Beste joggebuksene 2021

Labākās legingi skriešanai

Vienmēr ir patīkami, ja ir laba relaksācijas bikses viegli pieejamas. Neatkarīgi no tā, vai plānojat pavadīt dienu dīvānā vai doties pastaigā mežā, jogger bikses būs lielisks variants. Tajā pašā laikā ir pieejamas variācijas, kas var perfekti derēt ikdienas darbiem. Loungewear ir pieejami dažādos audumos un formās, tādējādi vienmēr ir pieejams variants jebkurai situācijai!

Oversized Jogger bikses

Vismodernākās relaksācijas bikses tirgū šodien ir oversized jogger bikses. Brīvais piegriezums sniedz jums pilnu kustību brīvību, vienlaikus piešķirot relaksētu un modernu izskatu

Oversized jogger bikses ir ideāls variants, ja esat garš. Melno jogger bikses var viegli stilizēt tā, kā vēlaties, gan ar atbilstošo Oversized hoodie, gan ar garām piedurknēm, pieguļošu kreklu.

Zilas jogger bikses treniņamZilas jogger bikses

Ribbed Flare bikses ir izgatavotas ar mīkstu un elpojošu ribu audumu, tādējādi tās ir piemērotas gan kā relaksācijas bikses, gan treniņu bikses. Šīs melno slengbikses ir pieguļošas un tāpēc nav tik brīvas kā citas relaksācijas bikses. Biksēm ir plata gumija augšpusē, ar jostu, kas nodrošina, ka slengbikses labi un cieši pieguļ viduklim.

Lasiet vairāk: slengbikses sievietēm.

Ja vēlaties slengbikses biezākā audumā, mēs varam ieteikt jaunumus Flare Pants. Tās ir izgatavotas no komfortabla un elastīga augstas kvalitātes kokvilnas jersi, tādējādi apģērbs paliek tikpat labs mazgāšanas pēc mazgāšanas. Ar augstu vidukli, kas var tikt salocīts, bikses sēž gan eleganti, gan ērti.

Pelēkas slengbiksesPelēkas Flare bikses

Jogger bikses ar kabatām

Daudziem kabatās ir ļoti svarīgs atribūts, runājot par biksēm. Ja relaksācijas bikses ir ar kabatām, jūs vienmēr varat paņemt līdzi atslēgas, mobilos telefonus un maku. Kabatas padara jogger bikses daudz funkcionālākas un izmantotākas.

Fit jogger ir praktiskas rāvējslēdzēja kabatas un ir lieliski piemērotas treniņam! Jogger bikses ir slim fit un kabatas padara bikses vēl funkcionālākas. Jūs varat brīvi pārvietoties, neuztraucoties, ka mobilais telefons izkrīt no kabatas. Fit Jogger nāk ar atbilstošu kreklu , Fit Hoodie.

Lasiet tālāk par mūsu leggings ar kabatām!

Tilbake til bloggen