Renegade rinda

Renegade Row ir izcila kombinēta vingrojuma, kas apvieno korpusa stabilitāti ar augšējās ķermeņa spēku, un trenē muskuļus, piemēram, muguru (latissimus dorsi), plecus, bicepsus un korpusa muskuļus. Tā ir dinamiska kustība, kas ne tikai stiprina augšējo ķermeni, bet arī izaicina līdzsvaru un koordināciju.

Pareiza tehnika

Ievērojiet šos soļus, lai veiktu Renegade Row ar pareizu tehniku:

  1. Sāciet augstā plankā, turiet divas hanteles ar plaukstām vērstām pret otru. Kājām jābūt nedaudz platākām par plecu platumu, lai nodrošinātu labāku stabilitāti.
  2. Saspiediet kodolu un turiet muguru taisnu, saglabājiet neitrālu mugurkaulu visā vingrojuma laikā.
  3. Vilciet hanteli uz gurniem, turiet elkoni tuvu ķermenim, kamēr līdzsvarojat uz otras rokas un kājām.
  4. Kontrolēti nolaižiet hanteli atpakaļ, un atkārtojiet pretējā pusē.
  5. Mērķējiet uz 10-12 atkārtojumiem katrā pusē, un mainiet rokas.

Ieteikums: Turiet gurnus stabilus vingrojuma laikā, lai izvairītos no to šūpošanās no vienas puses uz otru.

Biežākās kļūdas

Izvairieties no šīm biežajām kļūdām, veicot Renegade Row:

  • Gurnu šūpošana: Viens no visbiežāk sastopamajiem kļūdu veidiem ir gurnu kustība no vienas puses uz otru. Lai to novērstu, sasprindziniet korpusa muskulatūru un turiet ķermeni pēc iespējas stabilāku.
  • Muguras izliekšana: Turiet mugurkaulu neitrālu un izvairieties no jostas daļas saliekšanas, kas var novest pie slodzes. Koncentrējieties uz korpusa un sēžamvietu muskuļu sasprindzināšanu.
  • Momentuma izmantošana: Pārliecinieties, ka hanteli paceļat kontrolētā veidā, izvairieties no straujām kustībām, kas var novest pie sliktas tehnikas un traumām.

Modifikācijas un variācijas

Ja esat jauns Renegade Row vai meklējat variācijas, izmēģiniet šīs modifikācijas:

  • Uzņēmējdarbībai draudzīga modifikācija: Veiciet vingrojumu uz ceļgaliem, lai samazinātu izaicinājumu kodolam, vienlaikus trenējot muguru un rokas.
  • Izaicinājuma variācija: Pievienojiet piecus preses vijumus starp katru vilkšanu, lai panāktu pilna ķermeņa izaicinājumu, kas vēl vairāk iesaista gan augšējo ķermeni, gan kodolu.

Atkārtojumi un komplekti

Jaunajiem dalībniekiem mērķējiet uz 3 komplektiem ar 8-10 atkārtojumiem katrā pusē. Vairāk pieredzējuši vingrotāji var mērķēt uz 3-4 komplektiem ar 12-15 atkārtojumiem katrā pusē. Pielāgojiet hanteles svaru atbilstoši savai pieredzei un spēka līmenim.

Elpošanas ieteikumi

Veicot Renegade Row, ir svarīgi pareizi elpot:

  • Ieelpojiet, kad nolaižat hanteli atpakaļ uz grīdas.
  • Izelpojiet, kad pievelkat hanteli uz gurniem.

Vizualizācijas piemēri un leņķi

Šeit ir divi video piemēri ar Renegade Row, ko veic sievietes, no dažādiem leņķiem un pieejam:

Šis video rāda sieviešu vingrotāju, kas demonstrē Renegade Row, koncentrējoties uz kontrolētas tehnikas un korpusa stabilitātes saglabāšanu.

Apskatīt citu video

Šis otrais video rāda sieviešu vingrotāju, kas veic uzlabotu versiju Renegade Row, veicot preses vijumu starp katru vilkšanu, lai palielinātu izaicinājumu.
Tilbake til bloggen