Treningstopp guide til dame

Treniņu tops ceļvedis

Treniņu apģērbs nav tikai nepieciešamība. Tas ir motivējošs un iedvesmojošs faktors, lai sniegtu labākus rezultātus treniņos. Izvēlēties treniņu topu ir viena no vissvarīgākajām lietām, jo labs sporta tops var elevēt treniņu jaunā līmenī. Svarīgi faktori, ko bieži ņem vērā, ir funkcionalitāte un brīvība kustībām, lai varētu koncentrēties 100% uz treniņa sesiju.

Pie Famme tu vari izvēlēties starp dažādām formām un izgriezumiem. Neatkarīgi no tā, vai tu dod priekšroku garākai vai īsākai versijai. Mūsu treniņu tops ir izgatavoti no mīksta materiāla, elegantiem un neitrāliem toņiem, kas sniedz komfortablu fit. Ar tehniskām īpašībām, kas ir elpojošas un mitrumu atvaira, tu vari pacelt savu treniņu jaunā līmenī ar treniņu topu.

Singlet

Bezšuvju krekliņš

Bezšuvju dizains ir domāts tev, ja tev ir augstas prasības pret fit un brīvību kustībām. Ar mīkstām šuvēm tu vari izvairīties no berzes un kairinājuma treniņu laikā.

Atlantic krekliņš ir singlet treniņiem gan augstas, gan zemas intensitātes. Ar materiāliem, kas ir elastīgs un mitrumu atvaira, ar labu ventilāciju, tu esi gatavs izmantot katru dienu. Šis treniņu tops ir garš, bezšuvju, ar atvērtu muguru un mežģīņu tekstūru. Pieejams krāsās: balta, melna, zila un tumši pelēka.

Vēl viena bezšuvju varianti ir Refine krekliņš. Šis ir izgatavots no mīksta un patika materiāla, kas gan elpo, gan ātri žūst. Ar elegantu fit, tu būsi pārsteigta, cik labi tas jūtas! Treniņu tops ir piemērots visām treniņu formām. Pieejams krāsās: melnā, pelēkā un baltā.

Pelēks krekliņšPelēks krekliņš

Tech krekliņš ir bezšuvju singlet ar tehniskām īpašībām, kas padara to gan vieglu, gan elastīgu. Ar IONIC+ tiek novērsta baktēriju augšana un nepatīkama smaka, kas ļauj tev palikt svaigai pirms, laikā un pēc treniņa. Topam ir bezšuvju tekstūra, kas nodrošina labāku ventilāciju, un elegants sievišķīgs dizains. Pieejams krāsās: melnā, pelēkā un baltā.

Mežģīņu krekliņš

Mežģīņu krekliņš ir singlet ar elpojošu un mitrumu atvairošu audumu, kas liek tev justies sausai, ērtai un pārliecinātai. Ar vienkāršu un stilīgu dizainu, tops ir piemērots visām sporta veidiem un aktivitātēm. Papildus tam, topam ir brīva piegriezuma forma, kas ir daļēji kropēta. Tas nozīmē, ka treniņu singlet ir lieliski piemērots sviedru kategorijām. Pieejams krāsās: melnā un baltā.

Mežģīņu treniņu singlet

Vent krekliņš ir singlet, kuru tu noteikti nenovērtēsi. Ar audumu, kas labi jūtas pret ādu un ātri noņem sviedrus, tu paliksi ērta. Tam ir neticami labs fit ar nedaudz iegarenām formām, un mežģīņu atveres mugurā, kas elpo. Ieteicams izvēlēties vienu izmēru lielāku, lai iegūtu labāku fit. Pieejams krāsās: melnā un baltā.

Klasiska treniņu singlet

Gym krekliņš ir vienkārša, bet eleganta singlet treniņiem. Ar ērtu audumu, šis elastīgais krekliņš der jebkura veida treniņiem. Krekliņš ir nedaudz vaļīgs, tāpēc mēs iesakām izvēlēties vienu izmēru mazāku, lai iegūtu tuvāku fit. Pieejams krāsās: melnā un baltā.

Strap krekliņš ir singlet ar daļēji atvērtu muguru un krustā sastiprinātām siksnām, kas piešķir šim treniņu topam unikālu dizainu. Topam ir izstrādāts no modal, kas padara to mīkstīgu, elpojošu un ērtu, tas ir singlet, kas neapšaubāmi ir piemērots HIIT vingrinājumiem. Kombinē to ar Tie dye sporta krūšturi, lai papildinātu topu. Pieejams krāsā melna.

Singlet ar krustu un atvērtu muguruSinglet ar krustu un atvērtu muguru

Element krekliņš ir pievilcīgs tops stretch un mīksta materiāla. Krekliņš ir ļoti patīkams uz ķermeņa un tam ir krusts vidū, kas ļauj tam ļoti skaisti pieguļ ķermenim. Tas ir universāls tops, jo tas ir lieliski piemērots ikdienas aktivitātēm, piemēram, iepirkšanās, jogai vai treniņiem. Pieejams krāsā: melnā un baltā.

Pievilcīgs tops ar krustu vidū

T-krekls

Bezšuvju T-krekls

Refine T-krekls ir neticami labs treniņu tops, kam ir elegants fit. Tas ir izgatavots no mīksta un patīkama materiāla, kas gan elpo, gan ātri žūst. Tajā pašā laikā T-krekls ir garš, un nav jāuztraucas par to, ka tas savelk. Refine ir bezšuvju dizains līdzīgs tank topam. Pieejams krāsās: melnā, pelēkā un baltā.

Bezšuvju kropētais T-krekls ir īss bezšuvju treniņu tops, kas ir piemērots treniņiem, jo tam ir laba elastība un efektīva mitruma transportēšana. Šim topam ir laba fit ar jauku bezšuvju tekstūru, kas nodrošina labu elpojamību. Treniņu tops ātri žūst un saglabā tevi ērtu, pat kad esi maksimāla pulsa zonā. Pieejams krāsās: bēša, pelēka, melna un violeta.

Tehniski T-krekli

Tekstūras T-krekls ir gaisīgs un viegls treniņu tops. Šis tops izmanto elpojošus un mitrumu atvairošus materiālus, kas ļauj saglabāt komfortu un sausumu pat augstas intensitātes treniņos. Ar stilīgu atveri mugurā, kas piešķir tam sievišķīgu pieskaņu, tu iegūsi papildus gaisu. Pieejams krāsās: melnā un baltā.

Vēl viens tehniskais treniņu tops ir Tech T-krekls. Tāpat kā tech tank topam tai ir tās pašas īpašības. Topam ir bezšuvju tekstūra, kas nodrošina labāku ventilāciju. Pieejams krāsās: baltā, pelēkā un melnā.

    Krop top

    Bezšuvju krop top

    Power bezšuvju tops ir minimalistisks dizains, taču tas nodrošina augstāko līmeni zem veiktspējas. Topam ir labas noturēšanas un atbalsta īpašības. Tas ir izgatavots no mitrumu atvairoša materiāla kombinācijā ar ribstrikotu un pastiprinātām plecu siksnām. Šis tops ir pirmā izvēle daudziem. Tops pieejams daudzās krāsās.

    Bezšuvju krop top ir izstrādāts treniņiem ar zemu un augstu intensitāti. Tas ir mitrumu atvairošs un ātri žūstošs. Šis ir elastīgs tops, kas ir gan mīksts, gan ērts. Lieliski piemērots vairākiem notikumiem.

    Bezšuvju krop topZaļš bezšuvju krop top

    Elevate krop top ir gan elastīgs, gan mitrumu atvairošs un tādējādi ir piemērots gan augstas, gan zemas intensitātes treniņiem. Šis tops nodrošina krūšu noturēšanu un var būt izmantots arī kā sporta krūšturis.

    Zils krop topZils krop top

    Krop top no zemas līdz augstas intensitātes

    Pure krop top ir paredzēts zemas intensitātes treniņiem, piemēram, jogai vai Pilates. Topam ir ļoti elastīgs, ērts un universāls. Tādēļ to var izmantot arī ikdienā. 

    Flow krop top ir treniņu tops, kas izgatavots no mīkstiem un mitrumu atvairošiem materiāliem, piemērots zemas un vidējas intensitātes treniņiem. Treniņa tops vislabāk der spēka treniņiem un tam ir ņemami ieliktņi. Topam ir vidējs atbalsts. Ar platu jostu un labu kompresiju tu iegūsi papildus atbalstu krūškurvim. Tādēļ to var izmantot arī kā sporta krūšturi.

    Extended sporta krūšturis ir viens no mūsu jaunākajiem hibrīda sporta krūšturiem/krop topiem, kurš nekavējoties kļuva par klientu favorītu. Treniņu tops ir ar iebūvētu sporta krūšturi un skaistām siksnām mugurā. Tas pieejams svaigās krāsās, piemēram, zaļā, zilā, sarkanā, rozā, melnā un baltā. 

    Melns tops ar rakstu

    Garām piedurknēm treniņu tops

    Essential garās piedurknes

    Essential LS ir viens no mūsu vispārdotākajiem treniņu topiem ar garām piedurknēm. Tas ir lieliski piemērots pašam vai pāri citiem treniņu topiem. Tas ir izgatavots no tehniska materiāla, kas elpo, un jūtas mīksts pret ķermeni. Pieejams krāsās: melnā, baltā, pelēkā, zaļā, zila, bēša un rozā! 

    Zils garās piedurknes tops

     

    Kā stilizēt treniņu topu?

    Kā tev vajadzētu stilizēt savu treniņu topu? Pirmkārt, jāatrod tas tops, kas vislabāk der aktivitātei, ko plāno veikt. Pēc tam jādomā par to, kādu sporta krūšturi tu valkāsi zem tā, un vai tu vēlies treniņu legingu vai šortus. Mums ir viss, ko tu meklē.  

    Lasīt vairāk par: 

    Tilbake til bloggen