Treningstights for korte ben

Leggings īstermiņa biksēm

Ņemot vērā, ka katram cilvēkam ir atšķirīgs garums un formāts, var būt grūti atrast treniņu apģērbu, kas ideāli atbilst viņa ķermenim. Visiem ir unikāli ķermeņi, un mēs uzskatām, ka tas ir ļoti forši. Bet tas rada arī noteiktas problēmas, kad meklē ideālos sporta leggings. Ja tev ir īsas kājas un tu cīnies, lai atrastu leggings, kas der, šis ir ceļvedis tev! 

Vai cīnies ar tieši pretējo problēmu? Mums ir arī ceļvedis tiem, kas meklē leggings garām kājām!

 

Sporta leggings īsām kājām

Softy capri leggings beidzot ir realitāte! Šie ir treniņu leggings ar 7/8 garumu, kas padara tos ideāli piemērotus tev ar īsākām kājām. Tiem ir augsta jostasvietas piegriezums un V-veida forma, kas izceļ sievišķīgās līknes pareizajās vietās. Saskaņo šo modernā treniņu leggings ar vienu no divām saskaņotām treniņu augšpusēm komplektam! 

 

Petite Techna leggings

Mūsu Petite Techna leggings ir identiski oriģinālajiem Techna leggings, bet ar īsākām kājām, un ir ideāli piemēroti tiem, kas ir zem 165 cm. Techna leggings ir ar divām lielām praktiskām kabatām, lai tu varētu glabāt mobilo, atslēgas utt. Tie ir squat proof un augsta jostasvietas piegriezuma, un labi pieguļ ķermenim. 

Petite Techna leggingsPetite techna leggings

 

Petite Essential leggings

Essential leggings nāk arī petite versijā. Petite Essential leggings ir leggings, kas nekad neiziet no modes, un ir "obligāti jāiegādājas" sporta garderobē. Audums ir mīksts un izturīgs ar labu noturību, kā arī tie ir squat proof.

Petite Essential leggingsPetite Essential leggings

Ribbed leggings īsām kājām

Ribbed 7/8 leggings ir bezšuvju treniņu leggings ribota auduma. Pat ar īsāku garumu tām ir augsta jostasvietas piegriezums, kas nodrošina labu noturību, lai tās labi piegultu ķermenim treniņa laikā. Šiem patīkamajiem treniņu leggingiem protams ir arī squat proof!

 

Bezšuvju leggings īsām kājām

Fit leggings ir bezšuvju treniņu leggings ar vienkāršu un elegantu izskatu. Šie leggings nav tik īsi kā Lusty leggings vai Ribbed 7/8 leggings, bet tie ir dažus īsāki nekā mūsu citi leggings. Šie leggings izceļ tavu figūru un tiem ir fantastiskas formas. Materiāls ir elastīgs, tāpēc tu jutīsies ērti treniņa laikā. Turklāt, tie ir arī squat proof un neizslīdēs lejā treniņa laikā!

 

 

 Uzzini vairāk par mūsu leggings ultimātajā leggings ceļvedī!

 

Ideālais "hack" īsu kāju īpašniekiem

Vai tev ir problēmas ar to, ka tavi leggings ir pārāk gari? Tad mums ir ideāls hack tev! Super vieglā un ātrā veidā tu vari pārvērst savus nedaudz pārāk garos leggings par pilnīgiem. Apskatīt video, ko mēs izveidojām par to!

 

Varbūt tu domā, ka vari vienkārši iegādāties pilnākā garuma leggings pēc šī viedā padoma? Ja tā, atrodi mūsu visu treniņu leggingu izvēli šeit.

Tilbake til bloggen