De beste scrunch-shorts

Labākie scrunch-šorti

Scrunch šorti ir iekarojuši treniņu pasauli, un tam nav bez iemesla. Šie šorti izceļ jūsu dabiskās formas, vienlaikus nodrošinot maksimālu komfortu treniņu laikā. Šajā ceļvedī mēs apskatīsim dažādus stilus un produktus, lai jūs varētu atrast perfektos scrunch šortus jūsu treniņam.

Kāpēc izvēlēties Scrunch Šorti?

Scrunch efekts šortu aizmugurē nodrošina glaimojošu piegriezumu, kas izceļ dibenu. Ar augsto vidukli un bezšuvju dizainu, scrunch šorti ir gan ērti, gan funkcionāli. Tie ir izgatavoti no mitrumu atgrūdošiem materiāliem, kas saglabā jūs sausu intensīvu treniņu laikā.

Dažādi Stili un Produkti

Krāsotie Scrunch Šorti

Ja vēlaties šortus ar nedaudz papildu stilu, krāsotie scrunch šorti ir lielisks izvēle. Ar unikālām rakstāmzīmēm neviens apģērbs nav līdzīgs, kas sniedz jums unikālu treniņa apģērbu.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts ir bezšuvju šorti kailā krāsotajā rakstā. Ar scrunch vīli un elastīgu materiālu, tas izceļ jūsu formas un ērti pieguļ jebkurai ķermeņa formai.

Purple Tie Dye Scrunch Shorts - Bezšuvju treniņu šorti ar scrunch efektu

Green Tie Dye Scrunch Shorts sniedz svaigu un dzīvotspējīgu izskatu jūsu treniņu garderobē. Unikālais krāsotais efekts atšķiras no apģērba līdz apģērbam, tādējādi jūs iegūstat pilnīgi unikālu apģērbu.

Green Tie Dye Scrunch Shorts - Unikāls bezšuvju treniņu šorts

Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts ir ideāli piemēroti tiem, kas mīl gaišas krāsas. Tā bezšuvju dizains un augstais viduklis nodrošina optimālu komfortu treniņu laikā.

Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts - Bezšuvju šorti gaiši zilā krāsā

Grey Tie Dye Scrunch Shorts ir stilīgs izvēle, kas der visam. Pelēkais krāsotais efekts sniedz smalku, bet moderno izskatu.

Grey Tie Dye Scrunch Shorts - Stilīgi treniņu šorti ar scrunch efektu

Black Tie Dye Scrunch Shorts apvieno klasisko melno ar unikālu krāsotā pagriezienu. Ideāli piemērots tiem, kas vēlas daudzveidīgus šortus ar nedaudz papildu.

Black Tie Dye Scrunch Shorts - Bezšuvju melni treniņu šorti ar krāsotu

Lunge Scrunch Šorti

Viens, kas dod priekšroku minimālistiskam stilam ar maksimālu komfortu, Lunge Scrunch Šorti ir labs izvēle.

Dark Green Lunge Scrunch Shorts ir izgatavoti no mīksta un ērta auduma. Tam ir neliels scrunch, kas nodrošina vēlamo persiku efektu uz dibena, vienlaikus tas ir super elastīgs un bezšuvju.

Dark Green Lunge Scrunch Shorts - Bezšuvju treniņu šorti tumši zaļā krāsā

Klasiskie Scrunch Šorti

Klasiskie scrunch šorti ir mūžīgi un der visiem treniņu veidiem.

Black Scrunch Shorts ir mūsu klasiskie scrunch šorti, kas tagad ir labāki nekā jebkad. Tie paliek vietā laikā, kad veicat pietupienus, nenoslīd un izveido dibenu tieši tā, kā vēlaties.

Black Scrunch Shorts - Klasiski melni scrunch treniņu šorti

Kā izvēlēties pareizos Scrunch Šortus jūsu treniņam

Izvēloties scrunch šortus, jums jāpadomā, kāda veida treniņu veiksiet.

Augstas intensitātes treniņš

Augstas intensitātes treniņiem, piemēram, skriešanai un HIIT, mēs iesakām Black Scrunch Shorts vai Dark Green Lunge Scrunch Shorts to super elastīgā auduma un augstā vidukļa dēļ, kas paliek vietā.

Joga un Stiešanās

Jogai un stiešanai labas izvēles ir Purple Tie Dye Scrunch Shorts vai Light Blue Tie Dye Scrunch Shorts ar to mīksto materiālu un unikālo dizainu.

Ikdienas lietošana

Neformālam izskatam, ko var valkāt arī ārpus treniņu zāles, Grey Tie Dye Scrunch Shorts vai Black Tie Dye Scrunch Shorts ir ideāli varianti.

Kopsavilkums

Scrunch šorti ir must-have jūsu treniņu garderobē, ja vēlaties komfortu, funkcionalitāti un glaimojošu piegriezumu. Ar plašu stilizatoru un krāsu klāstu, ir viegli atrast scrunch šortus, kas atbilst jūsu personīgajam stilam un treniņu vajadzībām.

Iepazīstieties ar visu mūsu scrunch šortu klāstu mūsu Scrunch Shorts Kolekcijā.

Tilbake til bloggen