Sled Push

Sled push ir dinamiska, visas ķermeņa vingrinājums, kas mērķē uz galvenajām muskuļu grupām, piemēram, kvadricepsiem, hamstringiem, glutei un stumbru. Tas ir lieliski piemērots spēka attīstīšanai, kardiovaskulārās fitnesa uzlabošanai un kopējās sportiskās veiktspējas uzlabošanai. Neatkarīgi no tā, vai jūs vēlaties palielināt jaudu vai izturību, sled push ir daudzveidīgs kustības veids, ko var pielāgot, lai sasniegtu jūsu fitnesa mērķus.

Pareiza forma un tehnika

Lūk, kā pareizi izpildīt sled push:

  1. Uzstādīšana: Stāviet aiz sled, satveriet rokturus ar abām rokām un nolieciet augšējo ķermeni uz priekšu, izveidojot 45 grādu leņķi ar zemi. Jūsu rokām jābūt pilnīgi izstieptām.
  2. Kāju spēks: Sāciet virzīt, balstoties uz kājām, saglabājot stingru stumbru un neitrālu mugurkaulu. Spiediet sled, veicot mazus, kontrolētus soļus, lai maksimāli palielinātu jaudas izlaidi.
  3. Elpošana: Ieelpojiet, gatavojoties spiest, un izelpojiet katra soļa laikā.

Biežākās kļūdas

  • Pārāk liels priekšējais slīpums: Pārmērīga noliecoša pozīcija var izraisīt nelīdzsvarotību un jostas daļas sasprindzinājumu. Saglabājiet nelielu priekšējo leņķi, taču palieciet kontrolēti.
  • Pārāk garš solis: Garas soļa samazina jaudu. Saglabājiet soļus īsus un ātrus.
  • Nepiesaistot stumbru: Brīvs stumbris var novest pie sliktas formas un palielināt traumu risku. Saglabājiet stumbru saspringtu.

Modifikācijas un variācijas

  • iesācēju modifikācija: Izmantojiet vieglāku sled un koncentrējieties uz pareizu formu, pirms pievienojat vairāk svara.
  • uzlabota variācija: Uzsled uzliekiet papildu svarus vai mainiet starp spiešanu un vilkšanu, lai iesaistītu dažādas muskuļu grupas.
  • Atpakaļ sled vilkšana: Vilciet sled atpakaļ, lai vēl vairāk uzsvērtu hamstringus un teļus.

Rep diapazoni un komplekti

Tiecieties pēc 3-5 komplektiem ar 20-30 metriem katrā komplektā. Iesācēji var sākt ar vieglāku svaru un īsāku distanci, savukārt uzlaboti sportisti var spiest smagākus slodzes par garākām distancēm vai iekļaut intervālu treniņus.

Elpošanas padomi

Koncentrējieties uz kontrolētu elpošanu. Izelpojiet, kad virziet sled uz priekšu, un ieelpojiet, kad atjaunojat pozīciju vai starp komplektiem.

Video demonstrācija 1: Pareizs sled push no sievietes sportistes

Šis video sniedz skaidru demonstrāciju, kā veikt sled push ar labu formu, ideāli piemērots sportistiem, kas vēlas palielināt jaudu un paātrinājumu.

Video demonstrācija 2: Sled push tehnika - kļūdas, kuras jāizvairās

Šis video koncentrējas uz biežākajām kļūdām, nodrošinot, ka jūs veicat sled push droši un efektīvi.

Tilbake til bloggen