Vēdera izritināšana

Ab Rollout ir ļoti efektīvs vingrinājums, lai stiprinātu korsetes muskulatūru, īpaši vēdera muskuļus un muguru. Šis vingrinājums izaicina stabilitāti un prasa gan kontroli, gan līdzsvaru, kas padara to ideāli piemērotu stiprākas korsetes veidošanai.

Pareiza Izpilde un Tehnika

Sekojiet šiem soļiem, lai pareizi veiktu ab rollout:

  1. Sāciet uz ceļiem ar vēdera rullīti, kas novietots priekšā. Novietojiet rokas uz putnāka un aktivizējiet korsetes muskulatūru.
  2. Lēni rullējiet rulli uz priekšu, turot muguru taisnu un ķermeni taisnā līnijā. Izvairieties no muguras izliekšanas.
  3. Kad esat sasniedzis maksimālo attālumu ar kontroli, lēnām rullējiet rulli atpakaļ sākuma pozīcijā, turot korseti saspringtu.

Biežas Kļūdas

Šeit ir dažas biežas kļūdas, no kurām izvairīties:

  • Muguras nospriegšana: Turiet muguru neitrālā stāvoklī un izvairieties no jostasvietas izliekuma, lai aizsargātu to no traumām.
  • Pārāk tāla rullēšana: Nerullējiet tālāk, nekā varat kontrolēt. Sāciet ar īsu kustību un pakāpeniski palieliniet attālumu, kad kļūstat stiprāks.
  • Ātras kustības: Koncentrējieties uz lēnu un kontrolētu kustību, lai maksimāli aktivizētu vēdera muskuļus.

Video: Ab Rollout Demonstrē Sieviete Sportiste

Ab Rollout Alternatīva Tehnika

Modifikācijas un Variācijas

Sākotājiem var sākt ar ierobežotu kustību, pētot īsākus attālumus, vai veikt vingrinājumu pret sienu, lai novērstu pārāk tālu rullēšanu. Pieredzējušiem sportistiem var izmēģināt stāvus ab rollouts lielākai izaicinājumam.

Atkārtojumi un Komplekts

Sāciet ar 3 komplektiem un 8-10 atkārtojumiem. Kad kļūstat stiprāks, varat palielināt atkārtojumu skaitu vai izmēģināt grūtākas variācijas.

Elpošanas Tehnika

Ievelciet elpu, kad rullējaties uz priekšu, un izelpojiet, kad rullējaties atpakaļ uz sākumpozīciju. Tas palīdzēs jums saglabāt kontroli un stabilitāti visā vingrinājuma laikā.

Tilbake til bloggen