Supermens no Stieņa līdz Pumpēšanai

Superman to Push-Up ir lieliska ķermeņa svara vingrinājums, kas apvieno muguras nostiprinošas kustības ar klasiskajiem push-ups, lai stiprinātu augšējo ķermeni, tostarp krūtis, plecus, tricepsus, apakšējo muguru un sēžas muskuļus. Tas ir ideāls muskuļu spēka veidošanai un ķermeņa koordinācijas uzlabošanai.

Pareiza tehnika un izpilde

Lūk, kā izpildīt Superman to Push-Up:

  1. Sāciet guļot uz vēdera superman pozīcijā, ar rokām izstieptām uz priekšu un kājām nedaudz paceltām no zemes, vienlaikus sasprindzinot sēžas muskuļus un centru.
  2. Noturiet superman pozīciju dažas sekundes, un pēc tam nolaidiet rokas un kājas atpakaļ uz zemes.
  3. Spiežoties no zemes, izpildiet push-up, un tad nolaidiet krūtis pret zemi, pirms atkal spiedīsieties augšā līdz plank pozīcijai.
  4. Atkārtojiet secību starp superman un push-up vienmērīgā ritmā.

Biežāk pieļautās kļūdas

  • Pārspīlēta muguras lejasdaļas liece: Aktivizējiet centru, lai izvairītos no slodzes uz muguras lejasdaļu superman pozīcijā.
  • Nepareiza tehnika push-up: Uzturiet taisnu līniju no galvas līdz papēdim push-up laikā un izvairieties no gurnu nolaišanās.

Modifikācijas un variācijas

  • Ceļos balstīts push-up: Ja parastais push-up ir pārāk grūts, veiciet to uz ceļiem, lai samazinātu slodzi.
  • Eksplozīvs Superman to Push-Up: Palieliniet intensitāti ar eksplozīviem push-ups vai paceļot kājas lielākam izaicinājumam.

Komplekti un atkārtojumi

Veiciet 3 komplektus ar 8-10 atkārtojumiem, vai pielāgojiet atkārtojumu skaitu atbilstoši savam līmenim.

Elpošanas tehnika

Ieelpojiet, kad nolaižaties push-up, un izelpojiet, kad spiežaties augšā. Uzturiet vienmērīgu elpošanu superman kustībā labākai kontrolei.

Video instrukcijas

Tilbake til bloggen