treningsklær med mønster til dame

Legingi ar rakstu

Mētelēti treniņtērpi ir patiešām guvuši popularitāti pēdējo mēnešu laikā. Vienskrāsu treniņtērpi un neitrāli treniņu bikses vienmēr ir droša izvēle jebkuram garderobes, un tie sniedz stabilu pamatu, uz kura būvēt. Bet, ja meklējat iespaidīgus paziņojumu rakstus ar grafiskiem dizainiem, kas piešķir jūsu treniņu apģērbam tūlītēju uzlabojumu un papildu motivāciju sporta zālē, esat īstajā vietā.

Kombinējiet ar minimālistiskām topiņām, lai piešķirtu papildus garšu treniņu legingiem.

Tie Dye Leggings

Tie dye raksts patiešām ir guvis popularitāti modes pasaulē, un tas attiecas arī uz treniņu apģērbu. Famme sortimentā jūs atradīsiet 2 dažādas modeļus ar Tie Dye rakstu un plašu krāsu izvēli.

Paradīze mūsu visvairāk pārdotajām rakstainajām legingām ir Scrunch legingi - Tie Dye Scrunch Leggings. Šīs ir bezšuvju legingi, kas sniedz jums izdevīgu scrunch efektu, kas gan pacel un veido dibenu. Legingi ir izgatavoti no plāna un elastīga auduma, kas ir 100% squats pierādīts, tādējādi ļaujot jums justies droši treniņu laikā. Plata jostas lente nodrošina, ka legingi paliek savā vietā, neatkarīgi no tā, kādas aktivitātes jūs veicat.

Mūsu Tie Dye Leggings ir tā sauktās cut'n sew modeļi, un mūsu versija nāk ar praktiskām kabatām, kas ļauj jums ērti turēt savu mobilo tālruni treniņu laikā. Audums ir zīdaini mīksts, elastīgs un tam ir mitrumu transportējošas īpašības. Tas padara apģērbu ideāli piemērotu dažādiem treniņu veidiem.

Rakstainas legingiZaļas tie dye legingi

Camo legingi

Camo legingi ir patiešām piedzīvojuši renesansi šogad, un mēs esam priecīgi piedāvāt plašu šo populāro rakstu krāsu izvēli. Mūsu kolekcija ietver trīs dažādus camouflāžas modeļus: Scrunch Camo, Camouflage un Parastie Camo legingi. Galvenā atšķirība ir audumā un pieguluma veidā.

Scrunch Camo legingi ir projektēti ar scrunch efektu, kas sniedz pievilcīgu formu dibenam. Camouflage legingi ir izgatavoti no auduma, kas saglabā savu vietu bez slīdēšanas. Parastie Camo legingi ir izgatavoti no mīksta auduma ar satverošu efektu, kas nodrošina papildu komfortu.

Nepārprotiet, kuru variantu jūs izvēlaties, jūs varēsiet baudīt stilu un komfortu mūsu camo legingos.

gludi bezšuvju camo legingi

Subtils raksts

Elavete Vortex legingi nāk melēdes audumā ar subtilu tonā tonā rakstu. Audums ir melēdzis, un tas piešķir vairāk dzīvīguma audumam salīdzinājumā ar viendabīgām legingām. Tas ir ideāls izvēle, ja vēlaties kaut ko citu nekā pilnībā krāsainas legingi, bet kaut ko diskrētāku nekā mūsu Tye Dye raksti.

Bezšuvju legingi ar rakstuVortex legingi sarkanā krāsā

Elevate Vortex balstās uz mūsu vispārdotākā bezšuvju dizaina, Vortex.

Tilbake til bloggen