Tights med lomme - hold-in,  høyt liv, på lår eller rygg

Labākās leggingas ar kabatām

Vai jūs domājat, kur varat iegūt treniņleggingus ar kabatām? Pie Famme mēs piedāvājam plašu legingu klāstu ar kabatām dažādos stilus. Mēs visi zinām, cik kaitinoši ir skriet ar telefonu rokā, jo nav kur to ielikt. Daudzi no mums parasti izlemj to ielikt sporta krūšturī, kur telefons paliek mitrs no sviedriem. Risinājums šai problēmai ir iegādāties leggingus ar kabatām!

Zemāk atradīsit dažus no mūsu iecienītākajiem leggingiem ar kabatām. Apskatiet Famme mājaslapu, lai uzzinātu vēl vairāk leggingu ar kabatām. Mēs esam pārliecināti, ka atradīsiet tādus, kas jums patiks!

Skrējienu leggingi ar kabatu mobilajai ierīcei

Techna Tights ir vienkārši un stilīgi leggingi ar divām lielām un praktiskām kabatām, kas der visām mobilajām ierīcēm. Šie leggingi ir obligāts elements katrā garderobē. Leggingiem ir kabatas abās pusēs, kas padara vieglu svarīgāko lietu ņemšanu līdzi treniņā. Audums novada mitrumu un lieliski izskatās visām izmēra un ķermeņa formām. Pieejami arī tumši zilos, gaiši zilos, violetos un tumši pelēkos toņos.

Kompresijas leggingi ar kabatu mobilajai ierīcei

Kompresijas leggingi ar kabatu

Ja jums vēlas kompresijas leggingus ar augstu jostas daļu un kabatu mobilajai ierīcei, tad Ella kompresijas leggingi ir ideāli piemēroti. Šiem leggingiem ir laba turēšanas efektivitāte un tie neslīd uz leju treniņa laikā. Tas padara tos piemērotus skriešanai, CrossFit un spēka treniņiem. Tie ir ar kabu iekšējā jostas daļā, kas der mobilajai ierīcei, kartēm, atslēgām un AirPods.

Kabata aizmugurē

Vēl vieni leggingi ar kabatu mobilajai ierīcei, kas ir neticami praktiski, ir Rib Panel Tights:

Kas padara šos leggingus par iecienītākajiem, ir tas, ka tie ir aprīkoti ar praktisku un lielu kabatu, kas nodrošina pietiekami daudz vietas mobilajam telefonam. Šie leggingi tiek uzskatīti par labiem leggingiem, kurus var izmantot visām treniņu formām, bet īpaši tie ir labi skriešanai ar kabatu.

Treniņu leggingi ar kabatu

Endurance Pocket Leggings ir ideāli piemēroti jebkāda veida treniņiem, no zemas līdz augstas intensitātes. Leggingi nav caurspīdīgi. Tas padara tos piemērotus skriešanai, sporta zālei, jogai, CrossFit vai vienkārši iepirkšanās braucienam. Tu izvēlies! Ja meklē daudzpusīgus leggingus ar kabatām, tad šie leggingi ir ideāli piemēroti tev. Leggingu dizains palīdz veidot un izcelt sievišķīgās formas, vienlaikus tam ir augsta jostas daļa, kabatas un plaša jostas daļa, kas piedāvā labu turēšanas efektu. Tev noteikti tie patiks! Pieejami arī ar saskaņotu augšdaļu.

Melni leggingi ar kabatu Zili leggingi ar kabatu

Treniņu leggingi ar divām kabatām

Vēl viena izcila treniņu leggingi ar kabatu ir mūsu Suave Tights:

Šie super mīkstie un patīkamie treniņu leggingi nāk ar divām kabatām mobilajai ierīcei. Tie ir ar augstu jostas daļu, nodrošina labu kustīgumu un ir lieliski piemēroti spēka treniņiem, jogai vai skriešanai. Citiem vārdiem sakot, šie ir viens no daudzpusīgākajiem leggingiem ar kabatām, ko vari iegūt šajā sezonā!

Bikses ar kabatu sānos

Ja vēlies trenēšanās bikses ar kabatu sānos, mēs iesakām mūsu Fit Jogger:

Šīs varētu būt ērtākās un daudzpusīgākās brīvā laika bikses, ko vari iegādāties. Tās ir gaisa caurlaidīgas, vieglas un nodrošina labu kustīgumu. Turklāt tajās ir divas lielas praktiskas kabatas, kas piedāvā pietiekami daudz vietas. Bikšu augstā jostas daļa ir ļoti elastīga. Šīs bikses ar kabatu sānos ir projektētas, lai nodrošinātu labāko komfortu aktīvām sievietēm ceļojumā.

Tilbake til bloggen