Reverssā izklupšana ar priekšējo spērienu

Šodien mēs veiksim Reverse Lunge ar Priekšā Kicking, dinamisku vingrinājumu, kas trenē vairākas muskuļu grupas, tostarp gūžas muskuļus, hamstrings, kvadricepsus un kodola muskuļus. Šis kustības veids ne tikai attīsta spēku apakšējā ķermenī, bet arī uzlabo līdzsvaru, koordināciju un kodola stabilitāti, padarot to par lielisku papildinājumu jebkurai treniņu rutīnai.

Pareizā tehnika un izpilde

Šeit ir norādījumi, kā veikt Reverse Lunge ar Priekšā Kicking pareizi:

  1. Stāviet taisni ar kājām plecu platumā. Turiet kodolu sasprindzinātu un plecus atpakaļ.
  2. Speriet soli atpakaļ ar labo kāju un noliecieties atpakaļgaitā, līdz kreisā ceļa leņķis ir 90 grādi un labā ceļa gandrīz pieskaras grīdai.
  3. Uzspiediet ar kreiso kāju, un vienā plūstošā kustībā izsistiet labo kāju uz priekšu taisni priekšā. Turiet muguru taisnu un vēderu sasprindzinātu visā kustībā.
  4. Atgriezieties sākumpozīcijā un atkārtojiet ar pretējo kāju. Mainiet starp labo un kreiso kāju katrā atkārtojumā.

Parastās kļūdas

Šeit ir daži bieži sastopami kļūdas, kuras jānoraida, veicot šo vingrinājumu:

  • Kritums ceļi: Izvairieties, lai jūsu ceļgala iekšpuse noslīd, kad jūs nosēžaties uz lunge pozīcijas. Turiet ceļus stabilus un tieši pār pirkstiem.
  • Saliekta augšdaļa: Turiet augšdaļu taisnu un izvairieties no pārlieku strauja noliecšanās uz priekšu. Tas palīdzēs efektīvi izmantot kodola muskuļus.
  • Nepietiekams līdzsvars: Ja zaudējat līdzsvaru laikā, kad izsitat kāju, varat mēģināt veikt vingrinājumu lēnāk vai uzturēt stabilu pozīciju pirms kicken.

Modifikācijas un variācijas

Sākumā vai tiem, kas meklē vieglāku versiju vingrinājuma, varat veikt atpakaļgaitu bez priekšā izsistas kājas. Kad jūtaties drošāk, varat pakāpeniski pievienot kicku, lai palielinātu izaicinājumu.

Dažas variācijas ietver:

  • Svars uz lunge ar kick: Turiet hanteli katrā rokā, lai radītu papildus pretestību.
  • Lunge ar augstu ceļa pacelšanu: Tā vietā, lai izsistu, paceliet ceļu augstu uz krūtīm pēc lunge.

Sērijas un atkārtojumi

Mērķējiet uz 3 sērijām ar 10-12 atkārtojumiem katrā kājā. Pielāgojiet skaitu pēc sava treniņu līmeņa.

Elpošanas tehnika

Ieelpojiet, kad nolaižaties lunge, un izelpojiet, kad izsitiet kāju uz priekšu. Tas palīdzēs jums saglabāt kodola stabilitāti un kontroli visā kustībā.

Videonovērojumi

Tilbake til bloggen