Sokker til trening

Kā izvēlēties labākās zeķes treniņiem?

Kā izvēlēties labākos zeķes treniņiem?

Runājot par to, lai patiešām optimizētu savu treniņu iespaidu, visi faktori ietekmē rezultātu, tostarp labu zeķu izvēle. Labas treniņu zeķes nodrošinās atbalstu, stabilitāti, komfortu un uzlabotu saķeri ar apaviem vai arī ar grīdu/matu, ja jūs noņemat kurpes pie squats un deadlifts. Laba zeķu izvēle novērsīs traumas jūsu kājām un būs labākie draugi ilgstošām pastaigām, skriešanai, slēpošanai vai līdzīgiem sporta veidiem.

Ir daudz dažādu veidu zeķu, no kurām izvēlēties, kas izgatavotas no visdažādākajiem audumiem, un pareizā pāra izvēle dažādiem treniņu veidiem ir kaut kas, par ko daudzi no mums īpaši nedomā. Patiesība ir tāda, ka laba zeķu izvēle sniegs jums lielas konkurences priekšrocības, kā arī rūpēsies par labu kāju veselību. Ir ļoti svarīgi rūpēties par savām kājām, kad aktīvi trenējaties! :)

Mēs piedāvāsim dažus padomus par to, kuras zeķes izvēlēties dažādiem treniņu veidiem, lai jūs patiešām varētu maksimāli izvest savu sniegumu:

 

Zeķes trenažieru zālēm un skriešanai

Trenējot un skrienot, vēlies justies īpaši vieglam uz kājām, kas padara potīšu zeķes par perfektu izvēli. Šīs potīšu zeķes ir tik vieglas, ka patiešām rodas sajūta, ka ejat basām kājām! Zeķes lieliski pieguļ kājām un ir neticami ērtas. Mūsu potīšu zeķes ir nedaudz augstākas pie potītes, lai nodrošinātu, ka tās nepazūd aktīvas lietošanas laikā. Šīs potīšu zeķes arī novērš berzi.

Izvēloties vieglo dizainu, labu saķeri un berzi novērsto efektu, šīs zeķes ir ļoti piemērotas arī kā skriešanas zeķes. Apvienojiet šīs zeķes ar pāri vieglām un kvalitatīvām skriešanas apaviem, piemēram, mūsu Endorphin Rx1 Skriešanas apaviem, lai tiešām viegli virzītos pa apvidu.

Mazāk auduma nozīmē vairāk brīvības sajūtas!

 

Malin atsauksme par mūsu potīšu zeķēm: «Pasaulē labākās zeķes!!»

 

Zeķes sportam un aktivitātēm

Vai vēlies gūt nedaudz priekšrocību pār draugiem un konkurentiem tenisa spēlē? Izvēlies labu tenisa zeķu pāri. Šīs tenisa zeķes, kas izgatavotas no organiski audzētas kokvilnas, neilona un elastāna, ir paredzētas, lai nodrošinātu labu atbalstu un stabilitāti intensīvās tenisa spēlēs vai citos sporta veidos, kur jūsu kājas ir pakļautas daudzsoļiem, pagriezieniem un amortizācijai.

Šīs tenisa zeķes nav pārāk biezas, nav pārāk siltas, un tās ir gan mīkstas, gan ērti valkāt. Un, visbeidzot: tās izskatās ļoti sportiskas!

Ingeborg atsauksme par mūsu tenisa zeķēm: «Seriāli labākās zeķes, ko esmu izmēģinājusi, esmu cietusi no daudzām treniņu zeķēm, kas pēc kaut kā laika paliek mitras, bet šīs tādas nebija 😍 ērti valkāt».

   

Zeķes kalnos un slēpošanai

Silts zeķes ir kaut kas, kas ir nepieciešams visiem norvēģiem, un nav tādu zeķu, kas pārspētu klasiskās norvēģu vilnas zeķes ziemas sezonā. Vilnas zeķes (vai ragged zeķes) ir izmantotas mums, norvēģiem, vairākās paaudzēs – un pamatoti!

Ar to izelpojošām īpašībām, vilnas zeķes ir ideālas aukstā, mitrā un slapjā klimata apstākļos, kas padara tās izcilas ilgstošām slēpošanas vai kājām. Vilna labi izolē un nodrošina arī labu amortizāciju jūsu kājām. Vilnas zeķes absorbē mitrumu un ātri izžūst, kas samazina berzes un neērtību risku.

Ieteikums: Ja jūs valkājat Gore-Tex apavus, labāk izvēlieties mūsu nākamo ieteikumu (plānās vilnas zeķes), lai maksimāli izmantotu mitruma transportēšanas efektu!

Vilnas zeķes ir obligāta lieta uz vasarnīcu un kalnos, bet tās ir arī patīkamas izmantot kā mājas slinkotājus.

Andrea komentārs par mūsu vilnas zeķēm: «Šīs var droši izmantot arī mājas treniņiem!»

 

Zeķes ziemas sportam

Plānas vilnas zeķes, pazīstamas arī kā «tehniskās zeķes», tiek izgatavotas kā kombinācija no vairākiem dažādiem materiāliem. Dažas no šīm zeķēm var saturēt dažādas kārtas, piemēram, sintētiskais materiāls iekšpusē un ārpusē, un vilna vidū. Tas ir, lai nodrošinātu dažādas priekšrocības atkarībā no situācijām, bet galvenokārt šīs zeķes ir paredzētas, lai saglabātu siltumu un transportētu mitrumu.

Our plānās vilnas zeķes, kas izgatavotas no augstas kvalitātes Eiropas merino vilnas, neilona un elastāna, ir perfektas ziemas sportiem, piemēram, hokejam vai slidošanai. Tās ir izstrādātas, lai nodrošinātu siltumu, funkcionalitāti, komfortu un īpašu izturību. Izvēlies plānas vilnas zeķes ar elpojošām un mitrumu transportējošām īpašībām, kas padara zeķes ļoti piemērotas aukstam un mitram klimatam, piemēram, mūsu "Black wool knit sock" (pašlaik nav pieejams).

Šīs zeķes ir arī labi piemērotas kā ikdienas zeķes aukstākos gada laikos! Ja, piemēram, trenējaties pēc darba/skolas, varat tās izmantot gan pirms, gan treniņa laikā. Mūsu plānās vilnas zeķes varat iegādāties gan pilnā garumā, gan kā potīšu zeķes.

Pareizā zeķu izvēle jūsu treniņiem var radīt lielu atšķirību, runājot par jūsu treniņu optimizēšanu, komforta uzlabošanu un labas kāju veselības saglabāšanu. Ir daudz izvēļu, no kurām izvēlēties, un mēs ceram, ka varam palīdzēt padarīt jūsu izvēli vieglāku!

Vai jums ir kādas citas idejas vai priekšlikumi par zeķēm, kas jums trūkst? jūs esat laipni aicināti sūtīt mums ieteikumus par jauniem produktiem, ko varam pievienot!

Tilbake til bloggen