Treningssko i svart og hvit

Kā izvēlēties pareizos skriešanas apavus

Skrejsoļi var būt izšķiroši labas skrējējdarbības nodrošināšanai. Šajā rakstā jūs saņemsiet padomus par to, kas jāņem vērā, izvēloties skrejsoļus, un kas ir atšķirība starp Endorphin RX1 un Ventdry RX1.

 

Skrejsoļi iekštelpām un asfaltam vai reljefam?

Gan asfalts, gan skrejceļš ir cietas virsmas, kas prasa apavus ar labu amortizāciju, lai izvairītos no traumām. Šīs virsmas ir līdzenas un neprasa apavus ar stingru saķeri. Drīzāk skrejsoļu ārējai zolei, kas piemērota skrejceļam un asfaltam, jābūt plaknai, jo tas nodrošina vienmērīgu skriešanas pieredzi.

Skrējieni reljefā prasa apavus, kas ir izturīgi un spēj izturēt gan ūdeni, gan dubļus. Ārējai zolei jābūt ar labu saķeri, lai nodrošinātu iespēju skriet pāri zariem un akmeņiem bez slīdēšanas vai apgāšanās. Zole bieži ir nedaudz zemāka nekā skrejsoļiem, kas piemēroti skrejceļam un asfaltam, lai nodrošinātu labāku kontaktu ar virsmu.

Lasiet vairāk: Kā pareizi skriet


Amortizācija un svars skrejsoļiem

Skrējsoļi pēdējo gadu laikā kopumā ir kļuvuši vieglāki, un ir kļuvusi ļoti populāra vieglo apavu izmantošana. Viegls skrejsolis var šķist atsaucīgāks un ātrāks. Šāda veida skrējsoļiem bieži ir bieza zole, kas ir viegla, bet nodrošina labu amortizāciju. Smagāki reljefa skrejsoļi bieži piedāvā labāku saķeri un ir aprīkoti ar izturīgāku zoli, kas spēj izturēt grūtas virsmas. Šāda veida apaviem ir zemāka zole, kas nodrošina labu kontaktu ar virsmu. Izvēloties skrejsoļus, jums vispirms jānosaka, kādam mērķim apavi būs jāpārbauda, vai tās ir ilgdistances vai intervāliem. Īsi sakot, būtība ir, kāds skrējējs jūs esat, cik tālu skrienat un kur skrienat.

 

Endorphin RX1 VS Endorphin Ventdry RX1

Endorphin RX1 Ventdry RX1
Piemērots skrejceļiem un asfaltam
    Piemērots skriešanai reljefā
      Masīva zole, kas nodrošina labu amortizāciju
        Cieta zole ar labu saķeri
          Elpojošs acs materiāls
            Ūdensizturīgs
              10 mm kritums
                10 mm kritums

                   

                  Endorphin RX1 apavi

                  Vieglas skrejsoļu kurpes ar masīvu zoli, kas izstrādātas skriešanai uz skrejceļa un asfalta. Skrējsoļiem ir elpojošs acs materiāls, kas nodrošina, ka jūs nejutīsieties ne mitrs, ne sviedru, skrienot ar augstu intensitāti. Kurpes var mazgāt un ir izstrādātas tā, lai ilgi saglabātu baltu krāsu.

                  Baltas skrejsoļu kurpes ar labu stabilitāti

                   


                  Ventdry RX1 apavi

                  Ūdensizturīgi skrejsoļi ar cietu zoli, kas nodrošina labu saķeri grūtiem reljefiem. Cieta zole nodrošina, ka jūs varat staigāt pāri zariem vai akmeņiem, nepaslīdot vai gūstot traumas skriešanas laikā. Šie apavi ir nedaudz smagāki nekā Endorphin RX1, jo zole ir izturīgāka un izstrādāta, lai pārvarētu grūtiem reljefiem.

                   

                  Tilbake til bloggen