Turklær til dame

Pilnīga aktīvās apģērba ceļvedis

Vai tev ir grūtības atrast tieši to, ko tev vajag, kad dodies pārgājienā? Interneta veikalos ir daudz iespēju attiecībā uz pārgājienu apģērbu, kas pilnībā atkarīgs no tā, kāda veida pārgājienā tu dodies un kādi laikapstākļi valdīs. Šeit mēs esam izveidojuši lielisku ceļvedi sieviešu pārgājienu apģērbam, kas sastāv no apģērba un dažādām lietām, kas lieliski der tipiskajiem Ziemeļvalstu klimata apstākļiem, kas ir gan mitri, gan auksti. Famme piedāvā plašu sieviešu pārgājienu apģērba izvēli par labām cenām.

Paskaties uz visu pārgājienu apģērbu kolekciju šeit

Rudenī parasti ir ideāli apstākļi doties pārgājienā. Tomēr laiks var būt neparedzams, tāpēc ir svarīgi nodrošināt, ka tev ir pārgājienu apģērbs, kas atbilst visiem laikapstākļiem. Slikti apģērbi bieži var sabojāt pārgājiena pieredzi, tāpēc apģērba izvēle ir būtiska.

 

Trīs slāņu princips

Lai saglabātu siltumu pārgājiena laikā, ir svarīgi tērpties vairākos slāņos. Ieteicams vilkt vairāku plānu apģērbu slāņu, nevis dažus biezus apģērbus. Šādā veidā ir vieglāk ņemt nost mazāk un mazāk, atkarībā no tā, cik silti tu kļūsti. Fiziskas aktivitātes laikā ķermenis piedzīvo temperatūras izmaiņas, tāpēc ir labi, ja ir iespēja pielāgot apģērbu. Trīs slāņu princips nozīmē, ka tev jāvalkā iekšējais slānis, vidējais slānis un ārējais slānis, kad dodies pārgājienā.

Šeit ir mūsu ieteikumi, kā tērpties atbilstoši princips ideālajam pārgājienam:

 

Ideālā vilnas apakšveļa

Vilnas apakšveļa ir praktiska gan pārgājieniem, gan mājās, un tās galvenā funkcija ir saglabāt siltumu un sausu. 

TechWool ls t-krekls ir vilnas krekls, kas izgatavots no skaistas merino vilnas. Šis vilnas krekls nodrošina labu izolāciju un transportē mitrumu, lai saglabātu sausu un siltu visas pārgājiena laikā. Vilnas krekls nerada niezi un neizdala smaku, kā arī nesavalkājas. Tas ir aprīkots ar diviem dažādiem audumiem, kur tehniskais audums īpaši labi ventilē aizmugurē un zem padusēm.

Atbilstošās vilnas bikses ir ar tādu pašu efektu un ir optimālas gan pastaigā, gan skriešanā, kā arī mājās ar lielu krūzi kakao. Dizains ir vienkāršs, padarot to viegli saskaņot ar citiem pārgājienu apģērbiem vai aprīkojumu, vienlaikus saglabājot elegantu izskatu.

 

Ļoti skaists vilnas krekls, kas ideāli piemērots pārgājienam, ir mūsu Zip Up Wool Knit. Tā izolācijas īpašību dēļ un tāpēc, ka audums ir izgatavots no kvalitatīvas merino vilnas, šis ir viens no labākajiem kreklām, ko ņemt līdzi pārgājienā. Tas ir ērts, mīksts un ar rāvējslēdzēju apkaklē. Papildus tam, ka šim krekla ir pretsmaku īpašības, tas ir viegls, nesavalkājas un nodrošina labu izolāciju - šis krekls ir arī ļoti ilgtspējīgs, pateicoties ražotāja veiktajiem vides aizsardzības pasākumiem.
 

Sapņu pārgājienu bikses

Pārgājienu bikses mērķis ir saglabāt siltumu aukstajos laikapstākļos, vienlaikus saglabājot tevi sausu pārgājiena laikā. Biksēm jābūt ērtām, lai tās varētu izmantot gan stāvos kalnos, gan patīkamā ogošanas pārgājienā mežā.

Field Slacks ir robustas un ērtas pārgājienu bikses sievietēm. Šīs āra bikses ir ūdensnecaurlaidīgas un lieliski piemērotas, ņemot līdzi jaunai piedzīvojumam. Tās ir elastīgas un ļoti izturīgas. Atpūtas bikses ir optimālas lietošanai pārgājieniem, jo tās ir viegli valkāt.

 

Active pants ir тренинг бikses sievietēm ar augstākās kvalitātes un ērtību! Vieglas un funkcionālas bikses no neilona ar augstu jostasvietu un striķi, rāvējslēdzis apakšā un atstarojošas detaļas. Atpūtas bikses ir universālas, piemērotas katdienai, kalnu nolaišanās, kā arī slēpošanai. Ideālas pārgājienu bikses, ikdienas bikses vai treniņu bikses.

 

Fly DWR pants ir vieglas pārgājienu bikses sievietēm. Tās ir arī ļoti elastīgas un vieglas, kas padara šīs bikses piemērotas pārgājieniem, kad nav pārāk auksts, bet līst. Tātad šīs ir ideālās pārgājienu bikses rudenī, bet ne obligāti ziemā. Turklāt šīs bikses aizņem ļoti maz vietas, tāpēc tās ir viegli ņemt līdzi un arī ļoti ērti ceļot gan īsos, gan garos pārgājienos. Tās arī ir aprīkotas ar ērtām kabatām, atstarojošām detaļām un elastīgu jostu.

  

Celine Trekking Pants ir pārgājienu bikses ar jostu, lai pievilkt ap vidu un iespēju pārveidot bikses par šortiem pēc vēlēšanās. Bikses ir elastīgas un ir elpojošs audums ar praktiskām rāvējslēdzēja kabatām mobilajām ierīcēm utt.

Biksēm ir skaista piegriezuma un labas pielāgošanas iespējas. Šīs bikses ir ideāli piemērotas garām vēsām pārgājienām, kā arī īsiem siltajiem dienām.

Everest Thermal Pants ir pārgājienu bikses, kas ir ideālas ziemai, bet arī citiem sezonām. Tās saglabā siltumu, bet arī efektīvi elpo. Šīs bikses ir ideālas ziemas pārgājieniem, jo tās nodrošina, ka tu nepārkarsti. Audums biksēm ir elastīgs un izturīgs, padarot pārgājienu bikses ārkārtīgi ērtas.

Tām ir divas kabatas ar rāvējslēdzēju, velcro josta vidukļa apvidū, lai pielāgotu piegriezumu, un tonī ton refleksu logo.

  

Uzzini vairāk par labākajām pārgājienu biksēm sievietēm šeit!

 

Šorti pārgājienu dienām

Field shorts ir robusti treniņu šorti, kas paredzēti augstām, zemām, uz zemes vai ūdenī. Īsi pārgājienu šorti ar augstu jostasvietu un lielām kabatām, kas ir izturīgas un ūdensnecaurlaidīgas. Ideāls variants tavai nākamajai pārgājienam, gan kalnos, gan mežā.

 

Moveshorts ir veidoti pilnīgai kustību brīvībai. Ar vieglu, elastīgu un izturīgu audumu, tās var izmantot kā skriešanas šortus vai pārgājienu šortus. Turklāt šorti ir ūdensnecaurlaidīgi ar DWR membrānu (Durable Water Resistant).

Uzzini vairāk par labākajiem pārgājienu šortiem šeit!

Pārgājienu legingi

Essential tights ir treniņu/ pārgājienu legingi , kas ir augstie. Bikses ir elastīgas ar augstu blīvumu, lai nodrošinātu tev ideālu piegriezumu ar labu kompresiju. Turklāt audums ir veidots, lai būtu mīksts, izturīgs un universāls. Mēs piedāvājam modeli essential arī bezšuvju variantā .

 

Ja vēlies silti pārgājienu legingi, mēs varam ieteikt mūsu Light thermal tights. Audums ir elastīgs, mitruma atvieglojošs ar iekšpusi, kas apstrādāta ar velvētām šķiedrām, kas padara legingus īpaši siltus un ērtus, lai tu varētu baudīt rudens un ziemas sezonu.

  

Lieliskas pārgājienu jakas

Pace Rain Jacket ir viegla un tai ir izcila elastība, tādējādi padarot to ļoti ērtu, ņemot līdzi pārgājienā. Šī ir labākā pārgājienu jaka sievietēm, ja plāno doties pārgājienos mežā vai kalnos. Jakai ir divi slāņi, kas nodrošina, ka tā ir ļoti ūdensnecaurlaidīga un saglabā siltumu, vienlaikus labi ventilējot. Vēl viena īpašība ir tā, ka tai ir ļoti elastīgs materiāls, kas elpo, tajā pašā laikā izturot ļoti daudz lietus. Ventilācijas rāvējslēdzēji šajā jakā nodrošina, ka gaiss var ieplūst un izplūst, tādējādi vari izvairīties no ātras nosvīšanas, un jaka būs ārkārtīgi ērta valkāšanai pārgājiena laikā.

  

Celine Rain Jacket aizsargā no laikapstākļiem, un darbojas arī labi kā virsjaka. Šī pārgājienu jaka izgatavota no materiāla, kas attur netīrumus, taukus, eļļu un ūdeni, un ir ļoti daudzpusīga pārgājienā. Šī jaka ir ilgtspējīga, augu izcelsmes un bez fluorīdiem.

Melnā elpojošā lietus jaka sievietēm  Zilā ilgtspējīgā lietus jaka sievietēm     

  

Woolstretch Jacket ir viena no labākajām un tehniski novatoriskajām pārgājienu jakām sievietēm. Šī jaka ir izgatavota no labākās Merino vilnas, kas nodrošina vislabāko sniegumu un padara šo pārgājienu jaku sievietēm par vienu no labākajiem apģērbiem, kad esi ārā un aktīvs rudenī. Šī pārgājienu jaka sniedz augstu komfortu, jo audums sastāv no vislabākajiem vilnas veidiem. Šī jaka ir ideāli piemērota kalnu pārgājieniem, kad laiks nav vissliktākais un nav nepieciešams valkāt lietus jaku.

 

Powerstretch jaka ir lieliski piemērota pārgājieniem, kad laiks nav tik skarbs, un kad vēlies būt aktīvāks. Šī pārgājienu jaka ir arī tikpat laba ikdienas lietošanai, kas padara to ļoti universālu. Audums ir tehniska un piedāvā labu siltumizolāciju un elastību, kas padara to ideālu pārgājieniem, kad tu sāc silt un gribi kustēties. Šī jaka ir viegla un labi izskatās, audums ir arī labi elpojošs, lai tu nekļūtu mitrs.  

 

Teddy jakas ir ļoti populāras šogad, un Famme piedāvā vislabāko un skaistāko teddy jakas izvēli sievietēm. Mūsu Ripstop Sherpa Jacket ir mīkstākā teddy jaka, kas ir piemērota kā pārgājienu jaka, jo tā ir fleece jaka ar augstu kvalitāti, kas tevi silda. Jakai ir brīnišķīga tekstūra pret vēju un laikapstākļiem, un tai ir mīkstais fleece iekšpusē. Tā kā šī fleece jaka ir praktiska un silta, tā ir ideāla pārgājienu jaka sievietēm mājas un kalnu pārgājieniem, jo to var izmantot gan iekštelpās, lai atpūstos, gan ārā pārgājienā. Tai ir īpaši ripstop audums uz kabatas un elkoņiem, padarot to unikālāku.
 

 

Piederumi

Dodoties pārgājienā, ir svarīgi sargāt galvu no aukstuma. Cepure kas saglabā siltumu ir būtiska, lai pārgājiena pieredze netiktu sabojāta. Aukstā galva bieži noved pie auksta ķermeņa, un auksts ķermenis noved pie slikta pārgājiena. Tādēļ, vēja apstākļos biezs vāciņš ir optimāls. Silta cepure ir vislabākā izvēle aukstās dienās.

Vēl pāris vilnas zeķes un ziemas cimdi ir ļoti būtiski, lai saglabātu siltumu pārgājienā. Turklāt pāris sporta brilles sievietēm būs būtiska, lai optimizētu pārgājiena baudījumu. Foršas sporta brilles kas labi pieguļ, ir svarīgas, dodoties pārgājienā dažādos apstākļos. Stilīgas brilles padara tevi izskatīgu un, tas nav tas, ko tu tiešām gribi?

Vislabākās vilnas zeķes no Sandnes Garn ir obligāti jāņem līdzi, dodoties pārgājienā! Šīs zeķes ir siltas un ērtas, un noteikti ir klasika attiecībā uz komfortablām vilnas zeķēm. Tās lieliski iederas kalnu zābakos vai zābakos, un tās ir nepieciešamas pārgājienā.

Tilbake til bloggen