Beste løpetights til dame

Labākie skrējēju legingi

Myke leggingi padara skrējienu komfortablu aktivitāti.


Mūsu tīmekļa vietnē atradīsiet Famme treniņu apģērbus visiem treniņu veidiem, šajā ierakstā mēs koncentrēsimies uz kardio treniņiem. Skriešana, jogošana un jauki pārgājieni. Lai arī treniņš nav pabeigts tikai tādēļ, ka iegādājaties jaunus leggingus, tas noteikti ir labs sākumpunkts. Famme treniņu legingi ir piemēroti visām ķermeņa formām. Tie ir izgatavoti no elpojoša materiāla un ir 100% squat-proof, vienlaikus esot ārkārtīgi patīkami valkāt. Kad jūs dodaties skrējienā, ir būtiski, lai būtu legingi, kas turās augšā un neslīd uz leju. Tas ne tikai radīs nepatiku, bet var sabojāt jūsu labās motivācijas garu.


Jūs atradīsiet arī daudz modeļu, kuriem ir praktiskas kabatas augšstilba ārējā pusē, kas pilnībā netraucē treniņa laikā. Ideālas kabatas, lai, piemēram, uzglabātu savu mobilo tālruni. Materiāls ir arī svarīgs. Lauka legingi bieži ir izgatavoti no poliestera un elastāna. Tie ir sintētiski materiāli, kas ir ļoti elastīgi un transportē sviedrus prom no ķermeņa, nevis tos piesaista, kā to dara kokvilna. Protams, tas ir gaumes jautājums, daudziem patīk skriet bezšuvju legingos, kas izgatavoti no citiem auduma maisījumiem.


mūsu klienti ir izvēlējušies mūsu labākos lauka legingos:

Legingi ar kabatu

Techna legingi - funkcionāli legingi ar kabatām piemēram, mobilajam telefonam, atslēgām vai citiem piederumiem, kurus vēlaties ņemt līdzi pārgājienā. Treniņu legingi ir squatproof, ar augstu jostas daļu un plašu jostas vietu, kas nodrošina perfektu piegulšanu. Unikālās šuves ir paredzētas gan funkcionalitātei, gan estētikai, tāpēc šie ir noteikti legingi, kuros izskatāties lieliski.

Uzziniet vairāk par mūsu legingiem ar kabatām šeit!

Vienkārši skrējiena legingi ar kompresiju

Essential legingi - vienkārši un stilīgi skrējiena legingi. Kā viens no mūsu visvairāk pārdotajiem produktiem, tie ir daudzpusīgi un labi izstrādāti legingi. Materiāls ir elastīgs, kas nodrošina perfektu piegulšanu un labu kompresiju skrienot. Treniņu legingi ir augsti viduklī un nodrošina izcilu noturības efektu. Tie tiek mīlēti mūsu klientu vidū, jo tos var izmantot gandrīz visam!

Uzziniet vairāk par mūsu kompresijas legingiem šeit!

Augsta vidukļa legingi ar noturību

Vortex legingi 2 - vieni no mūsu visvairāk pārdotajiem bezšuvju legingiem! Šie legingi revolucionizēs jūsu skriešanu ar jauno dizainu, kas izgatavots no augstākas elastāna pakāpes, kas nodrošina lielāku kompresiju nekā citi legingi. Ar augsto vidukli mēs varam jums apliecināt, ka tie neslīdēs uz leju skrienot, bet turēsies vietā, nodrošinot optimālu veiktspēju un komfortu. Vidukļa joslai ir papildu kompresija, jo mēs esam pievienojuši papildu stiept un ribotu faktūru.

Uzziniet vairāk par mūsu legingiem ar augstu vidukli šeit!

Ilgtspējīgi skrējiena legingi sievietēm

Gym legingi - vienkārši un daudzpusīgi legingi, kas lieliski der skrējienam. Treniņu legingi izgatavoti no ūdensnecaurlaidīga auduma, ar augstu vidukli un nodrošinās jums skaistu noturības efektu. Treniņu legingi ir squatproof un ilgtspējīgi, un tie ir lieliski gan īsiem intervāliem, gan garām distancēm.

Skrējiens legingi ziemai

Mēs ļoti iesakām Light Thermal Leggings . Treniņu legingi ir ideāli piemēroti aukstām dienām, jo tiem ir ar mīkstu iekšpusi un dažas atstarojošas detaļas, kas ir lieliskas ziemai!

Tilbake til bloggen