Beste treningsshorts til dame

Labākie sporta šorti sievietēm

Ar daudzām variācijām šorti var sniegt gan elegantu, stilīgu, gan relaksētu izskatu. Šorti ir piemēroti ikvienai izdevībai, neatkarīgi no tā, vai dodaties uz pilsētu, uz treniņu vai paliekat mājās. Neskatoties uz to, ka mēs asociējam šortus ar karstiem vasaras dienām, šos var valkāt visu gadu. Dažādas garumi, formas un ērti materiāli ar pievilcīgu piegriezumu ir dažas no īpašībām, pēc kurām mēs meklējam. Šis ceļvedis sniegs jums informāciju par mūsu scrunch, seamless, biker, treniņu un ikdienas šortiem. No augstās jostas līdz vidējai jostas daļai, mēs esam sagatavojuši piedāvājumu jums.

Mūsu treniņu šorti ir ērti, izturīgi un izstrādāti ar kvalitāti kā prioritāti. Mums ir treniņu šorti ar seamless dizainu, treniņu šorti ar kabatām, biker šorti un daudz citu lielisku treniņu šortu. Ja meklējat tieši biker šortus, mums ir arī īpašs raksts par mūsu labākajiem biker šortiem, un tālāk varat izlasīt par mūsu pārgājienu šortiem.

Satura rādītājs

Biker šorti

Biker šorti, ko arī pazīst kā velosipēdu šortus, ir pieguloši, līdz nedaudz virs ceļiem – un visbiežāk ar augstu jostas daļu. Valkājot piegulošus šortus, jūs samazināt berzi starp augšstilbiem, kas bieži notiek karstās un mitrās vasaras dienās. Biker šorti ir absolūtā tendence, un tos var stilizēt dažādos veidos, gan treniņam ar T-kreklu, gan pastaigai pa pilsētu ar džemperi.

Seamless biker šorti

Fit šorti ir seamless biker šorti ar pievilcīgu, stilīgu un izsmalcinātu izskatu. Šorti ir izstrādāti pilnīgai fleksibilitātei un brīvai kustībai. Šorti ir piemēroti lietošanai treniņu laikā vai arī mierīgai dienai mājās. Šorti ir pieejami krāsās: melnā, zilu un purpursarkanā.

Balstoties uz mūsu vispārīgāk pārdotajiem favorītiem, mēs esam izstrādājuši Lunge šorti ar scrunch. Ar V-veida un scrunch efektu uz dibena jūs iegūsiet nekavējoties pievilcīgāku formu un piegriezumu. Bez redzamām šuvēm šie šorti ir ērti un komfortabli visu gadu. Šortiem aizmugurē ir neliels pacēlums salīdzinājumā ar priekšpusi, lai sniegtu dibenam papildus pacēlumu.

Vēl viena seamless variante ir Elevate wave šorti. Tie ir biker šorti ar augstu jostas daļu un platu jostu, kas nodrošina, ka tie paliek savā vietā visās aktivitātēs, ko vēlaties veikt. Ar formējošu efektu un seamless tekstūru jūs iegūstat pacelšanu dibenā, kas nodrošina dabisku rezultātu. Ar mitrumu novērsošu audi, šorti ātri un efektīvi izžūst. Šorti ir pieejami krāsās: melnā un zilu.

Lasiet vairāk: Kas ir seamless?

Peachy scrunch šorti

Peachy Scrunch šorti ir bezšuves un pieejami daudzās dažādās krāsās, ideāli piemēroti vasarai. Šorti ir piemēroti gan ikdienas lietošanai, gan treniņiem, piemēram, spēka treniņam, skriešanai, jogai vai jebkuram citam, ko dodat priekšroku. Peachy Scrunch šorti nāk ar pievilcīgu scrunch šuvju, kas formē dibenu. Šie biker šorti ir squatproof, labi sēž, ir ar augstu jostas daļu un ir ļoti pievilcīgi.

Peachy scrunch bezšuvju šorti, kas formē dibenuPurpursarkanā peachy scrunch bezšuvju šorti

Lasiet vairāk: Kas ir scrunch?

Ribbed mid šorti

Ribbed mid šorti ir ribota bezšuvju šorti ar augstu jostas daļu un platu jostu, kas komfortabli novieto uz ķermeņa. Šiem treniņu šortiem ir pievilcīga V forma, kas sniedz dibenam jauku formu. Šie stilīgie biker šorti ir ideāli piemēroti visiem treniņiem, neatkarīgi no tā, vai skrienat, veicat jogu, spēka treniņu - vai vienkārši atpūšaties mājās.

Antiskli biker šorti

Vai esi piedzīvojusi, ka neatkarīgi no tā, kādus biker šortus esi iegādājusies, tie joprojām slīd uz augšu vai uz leju, un tevi nākas atkārtoti vilkt šortus uz leju un uz augšu neskaitāmas reizes? Tad es vēlos iepazīstināt ar mūsu Antiskli biker šortiem. Šiem šortiem ir augsta jostas daļa ar mitrumu novērsošām īpašībām, kas nodrošina optimālu komfortu visos treniņos. Turklāt jums ir laba piegāde vidukļa un augšstilbu rajonā, un šorti ir aprīkoti ar pret-slīdēšanas siksnām ap vidukli, lai novērstu šortu slīdēšanu uz leju. Pieejami krāsā; melna un tumši pelēka.

Biker šorti ar pret-slīdēšanas efektuBiker šorti ar pret-slīdēšanas efektu

Lasiet vairāk par mūsu biker šortu piedāvājumu.

Šorti aktivitātēm

Izvēlēties šortus var būt grūts uzdevums, jo daudz kas atkarīgs no tā, kādas veida treniņus vai aktivitātes vēlaties veikt. Neskatoties uz to, ka visi treniņu šorti var tikt izmantoti treniņiem, ne visi ir vienādi piemēroti, piemēram, skriešanai. Šeit jūs tiksiet iepazīstināta ar ideāliem skrējiena šortiem, pārgājienu šortiem un spēka treniņu šortiem.

Šorti skriešanai

Pace skriešanas šorti ir skriešanas šorti tiem, kas meklē tādas īpašības kā augsta jostas daļa, viegls un stilīgs dizains. Šiem šortiem iekšpusē ir papildu šorti, kas neļauj redzēt cauri, kad pārvietojaties. Tas padara skriešanas šortus piemērotus treniņiem ar augstu intensitāti. Ārpusē jums ir šorti, kas nodrošina maksimālu kustību un komfortu skrējiena laikā. Pieejami krāsā; melna un tumši pelēka.

Šorti skriešanaiPelēki pace skriešanas šorti

Cits šorts, kas ir lieliski piemērots skriešanai, ir running šorti. Šiem ir biezāks vidukļa siksna, kas nodrošina, ka šorti paliek savā vietā intervālu treniņu laikā. Ar mitrumu novērsošām īpašībām, kas nodrošina šorti, kas elpo un ir viegli valkājami, tie ir uzvarētāji. Šorti ir pieejami krāsā; melna.

Šorti pārgājieniem

Vai meklējat pārgājienu šortus, kurus var valkāt pat lietū? Move šorti ir ūdensizturīgi ar DWR membrānu. Šiem šortiem ir pilnīga kustības brīvība, tādēļ tos var izmantot visām aktivitātēm, pat kāpšanai, ja vēlaties. Audums ir gan viegls, gan elastīgs, gan izturīgs. Pieejami krāsās melnā un khaki (zaļa).

Lasiet vairāk par šortiem, kas piemēroti pārgājieniem.

Treniņu šorti

Neaizvietojamie šorti spēka treniņa laikā ir Gym šorti. Šiem šortiem ir augsta jostas daļa, stretchy un pievilcīgs dizains. Jums vispār nav jāuztraucas par šortu pacelšanu augstāk starp jūsu pauzēm. Ņemot vērā jūsu vajadzības un intereses, šorti ir izstrādāti, lai nodrošinātu komfortu, ko visi meklē. Pieejami krāsā; melna un tumši pelēka.

Lasiet vairāk par treniņu šortiem.

Treniņu šorti ar kabatu

Kad jūs esat fitnesa centrā, bieži ir praktiski, ja varat paņemt līdzi mobilo, atslēgu un dažādas aksesuārus. Tāpēc mēs esam izstrādājuši Pocket Gym šorti, kuriem ir divas stratēģiski novietotas kabatas, lai jūs saglabātu kontroli pār savām lietām. Šie šorti neslīd uz leju treniņu laikā un ir squat proof, kas padara tos ideāli gan skriešanai, gan spēka treniņiem!

Zili šorti ar kabatāmTreniņu šorti ar kabatām

Seamless Scrunch Šorti

Tie Dye Scrunch šorti ir veidoti ar pievilcīgu scrunch šuvi, kas akcentē sievišķīgās formas. Ar V formu un scrunch efektu tie piešķir dibenam skaistāku un stingrāku formu - ko daudzas meitenes novērtē sporta apģērbā. Scrunch šorti nāk ar pievilcīgu un krāsainu rakstu daudzās dažādās krāsās.Scrunch šorti ar purpursarkanu rakstuScrunch šorti, kas formē dibenu

Lūdzu, izlasiet vairāk par seamless treniņu apģērbu un turpmāki par to, kas ir scrunch šeit!

Tilbake til bloggen