Famme Softy Leggings un Lululemon Align Bikses salīdzinājums

Kad runa ir par augstākās kvalitātes sporta apģērbu, Famme Softy Leggings un Lululemon Align Pants ir divas no populārākajām opcijām. Abas ir pazīstamas ar savu komfortu un lielisko piegriezumu. Daudzi, kuri zina par Lululemon Align Pants, jautā, kāda ir atšķirība? Šajā rakstā mēs rakstām vairāk gan par Align Pants, gan par Softy Leggings.

Materiāls: Softy Leggings vs. Align Pants

Materiāls ir gandrīz identisks. Gan Softy Leggings, gan Align Pants ir izgatavoti no īpaši smalkā Nylon 6.6 un Lycra Elastane. Dzija ir interlockadīta un audums ir birstošs, lai to padarītu ultramīkstu. Rezultāts ir papildu komforts un legingi, kas lieliski pieguļ ķermenim. Gandrīz visi legingi ir komfortabli, bet jūs pamanīsiet atšķirību, kad izmēģināsiet Softy Leggings vai Align Pants.

Lululemon Align Pants izmanto Nulu® audumu. To ražo Taivānas Eclat Textiles Co. Ltd., kurš daļēji pieder Lululemon. Nulu® ir Lululemon vismīkstākais audums.

Famme's Softy Leggings izmanto SoftSilk® audumu. Gan Nulu®, gan SoftSilk® ir vidēji biezs (215-220 gsm) un elpojošs. Tie sastāv no 80% Nylon 6.6 un 20% Lycra® Elastane.

Priekšējā šuve vs. bez priekšējās šuves

Mēs apzināti esam izstrādājuši Softy Leggings bez priekšējās šuves, jo to vēlas visi. Kāpēc Lululemon to nedara?

Align Pants liek jums valkāt priekšējo šuvi, jo:

  • Tas palielina legingu izmaksas
  • Ja visi vēlas Align Pants bez priekšējās šuves, ko viņi darīs ar visiem legingiem ar priekšējo šuvi, kurus neviens nevēlas?
  • Attēli, informācija un mārketings ir jāmaina

Tāpēc viens no dārgākajiem legingiem pasaulē joprojām ir ar priekšējo šuvi, lai gan neviens to nemaz nevēlas.

Skaists piegriezums

Align Pants un Softy Leggings ir ar augstu vidukli un pilnu garumu. Personīgi mēs uzskatām, ka Align Pants nedaudz par zemu sagriež dibenu. Softy Leggings mēs esam izvēlējušies novietot izliekto šuvi virs dibena, lai radītu ilūziju par pievilcīgāku aizmuguri. Šuve augstāk arī radīs sajūtu, ka legingi labāk pieguļ viduklim.

Izmantošana & Aktivitate

Softy Leggings un Align Pants var izmantot vienādiem mērķiem. Gan treniņiem, gan ikdienai. Visbiežāk tie tiek izmantoti jogai, spēka treniņiem un citām aktivitātēm ar zemu līdz vidēju intensitāti. Ņemot vērā īpaši smalko materiālu, nav ieteicams izmantot Align vai Softy augstas intensitātes treniņiem. Tas attiecas piemēram uz Crossfit, kur tiek veikti vingrinājumi ar lielu berzi pret apģērbu.

Audums ir viegls, efektīvi transportē mitrumu un ātri žūst. Tāpēc daudzi izvēlas valkāt Softy Leggings jebkurā aktivitātē, visos treniņos.

Skatiet visu Famme sporta legingu sortimentu šeit. Ja meklējat scrunch legingus, varat skatīt sortimentu šeit.

Šorti, topi un brīvie bikses?

    Izbaudiet atšķirību, izpētot mūsu Softy kolekciju, kas ietver dažādas stilus, piemēram, Softy Flared Pants, Softy Shorts un Softy Sports Bra.

    Redzamā salīdzināšana

    Zemāk ir dažas bildes, kas attēlo Famme Softy Leggings:

    Melnās Softy Leggings Priekšā Melnās Softy Leggings Sānos Melnās Softy Leggings Aizmugurē

    Secinājums

    Neatkarīgi no tā, ko jūs izvēlaties, mēs garantējam, ka gan Align Pants, gan Softy Leggings ir divi neticami labi un skaisti legingi. Ja vēlaties maksimālu komfortu bez priekšējās šuves, jums jāizvēlas Softy Leggings.

    Audumi ir gandrīz identiski, tāpēc jums jāvērtē dizains un kuras krāsas jums patīk vislabāk. Ja esat īpaši laimīgs, varat atļauties izmēģināt katru no tām.

    Ja cena ir izšķiroša, tad Softy būs labāka izvēle. Famme piedāvā arī bezmaksas apmaiņu un sūta no Norvēģijas.

    Ja jums ir papildu jautājumi vai nepieciešama papildus palīdzība, nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs labprāt palīdzēsim jums atrast perfektos legingus!

    Tilbake til bloggen