveļa, lai izveidotu lielisku afterski apģērbu. Džemperis saglabā siltumu, kā arī nodrošina labu pieguļamību. Šis džemperis vislabāk valkājams zem bieza jaka, kad dodaties rotaļāties sniegā kalnos. Šis trikotāžas džemperis ir pieejams arī pelēkā un melnā krāsā.

Tilbake til bloggen