Treningsøvelser for to

Trenējiet kopā - labākās treniņu vingrinājumi diviem

Treniņu motivācijas trūkums?

Aktīvā ikdienā ne vienmēr ir vilinoši doties uz treniņu, un tas var ātri kļūt par to, ko cilvēks neprioritizē. Ienākt labā treniņu plūsmā var būt grūti sākumā, bet, kā jūs sākat, fiziskā aktivitāte kļūst vieglāka un jautrāka. Viena no iespējām, kā atvieglot treniņu pāreju, ir dots kopā ar draugu!

Ir svarīgi atcerēties, ka treniņiem vispirms jābūt jautriem. Tas ir lielisks veids, lai būt sociālam un pavadītu nedaudz papildus laika ar draugu vai partneri. Esot diviem, ir vieglāk motivēt vienam otru un izmēģināt jaunus vingrinājumus, tajā pašā laikā sasniedzot jaunas mērķus kopā!

Lai redzētu progresu un treniņu rezultātus, var būt prātīgi to ierakstīt treniņu dienasgrāmatā. Famme piedāvā bezmaksas treniņu dienasgrāmatu, ko jūs varat lejupielādēt šeit!

Treniņu programma grupu treniņiem

Lai padarītu slieksni vēl zemāku, mēs vēlamies parādīt piecus vienkāršus un efektīvus vingrinājumus, kas darbojas gan sporta zālē, gan mājas treniņos. Tie ir spēka vingrinājumi, kuriem mēs esam patiešām priecīgi, un kuros var izmantot viens otru kā treniņu aparātus. Ja vēlaties papildu izaicinājumu, ir iespējams veikt vingrinājumus ar treniņu lentēm!

Efektīvi vēdera vingrinājumi

1. Pacēlumi ar partneri
Viens partneris guļ uz muguras un tur otras kājas. Guļošais partneris jāpaceļ kājas taisni uz augšu, bet stāvošais partneris jāspiež kājas taisni uz priekšu atkārtoti. Kamēr kājas tiek spiestas, guļošais partneris jānospriegina vēderu un jātur tik spēcīgi, cik vien iespējams.
2. Sēdēšana (sit-ups) ar partneri
Ir dažādas variācijas, ko var izpildīt, bet sāciet, sēžot viens pret otru. Pirmkārt, varat veikt parastas sēdēšanas (sit-ups) ar rokām uz augšu, lai uzliktu piecinieku augšā. Pēc tam varat izmēģināt citu pagriezienu, rotējot kājas pret otru, kamēr nosprieginate vēderu.
3. Plankas ar partneri
Stāviet viens pret otru augstajā plankas pozīcijā. Šeit ir iespējas variācijai, un var būt jautri izmēģināt dažādas lietas. Viens veids, kā izpildīt, ir padarīt partneri nestabilu un nokrist, nepametot pozīciju pašiem.

Efektīvi kāju vingrinājumi

1. Izpēte (lunges) ar partneri
Sastājieties viens pret otru, turot rokas. Pēc tam nolaidieties izpētē, mainot kājas pa vienai reizei.

2. Statiskās pietupieni ar partneri
Stāviet mugura pret muguru un pēc tam nolaidieties 90 grādu pietupienā. Šeit jūs paliksiet stāvēt tik ilgi, cik vien spējat.

3. Papēža pacelšana

Sēdieties uz muguras.

Vēlaties vēl jautrāku treniņu? Apskatiet mūsu padomus par treniņa vingrinājumiem, kurus varat veikt parkā šeit

Efektīvi muguras vingrinājumi

Nav j忘mirst aizmirst treniņu muguru! Ir daudz efektīvu muguras vingrinājumu partneriem un tam, ko jūs trenējat kopā. Šeit ir trīs, ko var pievienot iepriekšējiem vingrinājumiem.

1. Partnera lentes vilkšana

Šajā vingrinājumā jūs stāviet un skatāties viens uz otru. Šeit izmanto treniņu lentes un stāviet katrs savā pusē. Šeit jums jāstāv un jāvīļņo kopā ar partneri.

2. Ratiņu spiešana

Šis vingrinājums trenē muguru, krūtis, rokas, kājas un kodola muskuļus. Viens stāv plankā, kur rokas un kājas saskaras ar grīdu. Kad jūs saliekt elkoņus, lai nenokristu uz grīdas, jūsu partneris noliek uz gurniem, kamēr jūs turat rokas taisni.

Un, kad jūs iztaisnojat rokas un stumjat krūtis prom no grīdas, jūsu partneris stāv, kamēr jūs turat muguru taisni. Veiciet to vairākas reizes un mainiet pozīciju.

3. Ceļa locījumi

Šis vingrinājums trenē gan muguru, gan kodola muskulatūru. Pirmkārt, jums un jūsu partnerim jāspēj sēdēt uz grīdas, vēršoties viens pret otru, apmēram divu metru attālumā, ar rokām aizmugurē, lai atbalstītu jostasvietu.

Jums jātur kājas augšā un jātiek kājas izstieptas vienu pēc otras, lai piesist partnera pirkstiem. Turpiniet mainīt kājas, it kā jūs pedāļojat uz velosipēda.

Turiet līdzsvaru un muguru taisni vairākās repetīcijās.

Saistītās raksts

Saskaņoti treniņu komplekti

Kādu krāsu izvēlēties treniņu legingiem

Scrunch treniņu apģērbi

Tilbake til bloggen