Beste biker shorts til dame

Labākie velosipēdu šorti

Velosipēdu šorti ir ideāls risinājums, kad paliek par karstu ar treniņu legingiem! Šorti izceļas ar savu pieguļošo piegriezumu, kas nosegs augšstilbus, tādējādi izvairoties no berzes un sāpīgām nobrāzumiem starp kājām. Turklāt treniņu šorti ir squat proof, tāpēc tie nav caurspīdīgi treniņa laikā.

Velosipēdu bikses sākotnēji tika radītas velosipēdistiem, lai novērstu berzi uz augšstilbiem. Atkārtoti pedāļu vilkšanas gadījumā augšstilbi berzējas kopā un var izraisīt izsitumus un apdegumus. Tas ir labi zināms problēmas, kas var rasties daudzās dažādās situācijās, un šīs bikses ir kļuvušas par būtisku apģērbu, kādam katram jābūt skapī. Neatkarīgi no tā, vai tas ir treniņam, pastaigai vai atpūtai, velosipēdu šorti būs ērts un drošs risinājums.

Bezšuvju velosipēdu šorti

Viena no mūsu lielajām iecienītākajām ir Fit Shorts, kas ir bezšuvju velosipēdu šorti. Legingi ir squatproof, augsti jostasvietā un tiem ir lieliska noturēšanas ietekme! Tie ir viegli un ērti nēsājami. Problēma, kas bieži rodas, lietojot šortus, ir tā, ka tie slīd uz augšu, taču šī velosipēdu bikses ir aprīkota ar elastīgu joslu apmales apakšā, kas ļauj tai turēties labi vietā lietošanas laikā.

Elevate wave shorts ir ar pacelšanas efektu, kas padara šos šortus bezšuvju, vienlaikus nodrošinot shaping effect! Tādēļ tie ir ērti nēsāt, turklāt tie skaisti veido aizmuguri.

Uzziniet vairāk: Kas ir bezšuvju?

Scrunch velosipēdu šorti

Peachy Scrunchie šorti ir bezšuvju treniņu šorti ar V formas piegriezumu, kas izceļ sievišķīgās formas. Šorti ir arī augsts jostasvieta un ir mitrumizturīgi maksimālai Komfortam treniņa laikā. Velosipēdu šorti pieejami daudzās skaistās krāsās, tādējādi jūs varat izvēlēties izcelties vai izvēlēties klasiskās krāsas.

Pelēki velosipēdu šortiZaļie velosipēdu šorti

Uzziniet vairāk: Kas ir scrunch?

Ribbed velosipēdu šorti

Ribbed velosipēdu šorti ir riboti šorti bezšuvju ar augstu jostasvietu un platāku jostu, lai tie ērti piegulētu ķermenim. Šiem treniņu šortiem ir arī glaimojoša V forma, kas piešķir aizmugurei skaistu formu. Stilīgie velosipēdu šorti ir ideāli piemēroti jebkāda veida treniņam, vai nu jūs plānojat skriet, nodarboties ar jogu, veikt spēka treniņus - vai vienkārši atpūsties mājās.

Melni riboti velosipēdu šortiMelni šorti ribotā auduma

Uzziniet vairāk: Labākie treniņu šorti

Antiskli velosipēdu šorti

Ja vēlaties labu turēšanu un maksimālu antiskli efektu, tad Antislip velosipēdu šorti ir lieliska izvēle! Šīs velosipēdu bikses ir ideāli piemērotas, piemēram, skriešanai, jo tās nemainās un neslīd uz leju. Tādējādi jums nav jārūpējas par šortu velēšanu uz leju treniņa laikā!

Uzziniet vairāk: Šortu ceļvedis
Tilbake til bloggen