Joslas uguns hidrants

Šodienas vingrinājums ir Banded Fire Hydrant, mērķēta kustība, kas stiprina gurnus, sēžamvietas muskulatūru un korseti. Izmantojot pretestības joslu ap augšstilbiem, jūs palielināsit pretestību un iegūsit labāku muskuļu aktivāciju sēžamvietas muskulatūrai. Tas padara vingrinājumu ideālu spēka un stabilitātes stiprināšanai, kā arī gūžas zonas trauma profilaksei.

Pareiza Tehnika Banded Fire Hydrant Vingrinājumam

1. Novietojiet pretestības joslu tieši virs ceļiem un noliecieties uz visiem četriem, ar rokām zem pleciem un ceļiem zem gurniem.
2. Turiet korseti stingru un paceliet labo ceļgalu uz sāniem, it kā jūs atdarinātu suni, kas ceļ kāju. Paceliet, līdz ceļgals sasniedz gūžas augstumu, bez gurnu rotācijas.
3. Nolaidiet ceļgalu atpakaļ sākuma pozīcijā ar kontroli. Atkārtojiet vēlamo atkārtojumu skaitu, pirms maināt pusi.

Biežākās Kļūdas

  • Gurnu rotācija: Saglabājiet gurnus stabilus un paralēlus grīdai. Izvairieties no ķermeņa rotācijas, lai saglabātu uzmanību sēžamvietas muskulatūrai.
  • Pārāk ātra kustība: Veiciet kustību lēni un kontrolēti, lai maksimāli aktivētu muskuļus.
  • Nepietiekama pretestība: Ja nejūtat pretestību, izmēģiniet stingrāku lentes variantu labākai aktivācijai.

Modifikācijas un Variācijas

Ja esat iesācējs, varat veikt vingrinājumu bez lentes, lai fokusētos uz tehniku. Pieredzējušiem var mēģināt izmantot stingrāku lentu vai pievienot nelielas pulsācijas kustības augšpusē, lai palielinātu intensitāti.

Atkārtojumi un Komplekti

Veiciet 3 komplektus, katrā 12-15 atkārtojumi uz katras puses. Pielāgojiet pretestību un atkārtojumus, atbilstoši savai spēkai un izturībai.

Elpošanas Tehnika

Ieelpojiet, kad nolaidiet ceļgalu atpakaļ uz grīdas, un izelpojiet, kad paceliet ceļgalu uz sāniem. Turiet elpošanu kontrolētu, lai iegūtu labāku stabilitāti.

Video, kas Parāda Banded Fire Hydrant

Šeit ir video, kas demonstrē tehniku:

Tilbake til bloggen