Kompresjonstights til løping og styrketrening

Labākie kompresijas legingi

Kas ir kompresijas legingi?

Lielais medicīnas leksikons definē kompresiju kā sasprindzinājumu, un ka tas medicīnā var būt daļa no ārstēšanas vai sekas traumas vai slimības. Kompresijas legingi ir vienkārši apģērbi, kas cieši pieguļ ķermenim un bieži tiek raksturoti kā "papildu ādas slānis". Kompresijas legingu mērķis ir, lai apģērbs pieguļ tik cieši, ka tas "kompresē" vēnas, kas atrodas tuvāk ādai, nodrošinot dažādas veselības priekšrocības.

Kompresijas legingiVortex ar kompresiju

 

Vai kompresijas legingi tiešām darbojas?

Daudzi apģērbu ražotāji mēdz pārspīlēt, kad runā par savu kompresijas apģērbu priekšrocībām, piemēram, sakot, ka "kompresijas apģērbs palīdz skrienot ātrāk un kļūt stiprākam". Tomēr raksts no forskning.no stāsta, ka tas nav pavisam patiesi.

Patiesība, saskaņā ar citu rakstu no forskning.no, ir tāda, ka kompresijas apģērbs kompresē vēnas, kas atrodas tuvāk ādai, tādējādi padarot dziļākas vēnas par pieejamākām, lai saņemtu vairāk asiņu. Tas veicina asins plūsmu atpakaļ uz sirdi, palielinot to asins daudzumu, kas piepilda sirdi katra sitiena laikā. Tas var palīdzēt novērst un ārstēt iekaisumus, varikozas vēnas un pietūkušas kājas. Turklāt kompresijas legingi ir piemēroti lipedēmām.

 

 

Vai kompresijas legingi ir tā vērti?

Noteikti! Kompresijas legingi ir lieliski ilgās skrējienos, slēpošanas ceļojumos vai līdzīgās aktivitātēs. Pat ja kompresijas legingi nenodrošina tiešu ietekmi uz to, cik ātri jūs skrienat vai cik stiprs esat, tie sniegs jums dažādas veselības priekšrocības, kas palīdzēs jums izvairīties no traumu radītām problēmām, ko izraisa treniņš. Mūsu kompresijas legingi ir necaurspīdīgi un tādējādi izturīgi pret pietūktiem treniņiem.

Tāpat kompresijas legingi var sniegt netiešu ietekmi uz jūsu sniegumu. Kompresijas legingi var likt jums justies sportiskākam un izskatīties sportiskākam, kas var būt liela ietekme uz jūsu treniņu motivāciju. Tādēļ jūs varētu spiest sevi mazliet vairāk, nekā parasti? 😉

  

Kompresijas legingi testā

Vai esat ieinteresēts izmēģināt kompresijas legingus? Mēs piedāvājam vairākus dažādus kompresijas legingus sievietēm. Šeit ir daži no mūsu iecienītākajiem: 

Kompresijas legingi ar kabatu uz augšstilba 

Techna Tights ir viena no mūsu populārākajām kompresijas legingu ar lielām kabatām. Šeit jūs varēsiet ņemt līdzi un vienlaikus atdalīt iPhone plus un atslēgas dažādās kabatās, trenējoties. 

 

Techna kompresijas legingi

 

Rib Panel Tights ir moderni kompresijas legingi ar kabatu! Tie pieejami vairākās krāsās, tostarp sarkanā, zila un melnā. Materiāls ir elpojošs un mitrumu regulējošs, vienlaikus legingi nodrošina labu atbalstu un kompresiju. 

Kompresijas legingi ar kabatu aizmugurē 

Ja vēlaties kompresijas legingi bez lielām kabatām sānos, bet ar mazu kabatu iekšējā jostas daļā, mēs iesakām Ella kompresijas legingi. Kabata ir pietiekami liela, lai tajā varētu ietilpt, piemēram, iPhone 12. Tajā pašā laikā legingi ir ar augstu vidukli un plašu elastīgu jostas joslu, kas nodrošina labāku noturēšanas efektu.

Kompresijas legingi ar noturēšanas efektu un kabatu  
  

Kompresijas legingi ar augstu vidukli 

Essential Tights ir kompresijas legingi ar augstu vidukli. Tie ir izcili treniņu legingi, kas nekad neiziet no modes! Audums ir mīksts un izturīgs, un turklāt tiem ir pretkrunkumoša efektivitāte, kas nodrošina, ka legingi izskatās labi uz visām ķermeņa formām. 

Essential kompresijas legingi  
Tilbake til bloggen