Padelklær til dame

Dāmu sporta apģērbs

Kas ir padel?

Padel ir raketes sports, kurā apvienoti tenisa un squasha elementi, un to var spēlēt gan iekštelpās, gan ārā. Laukums ir veidots kā squasha laukums ar sienām, bet tam ir tīkls, un noteikumi ir tādi paši kā tenisā. Padel parasti spēlē divi spēlētāji katrā komandā, kur viena komanda atrodas katrā tīkla pusē.

Ir vairāki padel veidi, piemēram, pludmales padel, iekštelpu padel un āra padel.

Padel pēdējā laikā ir kļuvis par populāru sporta veidu, un liela daļa no tā ir, ka šis ir aizraujošs sports, kas piemērots visām vecuma grupām ar atšķirīgām prasmju līmeņiem. Jūs ātri izjutīsiet sasniegumus šajā sportā, un tas ir ļoti sociāls.

Bet kas patiesībā ir atšķirība starp padel un tenisu? starp šiem diviem diezgan atšķirīgajiem sportiem ir daudz kopīgu iezīmju. Neskatoties uz to, ka abi sporti tiek spēlēti ar raketi, brīvā dabā, uz marķēta laukuma un galvenais mērķis ir trīt bumbu pretinieka pusē, ir arī vairākas atšķirības. Viens no atšķirību faktoriem ir rakete. Saskaņā ar tenisa noteikumiem rakete ir faktiski lielāka nekā padel. Tomēr galvenā atšķirība ir laukuma dizainā. Padel laukums ir mazāks nekā tenisa laukums un tas ir norobežots ar sienām.

Lasiet arī: smalkākās tenisa drēbes

Padel apģērbs

Padel apģērbs sievietēm Padel apģērbs sievietēm

Visvairāk, izvēloties apģērbu padel nodarbībai, ir svarīgi izvēlēties kaut ko, kas nodrošina labu kustību, elpo un ir ērti! Šeit, Famme, mums ir plašs sporta apģērbu klāsts, kas lieliski derēs kādai spēlei padel.

Jums ir vairākas iespējas, kā sastādīt apģērba komplektu, vai vēlaties bikses, bikses vai leggingus? sporta krūšturis, džemperis vai T-krekls? Saīsināts vai nē? Iespēju ir daudz.

Seamless Scrunch Šorti ir lieliski piemēroti gan zema, gan augsta intensitātes treniņiem, tādēļ tie ir labi arī padel spēlē. Tie ir veidoti ar scrunch un V veida dizainu, kas piešķir uzacīm patīkamāku formu. Tech Tank Top ir labi piemērots treniņiem, pateicoties tā ekskluzīvajai šķiedrai, kas novērš baktēriju augšanu un nepatīkamu smaku. Topam ir arī bezšuvju tekstūra, kas nodrošina labāku ventilāciju un skaistu sievišķīgu dizainu. Ja jums patīk saīsināti topi, tad Power Seamless Top jums derēs. Šis ir top ar noturēšanas efektu un labu atbalstu. Kombinācija no mitrumu absorbējoša materiāla un ribu adījumam padara to par iecienītu daudziem.

Vai vēlaties izcelties laukumā? Izmēģiniet dažus no mūsu saskaņotajiem treniņu komplektiem. Softy Krūšturis ir sporta krūšturis ar labu atbalstu. Dizains ir elastīgs un mērķis ir uzturēt jums ērtu un vēsu treniņu laikā. Softy Legingi sader ar sporta krūšturi, pateicoties tā gludajai un matētajai dizainam. Tie ir ar augstu vidukli un platām jostām, kas ļauj tiem palikt vietā treniņu laikā. Apvienojiet arī ar Softy Saīsināts, lai iegūtu pilnīgu saskaņotu treniņu komplektu.
Skatiet visu mūsu saskaņoto treniņu komplektu kolekciju šeit!
Lasiet arī: saskaņoti treniņu komplekti

Labi ir arī būt ar jaku, kuru varat valkāt uz treniņu vai cepurītē aukstā dienā. Fit Hoodie ir universāla jaka, kas izgatavota no mīksta un elastīga materiāla. Jakai ir augsts apkakle, kas pasargā no vēja, un praktiskas kabatas uzglabāšanai.

Padel aksesuāri

Ir daudz aksesuāru, kas var padarīt padel spēleni vieglāku un ērtāku. Viens no šiem priekšmetiem ir labas zeķes. Balti tenisa zeķes ideāli piemēroti padel, pateicoties savai mīkstai un amortizējošai iedarbībai! Atrodiet savas ideālās treniņu zeķes šeit.
Tilbake til bloggen