beste undertøyet til damer sømløst og mykt

Jūtuviskākā sporta apakšveļa

Viens no svarīgākajām īpašībām apakšveļai ir tā, ka tai jābūt ērtai - neatkarīgi no tā, kāda forma un izmērs tev ir. Apakšveļa tiek uzskatīta par intīmu - un mēs uzskatām, ka ir svarīgi, lai tu justos ērti ar to, ko nēsā, lai justos labi! Pie Famme mums ir vislabākās bezšuvju apakšbikses un apakšveļa sievietēm, kas noteikti kļūs par tavām iecienītākajām apakšveļas gabaliem.

Ja tu trenējies un valkā pieguļošus sporta apģērbus, daudzi vēlas, lai apakšveļa sievietēm būtu labi pieguļoša un neredzama. Par laimi, pie Famme mēs piedāvājam daudz augstas kvalitātes apakšveļas, kas lieliski der mūsu treniņu legingiem kā piemēram scrunch tights.

Bezšuvju stringa apakšbikses

Mūsu Seamless String trusis ir vienas no labākajām stringa apakšbiksēm, ko vari iegādāties - tās lieliski piestāv tev un tavam ķermenim, vienlaikus ļaujot justies neticami ērtām. Materiāls ir mīksts, elastīgs un labi stiepjams, kā arī tam ir izcila mitruma absorbcija.

Mūsu bezšuvju stringa apakšbikses lieliski iederas zem treniņu legingiem. Mitruma absorbējošais un elastīgais audums Invisible Seamless Thong ir iemīļots - tas ir mīksts un izstrādāts ērtai nēsāšanai. Šis bezšuvju dizains padara trusi par iecienītāko sievietēm, kas vēlas trenēties, jo apakšbikses mala nav redzama. Tā ir viena no labākajām bezšuvju stringa apakšbiksēm, ko var izmantot gan treniņiem, gan ikdienai. Ar šo stringu trusi, vai tangas trusi, tu izvairīsies no apakšbikšu malas un vari baudīt bezšuvju sajūtu.

baltas bezšuvju stringa apakšbikses melna bezšuvju stringa apakšbikses

Bezšuvju apakšbikses

Wonder brief hipster ir ērta izvēle, ja nevēlies stringa variantu. Apakšveļa ir mīksta un elpojoša, un nodrošina komfortu gan treniņos, gan ikdienas aktivitātēs.

Melnas bezšuvju apakšbikses Bezšuvju un mīkstas apakšbikses

Bezšuvju krūšturis

Unser Seamless Bralette ir skaidra iemīļotā izvēle - un izskatīsies lieliski uz visām dāmām, jo tā ir ārkārtīgi mīksta, bezšuvju un ar regulējamiem siksniņām. Šis ir ideāls bezšuvju krūšturis, jo tas ne tikai lieliski pieguļ un ir ērti valkājams, bet tam ir arī skaistas šķērsgriezuma detaļas mugurā. Šis bezšuvju krūšturis uzliekas ar vieglumu, tas ir mīksts un gluds, un patiesībā ļoti labi izskatās zem treniņu tops. Krūštura ieliktņus var arī izņemt, ja to vēlies.

bezšuvju bralette Melns bezšuvju krūšturis ar šķērsgriezuma detaļām

Stiept un amortizējošas zeķes

Neatkarīgi no tā, vai tu skrien vai nodarbojies ar spēka treniņiem, ir ieteicams iegūt labas treniņu zeķes, kas nodrošina amortizāciju un ir mīkstas. Noteikti der izvēlēties pāri labām tenisa zeķēm, tādām kā Baltas Sky Knit Zeķes. Šīs zeķes derēs gan tenisam, gan spēka treniņiem. Tās nodrošina amortizāciju, ir mīkstas un izgatavotas no organiskās kokvilnas, kas garantē nepieciešamo kvalitāti. Tas sniegs tev lielāku stabilitāti un lieliski izskatīsies kopā ar labām skriešanas kedām sievietēm, piemēram, mūsu Endorphin RX1 Shoes.

mīkstas vieglas treniņu zeķes baltasBaltas skriešanas kedas sievietēm

Labas un vieglas potītes zeķes ir obligātas treniņiem un ikdienā kopumā. Ar mūsu Bamboo No Show Socks tu noteikti jutīsi, ka esi vieglāka kājās un iegūsi vispārēju komfortablāku treniņu, lai ko tu darītu. Tās ir neticami vieglas un viegli uzvelkamas, un lieliski pielāgojas jebkuriem sporta apaviem.

Melnas bambusa zeķes sievietēm Baltas ballerina zeķes sievietēm
Paskaties uz mūsu saistītajiem rakstiem
Tilbake til bloggen