Topp 10 singlet og tank top for trening til dame

10 labākās treniņu blūzes sievietēm

 

Liels aktīvo apģērbu klāsts sievietēm var padarīt grūti atrast savas jaunas iecienītākās preces. Tāpēc mēs esam apkopojuši labākos treniņu topus gan augsta, gan zema līmeņa treniņiem. No bezvīļu topiem līdz treniņu topiem ar iebūvētu krūšturi mēs palīdzēsim atrast jūsu jauno iecienītāko no Famme kolekcijas treniņu augšdaļām

Uzzināt vairāk par to, kādi ir spēcīgi kritēriji, izvēloties labus treniņu topus šeit.

Atrodi pareizo sporta krūšturi

sporta krūšturis vislabāk der jūsu ķermenim. Daudziem var rasties nedrošības saistībā ar šādu pirkumu, un vairākos gadījumos pat var gadīties, ka pirkums netiek veikts, jo ir grūti noteikt, vai tas patiešām der. Kā atrast pareizo izmēru, varat izlasīt šeit.

balts sporta krūšturis ar struktūru un bezvīļu materiālu

Pat ja esat noskaidrojusi, kurš sporta krūšturis der jūsu ķermenim, tā izvēle arī var būt atkarīga no treniņa vai aktivitātes veida. Dažādi sporta krūšturi nodrošina atšķirīgas funkcijas, un tas ietekmē, vai pirkums jums patīk vai nē. Daži vēlas lielu atbalstu, un citi ar rāvējslēdzēju. Ja esat iegādājusies nepareizu sporta krūšturi konkrētam treniņam vai aktivitātei, var būt viegli domāt, ka tas nebija pietiekami labs. Šeit ir ceļvedis, lai jūs neriskētu iegādāties nepareizu sporta krūšturi savam treniņam

Lasiet arī: Best rezultāts: sporta krūšturis

 

TOP 10 treniņu topi sievietēm

Treniņu topi vai treniņu uzpleči ir lieliski piemēroti augstas intensitātes treniņiem vai āra treniņiem. Mēs esam apkopojuši mūsu top 10 treniņu topus - atrodiet savu iecienītāko!

 

1. Stilīgs treniņu tops - Power Seamless top

Power seamless top ir minimalistisks dizains, kas sniedz daudz spēka. Tam ir labs hold-in efekts un labs atbalsts. Tam ir mitrumizturīgs materiāls kombinācijā ar ribu audumu un pastiprinātām plecu lencēm. Šī kombinācija padara treniņu topu par pirmo izvēli daudziem, neatkarīgi no tā, vai tas ir skriešanai, jogai vai spēka treniņam.

 

 

Pieejams krāsās: melna, balta, pelēka, zila, sarkana, violeta, zaļa, bēša.

2. Acs treniņu top - Mesh Tank Top

Mesh Tank Top ir gaisīgs topiņš sievietēm. Topiņš ar brīvu piegriezumu un vieglu un elpojošu acs audumu. Šis treniņu tops ir daļēji īss, tāpēc to ir ļoti ērti valkāt skriešanas/kustības, jogas un citās ikdienas aktivitātēs. Šī topa daudzfunkcionalitāte padara to par vienu no mūsu klientu iecienītākajiem.

Pieejams krāsās: melna, balta.

Melns treniņu ieks topā elpojošā un mitrumizturīgā acs audumā  Balts treniņtopiņš vienkāršā, tīrā un stilīgā dizainā

3. Klasisks treniņu top - Gym Tank Top

Gym Tank Top ir vienkārša un vienkrāsaina treniņu tērps sievietēm. Tops ir piemērots visdažādākajiem treniņiem ar tā ērtajiem audumiem. Iepakots eleganta un stilīga dizaina. Treniņu topu analoģija Coco Chanel “Mazas melnās kleitas” stilā.

Pieejams krāsās: melna, balta.

4. Īsais top treniņu tērps - Element Tank Top

Element Tank Top ir īss tops sievietēm. Dizains ar flattering mezglu vidū. Šis ir ļoti ērts treniņu tops, kas izgatavots no kokvilnas un rayon. Topiņš ir neierobežotu lietošanas iespēju no skriešanas, spēka treniņa, jogas un dejas. Pat tikai, lai uzvilktu kaut ko vienkāršu, bet kurš vienlaikus dara lielu atšķirību jūsu apģērbā tajā dienā.

Pieejams krāsās: melna, balta

Melns treniņu tops nosacīti ar mezglu vidū  

5. Smalks adīts top - Extended sports bra

Extended sports bra ir bezvīļu sporta krūšturis, kas ir garš, un tāpēc to var izmantot kā īsu treniņu tērpu. Tas ir perfekts top, kas izskatās skaisti un ir ērti. Šis tops ir viegls un mīksts un tam ir ļoti skaista aizmugure. Topiņš ir izgatavots no mitrumizturīga materiāla un lieliska atbalsta. Laba izvēle spēka treniņam!

Pieejams krāsās: melna, zaļa, balta, zila, sarkana un rozā.

6. Elpojošs treniņu tops - Vent Tank Top

Vent Tank Top ir sporta tops sievietēm ar garu piegriezumu un atvērtu aizmuguri. Topiņš izgatavots no elpojoša auduma, kas saglabās jūs komfortabli, sausus un drošus visā treniņā. Aizmugurējā daļa ir izstrādāta ar vieglāku un elpojošu acs audumu. Dizains un materiāli padara šo acs tērpu perfektu visiem treniņiem, aktivitātēm un gadījumiem. 

Pieejams krāsās: melna, balta

7. Treniņu tops ar siksnām - Strap Tank Top

Strap Tank Top ir mīksts un viegls treniņu tops sievietēm. Topiņš ar elegantu un stilīgu dizainu, kur siksnas nosedz aizmuguri. Topiņš ir izgatavots no Modal, kas padara to ļoti mīkstu, elpojošu un komfortablu treniņu laikā. Vai citos gadījumos. Tādēļ ar šādu apakšveļu ar šādu apbrīnojamo dizainu noteikti ir atļauts parādīt sevi tik bieži, cik jūs patiešām varat.

Pieejams krāsās: melna

Melns treniņu tops komfortabls no mīksta un elpojoša auduma  Melns tops ar rakstainu aizmuguri unikālā dizainā

8. Krāsains treniņu tops - Perfom Tank Top

Perform Tank Top ir treniņu tops ar maisījumu no Poliamīda unElastāna, kas nodrošina milzīgu komfortu. Šis tops nodrošina lielisku un pievilcīgu piegriezumu. Topiņš nevainojami pieguļ jūsu dabiskajām formām un nodrošina tīru, bet stilīgu izskatu. Treniņu tērps, ko var izmantot gan treniņiem iekšā, gan ārā. Treniņu tops ir ar iebūvētu sporta krūšturi ar vidēju atbalstu.

Pieejams krāsās: rozā, zaļa, dzeltena.

   

9. Bezvīļu treniņu tops - Tech Tank Top

Tech Tank Top ir garš bezvīļu tops sievietēm no mīksta un patīkama elpojoša materiāla, kas ātri izžūst. Topiņš, kas labi pieguļ ķermenim un nodrošina patīkamu piegriezumu, nekaitējot komfortam. Tas padara šo treniņu topu perfektu visiem treniņiem no zemas līdz augstas intensitātes līmenim. 

Pieejams krāsās: melna, pelēka, balta.

10. Softy Crop Top - Softy Crop Top

Softy Crop top ir īss tops sievietēm. Audums, no kura šis treniņu tops izgatavots, ir elpojošs, un auduma elastība nodrošina maksimālu kustību brīvību. Topiņš ar šīm īpašībām ir paredzēts visiem treniņiem un aktivitātēm, no zemas līdz augstas intensitātes.  

Pieejams krāsās: melna, zila un brūna

Tilbake til bloggen