Trendy treningstights til hverdags

Leggings ikdienai

Steidzīgā ikdienā treniņi saplūst ar citām lietām, piemēram, braucieniem uz darbu vai iepirkšanās pa vidu. Retais laiks, kas pieejams ikdienā, bieži ir līdzīgs tām mazajām iespējām, kas vairākām ir viņu drēbju skapī. Ja esi students vai jauns pieaugušais nelielā dzīvoklī, ir ierobežojumi tam, cik daudz apģērbu vari paturēt. Perfekts risinājums šai situācijai varētu būt viegli – izmantot treniņlegingus gan treniņiem sporta zālē, gan ikdienā. Papildus maksimālajai komfortablu biksu valkāšanai, šis ir ļoti stilīgs šodien. Treniņlegingi nodrošina sportisku izskatu un uzsver aktīvu dzīvesveidu.

Lasiet arī kā izveidot kapsulveida garderobi

Ērti legingi ikdienai

No visvairāk pielāgojamiem legingiem, ko izmantojam ikdienas vajadzībām, Softy kolekcija ir drošs uzvarētājs. Auduma tekstūra padara legingus par vienkāršu un elegantu izvēli. Audums ir mīksts pret ādu un atšķiras no tipiskajiem treniņlegingiem, kas izgatavoti no tehniskā materiāla. Ar klasiskām, neitrālām krāsām, šos legingus viegli kombinēt ar krekliem un T-krekliem - vai saskanīgiem treniņa augšiem pilnīgam sportiskam izskatam.

Melns sporta komplekts sievietēmMelni legingi sievietēm

Bezšuvju legingi ikdienai

Mūsu bezšuvju legingu kolekcija ir viena no ērtākajām iespējām. Bezšuvju audums nodrošina labu komfortu, lai tu varētu veikt ikdienas uzdevumus visērtākajā veidā. Bikses jūtas vieglas uz ķermeņa, un vienkāršais dizains padara tās pielāgojamas gan treniņiem, gan ikdienai. Izvēlnē vari atrast visu, sākot no plāniem un elastīgiem ikdienas legingiem līdz ar vairāk kompresiju.

Lasiet vairāk: Labākie bezšuvju legingi un kas ir bezšuvju?

Scrunch legingi ikdienai

Ja vēlies legingus ar vairāk detaļām un kas izceļas, scrunch legingi ir lieliska izvēle. Ar scrunch šuvi tie pacel un izceļ dibenu, radot formīgu siluetu. Ar šo vienkāršo detaļu apģērbu var pacelt no vienkāršā stila uz augstāku. Scrunch treniņlegingi pieejami no neitrālām līdz košām krāsām, lai tu varētu sautēt saskaņā ar savām vēlmēm - gan sporta zālē, gan ikdienā.

Lasiet vairāk: Kas ir scrunch legingi?

Stilā legingus ikdienai

Daudzi no mūsu legingiem piedāvā neitrālas krāsas ar stilīgiem audumu kombinējumiem, padarot tos ļoti pielāgojamus ikdienai. Tajā pašā laikā dzidra krāsa var būt jauks papildinājums pelēkai ikdienai un piešķir papildus akcentu apģērbam. Neatkarīgi no tā, kuri legingi tu izvēlies, mums ir vairāki pamata apģērbi, kas viegli saderēs ar treniņlegingiem.

Vienkāršs T-krekls lieliski sader ar visām drēbēm, un treniņlegingi nav izņēmums. Ja izvēlies treniņlegingus ar rakstu vai spilgtām krāsām, tos var saskaņot ar melnu vai baltu augšdaļu, vai izvēlies T-kreklu ar košām krāsām, ja legingi ir neitrāli.

Lasiet vairāk: Labākie T-krekli sievietēm

Tajā pašā laikā džemperis vienmēr ir klasika. Ar garāku piedurkņu piegriezumu apģērbs sildīs vairāk, un auduma biezums var palīdzēt regulēt ķermeņa temperatūru. Aktīvam cilvēkam viegls džemperis var būt ideāla izvēle, jo to ir viegli uzvilkt un novilkt, ja sirdspuksti paātrinās.
    

Lasiet vairāk: Džemperu ceļvedis

Melns kapucePelēks kapuce

Apvienojot treniņlegingus ar jaku, var saglabāt sportisko sajūtu, kā arī stilu apģērbā. Izvēlies, vai vēlies uzvilkt jaku vai nēsāt to pār pleciem vai jostasvietas - kas arī šodien ir moderni. Izvēlies sportisku jaku vai lietus jaku; jebkurā gadījumā tas labi derēs ar treniņlegingiem.
    

Lasiet vairāk: Jaku ceļvedis, labākā lietusjaka

Ja vēlies, var pievienot izvēles cepuri, somu un baltas kurpes, lai uzlabotu savu izskatu. Kā tu vēlies stilu, bieži balstās uz piederumiem, tāpēc izvēlies savus iecienītākos aksesuārus, lai pabeigtu izskatu.
    
baltas skriešanas kurpesbaltas skriešanas kurpes
Lasiet vairāk: Labi apavi darbam un treniņiem
Tilbake til bloggen