trening på kontoret og hjemme

Treni biroja un mājās

Ir rudens laiks, drīz ziema, un lielākā daļa cilvēku atkal ir atgriezusies pie sava “parastā” ikdienas dzīves ritma ar darbu, skolu, brīvā laika aktivitātēm, sociālo dzīvi un treniņiem. Daudziem pēdējais var būt grūti realizējams tik bieži, cik vēlētos, izraisot laika trūkumu vai citas lietas, kas šķērso ceļu. Tāpēc var būt gudra ideja apvienot darba dzīvi un mājas dzīvi ar treniņiem - lai ik dienas būtu mazliet aktivitātes, ja trūkst laika, ko tam veltīt, kas ir neticami svarīgi labas veselības nodrošināšanai.

Ilgu dienu laikā, kad jāsēž daudz, tas var ietekmēt stāju, tāpēc, lai pretotos tam, mēs esam izveidojuši dažas vienkāršas vingrojumu programmas, lai novērstu sliktu stāju.

Svarīgi katru dienu veikt kādu fizisko aktivitāti

Ir ārkārtīgi svarīgi katru dienu mazliet kustēties. Ieteikums ir vismaz 30 minūtes aktivitātes katru dienu - un tikai pusstunda būtībā ir diezgan sasniedzams laika logs, ko vajadzētu būt iespējai izveidot, lai aktīvi sevi iesaistītu. Šīs minimālās trīsdesmit minūtes var viegli iekļaut dienas laikā birojā (ja vien nav blīvas darba slodzes un sanāksmju) vai mājās. Šeit mēs esam sagatavojuši ceļvedi par treniņiem birojā un mājās ar vienkāršiem padomiem un vingrinājumiem, kas iespējami bez daudz aprīkojuma.

pelēkas sporta legingas un sieviete

Kāpēc trenēties birojā?

Birojā parasti cilvēki sēž ļoti ilgi. Darba dienās var būt dažādas aktivitātes, vai tās ir grūtas vai vienkāršas, var būt daudz vai maz darāmā un var gadīties, ka nav laika domāt par neko citu, kā vien to, ko darāt darbā. Veselības apsvērumu dēļ, visticamāk, nav labi pastāvīgi sēdēt un neiegūt fizisko aktivitāti, turklāt slodze no darba uzdevumiem var tikt uzlikta. Tāpēc ir svarīgi iekļaut kaut kādu fizisko aktivitāti birojā.

treniņš birojā

Tāpat ir iespējams gūt traumas vai sāpes muskuļos un locītavās, ja pārāk ilgi sēžat. Tāpēc treniņi birojā ir kaut kas, ko vajadzētu ieviest un kas ir viegli izdarāms. Mēs esam sagatavojuši ceļvedi par to, kādu fizisko aktivitāti var veikt lai novērstu traumas, apskatiet šeit. 

Varētu būt prātīgi ieviest labu sporta apavu pāri ar labu amortizāciju, ja vēlaties izvairīties no muskuļu un locītavu sāpēm no pārāk daudz laika birojā. Laba sporta apavu pāris sievietēm, kas sniedz labu atbalstu, ir Endorphin RX1 sporta apavi: 

Baltas sporta apavi ar labu amortizācijuMelnas un baltas sporta apavi
Kas šajās sporta apavās ir lieliski, ka tās sniedz labu amortizāciju, tādējādi novēršot muskuļu traumas vai sāpes ķermenī, ja esat pārāk ilgi sēdējis vai atradies vienā pozīcijā. Šīs labi elpo un tām ir chunky zole, kas padara tās ļoti ērtas un nodrošina labu kustību spējām. Tādējādi šīs sporta apavi sievietēm ir ideāli piemērotas valkāšanai darbā, ja jums ir nepieciešamas jaunas ērtas kurpes un, ja arī plānojat veikt kādu treniņu darba laikā, kas ir svarīgi, lai justos labi.
labākās sporta apavi sievietēm

Ieteikumi par treniņiem birojā

Pirmkārt, ir svarīgi “sagatavot” ķermeni treniņiem; to var izdarīt, piemēram, izstiepjoties. Ja jums ir kādi svari birojā, tas ir optimāli, bet nav gaidīts, ka ņemsiet līdzi daudz treniņu aprīkojuma uz savu darba vietu. Ar svariem var viegli veikt mazliet spēka treniņu, kamēr sēžat biroja krēslā vai stāvat. Ja jums nav neko svaru vai hanteles, varat izmantot smagākas grāmatas vai biroja aprīkojumu, kas sniedz svaru. Šeit varat veikt dažādus vingrojumu komplektus, vai nu staigāt ar svariem, vai veikt dažus pacēlumus vai pietupienus. Šeit mēs esam izveidojuši ceļvedi dažādiem spēka vingrojumiem: Labākie spēka vingrojumi visai ķermenim. 

labākie treniņu stieņi treniņam

Kāpēc trenēties mājās

Kas ir izdevīgi, ir atrast vienkāršus vingrojumus, kas neprasa daudz, jo galu galā jūs esat birojā un laika un vietas ziņā ierobežots. Koncentrējieties uz vienkāršām muskuļu grupām un atrodi lieliskas un vienkāršas stiepšanās vingrojumus.

Šeit varat izlasīt, kāpēc jāstiepjās pēc treniņa.

stiepties pēc treniņa

Jogas vingrojumi mājās - Sākuma ceļvedis.

labākie jogas vingrojumi mājas treniņiem

Ir prātīgi iegūt labus jogas apģērbus, kas palīdz jums sniegt labākus rezultātus un tajā pašā laikā ir ērti valkāt. Kas ir tik jauki jogas apģērbā, ir tas, ka to var izmantot ne tikai treniņiem, bet arī ikdienā kā parasto apģērbu mājās. Pārbaudiet mūsu ceļvedi par labākajiem jogas apģērbiem sievietēm šeit. 

Liela iecienītība ir treniņu komplekts Softy Leggings un Softy Sports Bra kā jogas apģērbs sievietēm

Ribbed un seamless sporta apģērbi ir liela iecienītība un sniedz labu, elpojošu kustīgumu. Uzziniet vairāk par labākajiem jogas apģērbiem sievietēm šeit

Ieteikumi par treniņiem mājās

Turklāt, lai trenētos mājās, varat izmantot svarus vai hanteles, ja tās ir pieejamas, un veikt dažādus spēka vingrojumus. Pacelšana, pietupieni, vēdera vingrojumi un muguras vingrojumi ir piemēri dažādiem komplektiem, ko var veikt. Izmantojiet arī treniņu stīgas mājas vai biroja treniņiem, jūs varat atrast viselastīgākās un izturīgākās treniņu stīgas šeit:

Mēs esam arī sagatavojuši ceļvedi vingrojumiem, ko var veikt ar treniņu stīgām, kas ir ļoti ērti lietojami mājās: Treniņu stīgas vingrojumi. 

Ja jums nav svaru vai hanteles un jums ir bērni, jūs varat pacelt savus bērnus, tas ir jautrs pasākums, kas bērniem arī šķiet aizraujoši un viņi vēlēsies piedalīties. Šeit jūs pavadāt laiku ar bērniem, kamēr veicat mazliet treniņu - win-win situācija un noteikti ieguvums, trenējoties mājās. 

Galvenais ir vienkāršas, pamatformas. Tam nevajadzētu būt stresam vai lielai slodzei treniņos mājās. Atrodiet, ko varat, un izmantojiet to sev par labu! Esiet radošs un sākat kustēties, tas ir vissvarīgāk.

pelēks sporta komplekts sievietēm

Padomi no fizioterapeita

Dažas piezīmes no profesionāļa, kas var palīdzēt mazināt risku gūt traumas, saistītas ar attālināto darbu vai dienām, kad jūs ilgi sēžat.

Vispārīgi padomi

  • Izmainiet sēdēšanas pozīciju.
  • Atbalstiet apakšdelmus.
  • Veiciet biežas pauzes darba dienas laikā.
  • Izveidojiet skaidru atšķirību starp darba laiku un brīvo laiku.

Padomi par sēdēšanas pozīciju

  • Sēdiet uz krēsla, kur jums kājas atrodas uz grīdas.
  • Visām augšstilbām jābūt uz krēsla sēdekļa.
  • Krēsla sēdeklis var būt augstāk aizmugurē nekā priekšā, bet ne otrādi.
  • Ap salu, apmēram viena dūriņa attālumā starp ceļa aizmuguri un krēsla sēdekli, ieteicams, lai samazinātu pietūkuma risku kājās dienas beigās.

Tilbake til bloggen