Beste seamless tights til dame

Labākās bezšuvju leggingi

Bezšuvīgie treniņu apģērbi ir izstrādāti, lai nodrošinātu maksimālu komfortu un veiksmīgu kustību. Tā kā apģērbu darināšanā tiek izmantots bezšuvīgs audums, tie ērti pieguļ ķermenim, neuzspiežot vai neradot nepatīkamu diskomfortu. Ar vieglu piegriezumu, bezšuvīgas legins ir vispiemērotākās treniņiem ar zemu līdz vidēju intensitāti. Savukārt, ja plānojat veikt treniņu ar augstu intensitāti, ir ieteicams izvēlēties, piemēram, kompresijas legins, jo tie pieguļ ciešāk ķermenim.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par to, kas ir bezšuvīgi, skatiet šeit!

Bezšuvīgas legins

Šīs vispopulārākās bezšuvīgās legins ir Vortex legins. Vortex legins parasti ir nedaudz biezākas salīdzinājumā ar citām legins. Pateicoties bezšuvīgajam audumam, šīs legins nodrošina unikālu un ērtu piegriezumu. Ja vēlaties biezākas legins ar lielāku fokusu uz kompresiju, mums ir arī Vortex legins 2, kas arī ir bezšuvīgas treniņu legins. Legins ir pieejamas vairākās krāsās, lai ikviens varētu atrast iecienītāko! Izvēlē esat bezšuvīgas legins melnā, pelēkā, bēšā, zila, purpursarkanā, sarkanā un zaļā krāsā.

Bezšuvīgas scrunch legins

Starptautiskajā tirgū mūsu bezšuvīgās scrunch legins ir ļoti populāras. Legins ne tikai ērti pieguļ ķermenim, bet arī ir aprīkotas ar skaistu scrunch efektu. Tas nodrošina pievilcīgu piegriezumu, kas pacelina aizmuguri un novērš „sviesta” efektu, kas ir svarīgi daudziem aktīvās dzīvesveida entuziastiem. 

Uzziniet vairāk par to, kas ir scrunch legins šeit

Lunge Scrunch legins

Lunge Scrunch legins ir ar vienkāršu un stilīgu dizainu. Legins apvieno scrunch ar V formas griezumu, kas maksimizē pievilcīgo scrunch efektu. Legins ir pieejamas daudzās krāsās - zila, melna, zaļa, sarkana un pelēka. Šeit noteikti atradīsit savu iecienīto! 

Zaļās scrunch leginsPelēkās scrunch legins

  

Scrunch camo legins

Ja vēlaties legins populārā kamoflāžas rakstā, tad Scrunch camo legins ir lieliska izvēle. Legins nodrošina labu kompresiju, kas padara tās piemērotas visdažādākajiem treniņiem - gan skriešanai, gan spēka treniņiem. Legins ir pieejamas melnā, pelēkā un zaļā krāsā.

Sarkanas camo legins

 

Bezšuvīgas Fit legins

Ja meklējat neitrālas legins bez scrunch šuvēm, tad Fit bezšuvīgas legins ir klasisks risinājums. Fit legins ir ļoti ērti valkājamas, un to melēnu audums nodrošina pievilcīgu izskatu. Legins piedāvā minimālistisku dizainu un unikālu izskatu. Kombinācija starp bezšuvīgu un melēna audumu nodrošina šuaizsargājošas legins ar augsto vidukli un labu noturību.  

Melētas fit leginsZilas fit legins melēta auduma

    

Rib legins 

Rib legins ir izgatavotas no ekskluzīva Nylon 6.6, kas padara treniņu legins vēl labākas, jo tās labāk elpo un ir ātri žūstošas. Legins pieguloši pieguļ visiem ķermeņa veidiem un saglabā kvalitāti pat pēc daudzām mazgāšanām. Legins ir pieejamas pelēkā, zilā un melnā krāsā.

   

Bezšuvīgas legins pēc krāsām

Pērkot jaunas legins, svarīgi ņemt vērā ne tikai funkcionalitāti, bet arī krāsu. Ja jums ir grūti izvēlēties, kādu krāsu izvēlēties, lūdzu, izlasiet norādījumus par to, kā izvēlēties pareizo krāsu treniņu legins!

 

Bēšas bezšuvīgas legins 

Krāsas nāk un iet, bet šobrīd zelta krāsa ir populāra. Bēšas legins ir elegantas un stilīgas un viegli saskan ar dažādiem treniņu augšdaļām. Daži tomēr baidās, ka gaiša krāsa uz treniņu legins var ieskatīties, bet tas tā nebūt nav. Mūsu bēšās legins ir šuaizsargājošas, un krāsa nekādi nevainoj kvalitāti! 

 

Rozā bezšuvīgas legins 

Ja vēlaties ko krāsaināku, tad rozā bezšuvīgas legins ir ideāla izvēle. Mums ir arī mūsu iecienītā Vortex Tights rozā krāsā vai Elevate Wave legins. Mums ir rozā legins vairākās nokrāsās, tāpēc viegli atradīsiet savu iecienītāko!

Zilas bezšuvīgas legins 

Ja zila ir jūsu iecienītā krāsa, tad mēs piedāvājam vairākas skaistas bezšuvīgas legins! Viens no mūsu jaunākajiem laidieniem ir Peach Scrunch legins, kas definē un veido aizmuguri un ir pieejamas daudzās krāsās. Cits variants ir klasiskās Elevate Vortex legins ar papildu kompresiju.

 

Tilbake til bloggen