beste-treningsutstyret-dame-treningsutstyr

Labākie treniņu apģērbi sievietēm

Tagad, kad rudens ir klāt, daudzi ir jau labi iesākuši treniņu un ikdienu. Nav nekas motivējošāks par to, ka ir labi treniņu piederumi, kas var palīdzēt ne tikai padarīt treniņu pieredzi patīkamāku, bet arī uzlabot jūsu sniegumu. Šeit mēs esam apkopojuši ceļvedi labākajiem produktiem, kas var būt jūsu treniņu aprīkojumā, gan studijā, gan mājas treniņiem.

Treniņu gumijas spilgtās krāsās

Treniņu gumijas, vai treniņu lentas (resistance bands angļu valodā) ir obligāti nepieciešami jūsu treniņu aprīkojumā. Resistance Bands ir lielisks papildinājums jūsu treniņu aprīkojumam, jo tās efektīvi aktivizē muskuļus, kas palīdz labākai treniņu sesijai. Šie ir lieliski piemēroti treniņiem, kad jūs treniņu mājās un, protams, arī treniņu zālē. Ne tikai aktivizē tās svarīgas muskuļu grupas, bet arī sniedz pretestību. Mūsu treniņu gumijas ir pieejamas trīs dažādos stiprumos: viegls, vidējs un smags. Mums ir arī spilgtas krāsas, kas izceļas un izskatās lieliski, kad jūs trenējaties.
Turklāt mums ir mūsu Active Hip Band, kas ir nedaudz biezāka un sniedz paaugstinātu pretestību. Šie bootybands ir izgatavoti no bieza materiāla, lai nodrošinātu izturību un komfortu.

 

Nabas - droši turējums

Ar mūsu Pace Wristband jūs vienkārši un droši varat glabāt atslēgas un citus dažādus priekšmetus treniņa laikā. Tas ir praktisks nabas ar uzglabāšanas kabatu - aksesuārs, kas var padarīt treniņu vieglāku, jo jūs nodrošināsiet, ka jūsu personiskās lietas tiek turētas drošībā.

Cimdi ārējiem treniņiem

Gandi cimdi ir obligāti aktīvām sievietēm, kurām patīk trenēties ārā un kas vēlas turēt rokas siltas. Mūsu Pace Ziemas cimdi ir ideāli piemēroti jums, ja nepieciešama paaugstināta siltuma un aizsardzība treniņa laikā - tie ir perfekti cimdi sievietēm slēpošanas sezonai un vispārējiem ārējiem treniņiem, kad ārā ir vēsāks. Materiāls ir stiepjams un izturīgs, un ļauj jums izmantot skārienjūtīgās funkcijas jūsu viedtelefonā, neņemot cimdus nost. Cimdiem ir īpašs silikona roktura raksts, kas neļauj priekšmetiem, piemēram, jūsu tālrunim vai velosipēda rokturim, viegli izslīdēt. Šie jaukie un siltie cimdi ir izgatavoti no 3M Thinsulate izolācijas, kas tur jūs siltā un maigā. Cimdiem ir ērts velcro, ko var noregulēt, un tie ir radīti, lai tos viegli uzvilktu un uzglabātu. Šie labi, mīksti un siltie cimdi ir obligāti nepieciešami sievietēm, kas grasās doties slēpošanā, piemēram, uz Hemsedal.

Tote un soma - treniņu aprīkojuma uzglabāšana

Ar visu treniņu aprīkojumu jums ir nepieciešama laba un ietilpīga soma vai mugursoma, lai visu noturētu, kad esat ceļā uz treniņu un atpakaļ. Ja jūs esat meklējusi ietaistīgu un stilīgu treniņu somu, tad esat pareizajā vietā. Mūsu treniņu soma ir izturīga un sportiska, tā var nesēt visu, kas jums nepieciešams treniņam, un to var lietot arī ceļojot. Šī ir treniņu soma lieliskā kvalitātē; ar apakšdaļu, kas aizsargā no mitruma un netīrumiem, un vairākām kabatām, lai nodrošinātu vēl vairāk vietas jūsu lietām. Tā ir lielasoma, kas izskatīsies labi, kad karināsiet to uz pleca.
Ja jūs meklējat mugursomu treniņam, mums ir ideālā treniņu mugursoma šeit, Famme, proti, Ready Gym Sack. Tā ir funkcionāla un labi piemērota, kad jāņem līdzi viss svarīgākais treniņām. Tas ir labs treniņu mugursoma, kas ir stilīgs un vienkāršs, ar kabatu ar rāvējslēdzēju ārpusē. Šī praktiskā treniņu mugursoma izskatās sportiska absolūti visiem, un šeit jūs efektīvi varat ņemt līdzi visu, kas Jums nepieciešams.
Tilbake til bloggen