De beste turshortsene

Labākie pārgājienu šorti

Lai nodrošinātu labāko pārgājiena pieredzi, ir būtiski, lai būtu labas drēbes, kurās jūties labi. Kamēr ir svarīgi, lai aukstām dienām būtu siltas drēbes, tikpat nepieciešams ir komfortabli apģērbi siltākam laikam. Kad pulsa līmenis paaugstinās, var būt patīkami nenēsāt pārāk daudz apģērba, un pārgājiena šorti bieži ir ideāls izvēles variants.

Field shorts - ierobežota izlaiduma pārgājiena šorti

Šiem šortiem ir praktiskas un lielas kabatas, lai tu varētu paņemt līdzi savu mobilo tālruni, maku, atslēgas un vēl vairāk pārgājienā. Šorti ir ar augstu vidukli, tāpēc tie labi pieguļ ķermenim aktīvās nodarbības laikā. Kamēr brīvā dabā apģērbs ir gaisīgs un patīkams īsā piegriezumā, tie tomēr ir pietiekami garš, lai izvairītos no berzes un sāpēm starp kājām. Šie šorti ir ideāli piemēroti aktīvai atpūtai un gariem pārgājieniem dažādos reljefos.

Pace running shorts

Ja dod priekšroku vienkāršākai versijai ar plānāku audumu, tad šie pārgājiena šorti ir lieliska alternatīva! Šorti ir ar augstu vidukli un diviem slāņiem, tāpēc tiem ir brīva piegriezuma forma, bet tie cieši pieguļ gurniem visā pārgājiena laikā. Šie šorti ir lieliski piemēroti labam pastaigas vai skriešanas pārgājienam, it īpaši ar augstu intensitāti, jo audums ir plāns.

Labākie skriešanas šortiŠorti skriešanai

Antislip biker shorts

Šie treniņu šorti ir izgatavoti no antiskli auduma, tāpēc tie nelidinās uz augšu vai neslīd uz leju pārgājiena laikā. Šie velosipēdu šorti ir ar augstu vidukli un nosegtu lielāko daļu gurnu, tāpēc tu droši izvairīsies no berzes starp gurniem. Šie treniņu šorti ir piemēroti garākiem pārgājieniem. Ja ilgstoši ejot vai skriešot rodas berze starp gurniem, šie šorti to novērš. Tie labi noturas un neslīdēs uz leju, vai tas būtu lēns vai intensīvs treniņš.

Biker šorti, kas neslīd uz lejuBiker šorti, kas neslīd uz leju

Move shorts

Move ir pārgājiena šorti, kas izgatavoti pilnīgai kustības brīvībai. Tie ir ar 4 virzienu stiept, ir ultralaideni un izturīgi ar sportisku piegriezumu. Turklāt šorti ir ūdensizturīgi ar DWR membrānu (Izturīga ūdensnecaurlaidība). Šie šorti ir ideāli piemēroti aktīvai atpūtai, īpaši meža pārgājieniem. Šorti ir piemēroti gariem pārgājieniem ar gan augstu, gan zemu intensitāti. Kustību brīvība ir lieliska dažādos reljefos.

Tilbake til bloggen