Utvalgte treningsgenser til damer

Ceļvedis: Atrodi savu perfektu treniņu džemperi

Lai nodrošinātu labu treniņu pieredzi, ir svarīgi izvēlēties apģērbu, kas nodrošina optimālu komfortu. Ja jums jādodas trenēties ar džemperi, ir būtiski izvēlēties atbilstošas īpašības dažādām aktivitātēm. Neatkarīgi no tā, vai tas ir skriešanai, ceļā uz treniņu vai sportiskajam ikdienas izskatam.

Piemēram, ja dodaties skriet, ir svarīgi, lai džemperis nodrošinātu brīvību kustībām un labu gaisa caurlaidību. Tajā pašā laikā ir vēlams, lai tajā būtu vilna aukstākām dienām. Savukārt, ja plānojat skriet vasarā, ir jāizvēlas džemperis ar vasaras vilnu, lai novērstu nepatīkamu smaku apģērbā un saglabātu vēsumu siltumā, kā arī siltumu aukstajos vakaros.

Ja jūsu fokuss ir uz spēka treniņiem iekštelpās, mēs iesakām tehnisku kvalitāti, kas nodrošina jūsu vēsumu, noņem mitrumu, ir viegls un labi elpo. Pie Famme mums ir liels sortiments treniņa džemperu ar fit, kas ir brīvi pieskaņoti, pieguļoši ar garām piedurknēm un cropped versijām. Šī ceļvedis palīdzēs jums izprast mūsu garo piedurkņu treniņa džemperu izvēli.

Garām piedurknēm treniņa džemperi

mūsu visvairāk pārdotais treniņa džemperis ir essential longs sleeve. Tas ir treniņa džemperis, kas piemērots visām treniņu vai aktivitāšu formām gan iekštelpās, gan brīvā dabā. Garā piedurkņu treniņa tops palīdz uzturēt siltumu, kad ārā ir vēsi, un saglabā tevi sausu, kad temperatūra palielinās. Džemperis izgatavots no vieglas, plānas, elastīgas un tehniskās materiāla, un tam ir pieguļošs fit ar funkcionālu rāvējslēdzēju kaklā. Pieejams baltā, melnā, zilā, bēšā u.c. krāsās.

Zils, garām piedurknēm džemperisBalts treniņa džemperis ar rāvējslēdzēju
Essential garo piedurkņu džemperis

Essential LS hoodie ir cits izlaidums no Essential. Šis treniņa džemperis ir izgatavots no viegla un tehniska materiāla, kas ir mitrumizturīgs un ātri žūstošs. Treniņa tops ir piemērots skriešanai, spēka treniņiem un Crossfit. Tajā pašā laikā tas ir praktisks lietošanai ceļā uz treniņu, jo kapuce pasargā no vēja un lietus. Pieejams melnā un zilā krāsā.

Tehnisks treniņa džemperis ir mūsu Tech LS T-shirt. Treniņa džemperis ir izgatavots ar bezšuvju struktūrām, kas nodrošina labu ventilāciju, rezultātā radot mazāk smaku. Ar IONIC+ un X-STATIC džemperis novērš baktēriju augšanu un nodrošina, ka paliec svaigs pirms, laikā un pēc treniņa. Papildus, džemperis ir viegls, elastīgs un ērtas visos vingrinājumos. Šis treniņa džemperis pieejams pelēkā un melnā krāsā.

Tech garā piedurkne

Brīvs treniņa džemperis

Garās piedurknes T-krekls ir viegls un brīvs treniņa džemperis. Ar audumu, kas elpo un ir mitrumizturīgs, jūs saglabāsiet sausu un ērti intensīvā treniņos. Džempera aizmugure ir izstrādāta ar sadalītām paneļiem papildu ventilācijai, padarot to ideāli piemērotu skriešanai vai sporta zālei. Pieejams zilā un melnā krāsā.

Brīvs treniņa džemperisMelns treniņa džemperis brīvā piegriezumā

Vēl viena brīvā treniņa džemperis ir mūsu bezšuvju Refine LS T-krekls, kas ir izgatavots no mīksta un ērtā materiāla, kas elpo un ātri žūst. Džemperis ir daudzpusīgs, tāpēc tas ir piemērots visām treniņu formām. Garā topiņa nāk ar pirkstu caurlaižām.

Treniņa džemperis ar pirkstu caurlaižāmRefine garās piedurknes džemperis

Lasiet vairāk par mūsu labākajiem garām piedurknēm.

Cropped garās piedurknes

Ocean crop longs sleeve ir cropped treniņa džemperis. Tam ir tehniskas īpašības, kas padara to gan mīkstu, gan pievilcīgu, un tā ir bezšuvju daudzu iecienītā. Ar caurspīdīgu sietiņu struktūru, jūs saņemat ventilāciju visā topā.

Garām piedurkņu crop topsMelns crop tops ar garām piedurknēm

Rib cropped LS ir mūsu ribbed bezšuvju kolekcijas paplašinājums. Tas ir garām piedurknēm cropped treniņu tops. Izgatavots no ekskluzīva nylon 6.6, tops ir mīkstāks, vieglāks, labāk elpo un ātri žūst.

Lasiet vairāk par mūsu labākajiem cropped tops.
Skatiet arī mūsu sortimentu treniņu topiem.

Garā piedurkne ar pirkstu caurlaižām

Ocean long sleeve ir garām piedurknēm un pieguļošs treniņa džemperis izgatavots jums, kas vēlaties augstu komfortu. Ar īpašībām, kas ir mitrumizturīgas, mīkstas un elpojošas, šis treniņa tops bezšuvju ir liels daudzu iecienītā. Turklāt džemperis ir nedaudz biezāks, lai nodrošinātu vairāk siltuma. Augšdaļai ir ribota aproces ar pirkstu caurlaižām, un sietu struktūru papildu ventilācijai. Pieejams krāsās; melna, sarkana, zila, violeta un tumši pelēka.

Kā stilizēt treniņa džemperi?

Pēc tam, kad esat apskatījis šo treniņa džempera ceļvedi, jums noteikti jābūt atradušam savu iecienītāko. Bet kā stilizēt garās piedurknes? Daudzi no mūsu treniņa džempeļiem var tikt izmantoti ikdienā vienkāršā izskatā, jo tie ir daudzpusīgi krāsu izvēlē un var tikt apvienoti ar mūsu džinsu sortimentu. Ja vēlaties izmantot džemperi treniņiem, varat aplūkot mūsu treniņa legingu izvēli.

Tilbake til bloggen