ullundertøy til dame ullgenser ulltights ullsokker

Kāpēc ir svarīgi vilnas apakšveļa?

Nāk ziemas laiks, kad ir svarīgi būt siltam un ērti. Famme piedāvā plašu sieviešu vilnas apakšveļas izvēli, bet kāpēc ir svarīgi valkāt vilnu tuvāk ķermenim?

Galvenais, par ko jādomā, kad jāģērbjas aukstumā, ir tas, lai visu dienu un visos aktivitāšu veidos būtu silti. Ziemeļvalstīs mēs esam pakļauti visdažādākajiem laika apstākļiem, un vilna palīdz mums sagatavoties visiem laikapstākļiem. Vilna ir svarīga, kad dzīvojam aukstā un mitrā klimatā, jo tā palīdz uzturēt ādu sausu, pat ja mēs svīstam vai kļūstam mitri.

Vilnas apakšveļa regulē temperatūru un palīdz saglabāt siltumu aukstās dienās. Vilnas apakšveļu var izmantot gan karstā, gan aukstā laikā, jo tai ir temperatūru regulējošas īpašības. Tā aizvada mitrumu no ādas, un to nav nepieciešams bieži mazgāt, jo tai ir pašattīrīšanās īpašības.

Kādas ir atšķirības starp vilnas apakšveļu un super apakšveļu?

Kāda ir patiesā atšķirība starp vilnas apakšveļu un super apakšveļu? Lai gan daudzi to pieņem par pašsaprotamu, patiesībā, ko jūs izvēlaties, būtiski ietekmē veiktās aktivitātes.

Termini vilnas apakšveļa un super apakšveļa bieži tiek izmantoti savstarpēji, un daudzi pat nenojauš, ka pastāv atšķirības starp šiem apģērbiem. Patiesībā ir diezgan liela atšķirība audumos, un izvēle, kuru variantu izvēlēties, ir būtiska attiecībā uz aktivitātēm, ko plānojat veikt.

Vilnas apakšveļa 

Vilnas apakšveļa ir izgatavota no auduma ar labu izolācijas spēju un tāpēc tā silda vairāk nekā super apakšveļa. Šie apģērbi ir vispiemērotākie, ja ilgstoši zema intensitāte ir aukstā laikā. Ja jūs svīstat vai kļūstat mitrs, apakšveļa spēj absorbēt 30% no sava svara mitrumā, vienlaikus paliekot sausa un sildot ķermeni.

Mēs piedāvājam gan vilnas džemperus gan vilnas bikses no merino vilnas, kuras var valkāt atsevišķi vai kopā. Tām ir antistatiska funkcija, tāpēc tās nekļūst niezošas, neizdala nepatīkamu smaku un nesavīstās lietošanas laikā. Turklāt mums ir vilnas zeķes anklet augstumā kuras silda un labi elpo.

Super apakšveļa 

Atšķirībā no vilnas apakšveļas, super apakšveļa vislabāk der darbībām ar augstu intensitāti. To parasti izgatavo no mākslīgām šķiedrām, lai nodrošinātu pilnīgu kustību brīvību. Ļoti piemērota slēpošanai vai skrējienam aukstumā. Apakšveļa aizvada visu mitrumu no ķermeņa, bet pēcāk, kad apģērbs ir mitrs, vairs neuztur siltumu. Audums uzsūc vairāk smaku nekā vilnas apakšveļa, taču tā ir arī izturīgāka un labāk iztur mazgāšanu.

Kuru vilnas apģērbu izvēlēties?

Vilnas apakšveļa džemperis 

Šajā gadījumā varat izvēlēties mūsu Wool Knit LS džemperi, kas ir elegants un stilīgs vilnas apakšveļas džemperis sievietēm. Šīvilnas apakšveļa ir izgatavota no labas merino vilnas, kas nodrošina apģērba komfortu un labklājību. Turklāt šī vilnas apakšveļa sievietēm ir radīta, lai nodrošinātu labu izolāciju un efektīvi aizvadītu mitrumu. Šis ir viens no labākajiem vilnas apakšveļas džemperiem sievietēm - tas niezošs, nesavīstās un neizdala nepatīkamu smaku! Palieciet silti un svaigi šajā rudens un ziemas sezonā ar mūsuWool Knit LS džemperi.

labs un silts vilnas apakšveļas džemperis sievietēm

Vilnas apakšveļa bikses

Mums ir arī leggings, kas sader ar džemperi, proti, mūsu Wool Knit Leggings. Šie labi un silti legingi sievietēm ir izgatavoti arī no fantastiskas merino vilnas, kas uzturēs jūs siltu, neskatoties uz mainīgajiem gadalaikiem Ziemeļos. Šis ir pāris labu vilnas apakšveļas legingu, kas labi izolē un efektīvi aizvada mitrumu, un tie nesavīstīsies, niezošs vai izdalīs nepatīkamu smaku.

labs silts vilnas apakšveļas leggings sievietēm

Tehniskā vilnas apakšveļa sievietēm

Ja meklējat vilnas apakšveļu ar labu un siltu merino vilnu, kas niezošs un labi kalpo vairākkārtējai lietošanai, mēs iesakām Techwool džemperi un bikses. Labai ventilācijai, jūs neizjutīsit mitrumu vairākās aktivitātēs, tajā pašā laikā Techwool ir smaku slāpējošas īpašības.

Vilnas zeķes sievietēm

Vilnas zeķes ir viena no svarīgākajām lietām, par ko jādomā, kad lietojat vilnas apakšveļu, jo kājas ir tās, kas visvieglāk var kļūt aukstas, ietekmējot visu ķermeni. Mūsu Melnie Wool Knit zeķes un Melnie Wool Knit ankle zeķes ir ideāla izvēle, ja vēlaties siltas kājas pastaigās un treniņos rudenī - abas zeķes ir funkcionālas, ērtas un izgatavotas no augstas kvalitātes merino vilnas, ko visi pazīst, un tās noteikti uzturēs jūs siltu. Audums labi elpo un sagatavos jūs Ziemeļu klimata mitrumam un aukstumam. Tās ir arī ārkārtīgi universālas, jo tās var izmantot gan pastaigām ārā, gan treniņiem, vai mājās viesistabā vai birojā.
melnas vilnas zeķes sievietēm ankle zeķes sievietēmmelnas vilnas zeķes augstas zeķes sievietēm

Lasiet arī:

Apakšveļas ceļvedis

Tilbake til bloggen