ullsokker dame raggsokker dame gode myke ullsokker

Labākās vilnas zeķes

Kad sāk palikt vēsāks, ir svarīgi nesalt, tāpēc ir prātīgi iegādāties labas vilnas zeķes, ko var izmantot visā rudens un ziemas sezonā. Famme piedāvā plašu dažādu vilnas zeķu klāstu, kas atbilst dažādām gaumēm un vajadzībām.

Garās vilnas zeķes

Melnas, funkcionālas vilnas zeķes - aktīviem un ārā esošiem cilvēkiem. Vilnas zeķes ir izgatavotas no merino vilnas, kas nodrošina papildu siltumu, funkcionalitāti un komfortu. Mūsu Melnās Wool Knit Zeķes ir iecienītas šajā sezonā, kad dienas kļūst vēsākas - tās ir mīkstas, elpojošas un ļoti piemērotas mitram, aukstam un mitram klimatam, kas ir Ziemeļos. To izcilā funkcionalitāte padara tās ideāli piemērotas gan aktīviem cilvēkiem, gan tiem, kas sēž birojā vai mājās.

vilnas zeķes, melnas zeķes

Īsās vilnas zeķes

Šis siltais, mīkstais un funkcionālais Merino vilnas audums ir pieejams arī mūsu potīšu zeķēs, proti, Melnās Wool Knit Potīšu Zeķes.

īsas vilnas zeķes, zemas vilnas zeķes

Raggu zeķes - ērti un ceļojumiem

Raggu zeķes no vilnas ir iecienītas norvēģu vidū. Mūsu Raggu zeķes ir domātas tiem, kam patīk kvalitatīvas zeķes, kuras izskatās labi un arī siltina. Šīs ērtās un patīkamās raggu zeķes ir izgatavotas no 95% Norvēģijas vilnas - ja meklējat siltas un kvalitatīvas zeķes rudens un ziemas sezonai, tās ir ideāli piemērotas jums. Tās ir lieliski piemērotas Norvēģijas klimatam un lauku dzīvei, taču var arī tikt izmantotas mājās pie kamīna. Komforts bija galvenais faktors, kad šīs neticami jaukās raggu zeķes tika projektētas.

raggu zeķes vilnas zeķes sievietēm ērtas zeķes
Tilbake til bloggen