turbukse, utebukse, fjellbukse

Labākās sporta bikses sievietēm

Mēs testējam labākās pārgājienu bikses sievietēm, lai tu varētu atrast bikses, kas vislabāk derēs nākamajam kalnu pārgājienam, lauku mājas apmeklējumam vai meža izstādei. Mēs vērtējam kvalitāti un piegulšanu, lai bikses, ko tu valkā, kalpotu ilgāk un būtu piemērotas laika apstākļiem, ar kuriem sastopies. Mūsu pārgājienu bikses ir ieteicamas kopā ar mūsu tērpu kolekciju. 

Field bikses 

Field bikses ir tajā pašā līnijā kā Field šorti. Pārgājienu bikses var būt gudrāks izvēles variants, ja dienā, kad esi ārā, ir auksts vai līst lietus. Saulainās dienās Field šorti būs nedaudz piemērotāki. Field bikses ir ideālas pārgājieniem sievietēm, tās labi pieguļ un ir ūdensnecaurlaidīgas.

 

Ūdensizturīgas pārgājienu bikses 

Fly DWR bikses ir ūdensizturīgas un dažādas pārgājienu bikses. Garos vai īsos pārgājienos visa gada garumā, kad tev ir nepieciešama maksimāla kustību brīvība, mēs iesakām šīs bikses, jo audums ir arī plāns un elastīgs. Protams, ja plāno iekarot Mount Kilimanjaro, varētu būt piemērotāk izmantot Field līniju ar biezākām pārgājienu biksēm. 

Brīvdienu bikses 

Aktīvās bikses ir brīvdienu bikses ar daudzpusīgu izmantošanu. Pārgājienu bikses ir augstas kvalitātes un komforta. Ja plāno treniņu, pārgājienu vai tev ir nepieciešamas bikses ikdienai, kas ir vieglas, funkcionālas un ar augstu jostas vietu, šis ir tev piemērots variants. Pārgājienu bikses ir elastīgas un plānas, tādēļ tās var kombinēt ar vilnas apakšveļu, lai izturētu vēsāku vakaru. Šīs bikses ir obligāti jāņem līdzi lauku mājas apmeklējumā. 

Pārgājienu legingi 

Essential ir treniņu/ pārgājienu legingi, kas ir augsti jostasvietā. Bikses ir elastīgas ar augstu blīvumu, lai sniegtu tev perfektu piegulšanu ar lielu kompresiju. Turklāt audums ir izstrādāts, lai būtu mīksts, izturīgs un daudzpusīgs. Mēs piedāvājam modeli essential arī bezšuvju variantā. 

Ja vēlies silti pārgājienu legingi, mēs iesakām mūsu Light thermal leggings. Audums ir elastīgs, mitrumu noturošs ar pūkainu iekšpusi, kas padara legingus īpaši siltus un komfortablus, lai tu varētu baudīt rudens un ziemas sezonu.   

  

Slim fit pārgājienu bikses

Everest Thermal Pants ir pārgājienu bikses, kas ir ideālas ziemai, bet arī pārējām sezonām. Tās tur tevi siltu, bet arī efektīvi elpo. Šīs bikses ir ideālas pārgājieniem kalnos ziemā, tās nodrošina, ka tu nepārsilsti. Audums biksēs ir elastīgs un izturīgs, padarot pārgājienu bikses ļoti ērtas. 

Tos ir divas kabatas ar rāvējslēdzēju, velcro viduklī, lai pielāgotu piegulšanu, un tonī-ton refleksu logotips.

Tilbake til bloggen