Ātruma somas sitieni

Ātruma maisa sitieni ir klasisks boksa vingrinājums, kas attīsta koordināciju, ātrumu un izturību. Vingrinājums uzlabo acu un roku koordināciju un ir lieliski piemērots plecu, tricepsa un muguras tonēšanai, vienlaikus palielinot jūsu vispārējo fizisko sagatavotību.

Pareiza forma un tehnika

Kā pareizi veikt Ātruma maisa sitienus:

  1. Sākuma pozīcija: Stāviet ar kājām plecu platumā, ceļi nedaudz saliekti. Turiet rokas acu līmenī ar elkoņiem augšā.
  2. Sitiena kustība: Rotējiet apakšdelmu un sitiet pa ātruma maisu ar roku. Saglabājiet rokas kustībā un ļaujiet elkoņiem būt apmēram 90 grādu leņķī.
  3. Nepārtraukta kustība: Vienmērīgi un nepārtraukti rotējiet rokas, mainoties starp labo un kreiso pusi. Paturiet skatienu fokusētu uz maisu, lai uzlabotu laika izjūtu.
  4. Elpošana: Elpojiet dziļi un vienmērīgi un palieliniet ātrumu, kad jūtaties ērti ar kustību.

Biežās kļūdas

Ievērojiet šīs kļūdas, lai maksimizētu Ātruma maisa sitienu efektivitāti:

  • Slikta aritmija: Pārliecinieties, ka sitat ātruma maisu ar pareizu ritmu. Pavadiet laiku, lai izveidotu vienmērīgu sitienu secību, pirms palielināt ātrumu.
  • Slikta roku pozicionēšana: Turiet rokas acu līmenī un izvairieties nolaist elkoņus pārāk zemu, kas var samazināt vingrinājuma efektivitāti.

Modifikācijas un variācijas

Pielāgojiet Ātruma maisa sitienu intensitāti:

  • Sākuma līmenis: Sāciet lēni un koncentrējieties uz ritmu pirms ātruma palielināšanas.
  • Attīstītais līmenis: Izmantojiet mazāku un ātrāku ātruma maisu vai palieliniet sitienu secību un intensitāti papildu izaicinājumam.

Atkārtojumi un komplekti

Mērķējiet uz 3 komplektiem pa 30 sekundēm un palieliniet laiku, uzlabojoties tehnikai. Ātruma maisa sitienus var arī kombinēt ar citiem kardio vingrinājumiem, lai iegūtu pilnvērtīgu treniņu.

Tilbake til bloggen