Crop top til trening og hverdag

Kā izvēlēties sporta topus treniņiem? Mēs palīdzēsim jums!

Nav nekādu šaubu, ka crop top ir kļuvis par dominējošu tendenci pēdējā laikā, un tas ir kļuvis par absolūtu nepieciešamību treniņu garderobē. Pie mums mēs piedāvājam plašu kroptopu klāstu, pieejamus dažādos stilus un materiālos. Izpētiet mūsu plašo kroptopu izvēli šeit.

Mūsu sortiments satur augšdaļas ar mainīgu atbalstu, neatkarīgi no tā, vai jūs dodat priekšroku zema vai augsta atbalsta. Atrodiet perfektu crop top, kas atbilst jums un apmierina jūsu specifiskās vajadzības. Neatkarīgi no tā, vai jūs trenējaties aerobikā vai spēka treniņos, mums ir kaut kas, kas piemērots ikvienam. Mūsu treniņu augšdaļas ir paredzētas, lai efektīvi novadītu mitrumu un piedāvātu izcilu gaisa caurlaidību.

Sewmless crop top

Sewmless crop top noteikti ir viens no populārākajiem izvēles variantiem šobrīd, un mūsu Softy Crop Top nav izņēmums. Mūsu klienti ir iemīlējušies tās fenomenālajā piegriezumā. Pateicoties bezšuvju, elastīgajam un mitrumu novadošajam materiālam, tā ir lielisks izvēles variants jebkuram treniņam, neatkarīgi no intensitātes. Šī top ir lieliska saskaņojumam ar mūsu legingiem

zila crop topZila crop top

Long Sleeve crop top

Mūsu sortimentā ir arī dažādi long sleeve. Viens no mūsu favorītiem Ribbed Seamless Crop Top LS ir ideāla džemperis gan āra, gan iekštelpu treniņiem. Treniņu tops ir ribota struktūra un tiek uzskatīts par mīkstu un ērtu. Saskaņojiet mūsu bezšuvju ilgo piedurkņu augšdaļu ar atbilstošiem ribotiem legingiem.

Rib legingi ar atbilstošu augšdaļu

Vēl viena bestselleru, kuru mēs mīlam, ir mūsu Ocean Crop Long Sleeve. Šis ir liels favorīts starp mūsu klientiem. Treniņu tops ir jūtams gan mīksts, gan patīkams uz ādas. Ideāli piemērots tiem, kuri mīl treniņu augšdaļas ar garām piedurknēm.

Garām piedurknēm crop topMelna crop top

Crop top ar rāvējslēdzēju

Wonder Zip Crop Top ir īsa piedurkņu treniņu augšdaļa ar rāvējslēdzēju un elastīgu jostu ap vidu. Šī t-krekls ir kropta garumā, cieši pieguļ un ir piemērota treniņiem, neatkarīgi no intensitātes. Top ir daļēji atvērta aizmugure, kas nodrošina gaisa piekļuvi un elpojošu efektu.

Balta crop top

Baltā crop top nekad neiznāk no modes un noteikti saskan ar pārējo jūsu garderobi. Divi no mūsu favorītiem ir Extended crop top un Power seamless top ar izņemamiem ieliktņiem.

Balta crop top

Crop tops krāsās

Mums ir arī plašs kroptopu klāsts dažādās krāsās, lai jūs varētu izvēlēties saskaņotus komplektus vai radīt savas unikālās kombinācijas. Mēs piedāvājam dažādas krāsu paletes ar skaistām krāsām, tostarp nokrāsām kā rozā, zila, bēša un sarkana. Turklāt mums ir kroptopi ar moderniem kamuflāžas rakstiem. Izpētiet mūsu daudzveidīgo klāstu un atrodiet savu iecienīto komplektu jau šodien.
zaļa crop top
Lasiet vairāk šeit:
Labākais t-krekls sievietēm
Labākais ilgs piedurknis
Labākā sporta krūšturis
Treniņu tops sievietēm
Top 10 singlet treniņiem
Tilbake til bloggen