Matchende treningssett, kosesett og ullundertøy sett for dame

Saskaņota komplekti

Izveidojiet izskatu ar saskaņotas komplektiem sievietēm! Pabeidziet savu garderobi, ieguldot saskaņotos komplektos, kurus var pārklāt ar citiem!

Satur:

Saskaņoti treniņu komplekti

Šī gada karstākais trends ir saskaņoti treniņu komplekti. Iet uz treniņu var būt izaicinoši daudziem, bet kaut kas tik vienkāršs kā skaistas un ērtas drēbes var būt īsts motivācijas papildinājums. Ir svarīgi justies ērti, un treniņu apģērbam, kurā jūties labi, ir būtiska nozīme. Jauks treniņu komplekts ne tikai izskatīsies labi, bet arī palielinās treniņu motivāciju. Kas gan var būt labāk, kā doties uz sporta zāli ar skaistu saskaņotu komplektu? Šie ir tie treniņu komplekti, kas tev nepieciešami, lai sāktu trenēties!

Camo treniņu komplekts

Lielākā mīlestība pie mums ir treniņu komplekts ar kamuflāžas rakstu. Treniņtights var kombinēt ar sporta krūšturi un treniņu krekliem. Turklāt apģērbi pieejami līdz piecām dažādām krāsām, tādējādi garantējot, ka atradīsi kombināciju, ko mīlēsi! Camo sporta krūšturis ir bezšuvju un tam ir laba atbalsta un pēkšņa izņemama iešuvuma sistēma. Camo treniņu krekls ir garām piedurknēm, mitruma izvadīts un cropped, radot sievišķīgu un glaimojošu izskatu. Camo treniņtights ir necaurlaidīgs saggingefekts, tādēļ tas pareizi pieguļ treniņa laikā. Komplekts ir piemērots gan zemas, gan augstas intensitātes treniņiem, piemēram, skrējieniem vai stiprināšanas vingrinājumiem.

Stonewashed treniņu komplekts

Šis treniņu komplekts ir izgatavots no mīksta un ērtā materiāla, un scrunch kombinācija izceļ tavas formas. Ar augstu vidukli un labu piegriezumu, šis komplekts piemērots gan zemas, gan augstas intensitātes treniņiem. Kombinējiet Acid Scrunch Leggings ar Acid Scrunch Long Sleeve, lai radītu harmonisku izskatu. Šis komplekts pieejams daudzās krāsās, sākot no neitrālām līdz spilgtām krāsām, tādējādi vari miksēt un saskaņot pēc saviem ieskatiem.

Peachy Scrunch ar kontūru treniņu komplekts

Pārbaudiet Famme Peachy Scrunch Leggings un Peachy Scrunch Sports Bra! Šis komplekts ir pieejams gan spilgtās, gan neitrālās krāsās, un jūs varat miksēt un saskaņot pēc vēlmēm. Komplekts ir kļuvis par mūsu klientu iecienītāko un izpārdots ļoti īsā laikā.

Zils treniņu komplekts Zils treniņu komplekts

Krāsainā treniņu komplekts

Populārs treniņu komplekts dzīvīgās krāsās ir mūsu Motion tights un Motion sports bra! Šis komplekts pieejams sarkanā, zilā un melnā krāsā. Komplekts ir bezšuvju un tights tam ir diskrets scrunch efekts. Leggings arī pieejami plašā krāsu izvēlē, bet bez saskaņota sporta krūštura.

Tie Dye treniņu komplekts

Tie Dye ir kļuvusi ļoti populāra pēdējos gados. Šis komplekts ir ar zīda mīksto materiālu, elastīgu un mitruma izvadīšanas īpašībām, tāpēc tas ir piemērots jebkurai treniņu formai, vai tas būtu joga vai intervāls. Tie Dye Leggings ir praktiskas un nāk ar divām kabatām, kas ir pietiekami plašas gan atslēgām, mobilajām ierīcēm, gan piekļuves kartēm. Apvienojiet to ar Tie Dye Sports Bra.

Tie dye sporta krūšturis melnā/ pelēkā krāsā

Ja vēlies Tie Dye tights ar bezšuvju dizainu un scrunch efektiem, šīs treniņu tights noteikti izcelsies uz sporta zāles fona. Tas ir jautri, glaimojoši un, protams, necaurlaidīgi! Tie Dye Scrunch tights ir ar augstu vidukli un labu "hold in" efektu un ir ideāli piemērotas jebkurai ķermeņa formai.

Bezšuvju treniņu komplekts

Maksimālai komfortam, bezšuvju treniņu komplekts ir lieliska alternatīva. Uzziniet vairāk par to, kas ir bezšuvju šeit!

Šis komplekts ir vispiemērotākais treniņiem ar zemu līdz vidēju intensitāti, piemēram, jogai vai spēka treniņiem. Komplekts ir ribota ar tehniskām īpašībām, kas ļauj to izmantot gan iekšā, gan ārā. Lunge sporta krūšturis nāk ar stilīgiem aizmugurējiem akcentiem un nodrošina vidēju atbalstu. To savieno ar Lunge bezšuvju treniņtights, kas veido V-šāpe un veido aizmuguri ar augstu vidukli un "hold-in" efektu.

Pārbaudiet visu mūsu piedāvājumu bezšuvju šeit!

Saskaņoti treniņu komplekti

Scrunch treniņu komplekts

Treniņu drēbes ar scrunch efektu ir iecienītas daudzu norvēģu sieviešu vidū. Scrunch apģērbi ir ar īpašu šūšanas tehniku, kas sasprindzina audumu, un tādējādi sniedz jums perfektu piegriezumu. Uzziniet vairāk par to, kas ir scrunch tights šeit!

Lux Scrunch sporta krūšturis ir aprīkots ar izņemamām iešuvēm un regulējamām siksnām, lai jūs varētu pielāgot blūzi tieši tā, kā vēlaties. Saskaņotās tights, Lux Scrunch Leggings, ideāli veido aizmuguri ar V-veida un scrunch efektu. Tas ir arī necaurlaidīgi un tam ir augsts viduklis. Ar savu vienkāršo un stilīgo dizainu šis komplekts ir vispiemērotākais treniņiem ar zemu līdz vidēju intensitāti.

Scrunch sporta krūšturis Scrunch leggings

Pārbaudiet visu mūsu piedāvājumu ar scrunch šeit

Ribeta treniņu komplekts

Ribēta treniņu drēbes ir kļuvusi par trendu, pateicoties sienainajam un minimālistiskajam dizainam. Izmantojiet maksimālu komfortu, vai nu izvēloties valkāt apģērbus treniņu laikā vai kā daļu no iknedēļas un sportiska apģērba. Ribētais treniņu krekls ir cropped, garām piedurknēm un bezšuvju materiāls. Tajā pašā laikā tas izgatavots no Nylon 6.6, padarot treniņu kreklu mīkstāku, elpojošāku un ātri izžūstošu. Ribētais treniņtights ir izstrādāts ar augstu vidukli un plašu jostasvietu, kas nodrošina labu kompresiju un atbalstu, un tādējādi izskatās glaimojoši visām ķermeņa formām.

Nav nepieciešams tikai skaistas treniņu komplektu, lai spētu iziet uz treniņu. Ja neesi pieradis trenēties, daudzi var justies neērti, nezinot, kādi vingrinājumi jāveic. Tāpēc esam apkopojuši 10 vienkāršus vingrinājumus, ko var veikt gan iekšā, gan ārā, lai tu varētu uzsākt un izbaudīt treniņu priekus. Ja vēlaties palielināt grūtības pakāpi, varat iekļaut arī treniņu stieples vingrinājumā. Mūsu iecienītie vingrinājumi ar pretestības stiepli atrodami šeit!

Treniņu komplekts ar rakstu

Treniņu drēbes ar rakstiem un krāsām ir kļuvušas ļoti populāras pēdējā laikā. Fleek sporta krūšturis ir bezšuvju produkts, kas izgatavots no Itālijas Fulgar diega, tāpēc to uzskata par neticami mīkstu un elastīgu. Šis sporta krūšturis sniedz optimālu atbalstu un ir ideāli piemērots gan jogai, gan skriešanai. Fleek leggings ir bezšuvju treniņtights, kas izgatavota no nylon, poliestera un elastāna, lai nodrošinātu optimālu atbalstu. Materiāls tights ir ar elpojošām īpašībām un palīdz uzturēt tevi sausu treniņu laikā vai pastaigā pa pilsētu. Tam ir augsts viduklis un tas ir arī necaurlaidīgs.

Softy treniņu komplekts

Softy treniņu komplekts ir viens no mūsu populārākajiem produktiem. Komplekts izceļas ar ultramīkstu un matētu augstas kvalitātes materiālu. Softy Sports Bra ir vidēja atbalsta ar izņemamām iešuvēm. Šis sporta krūšturis ir piemērots gan skriešanai, gan spēka vingrinājumiem. Softy tights ir projektētas ar augstu vidukli un plašu jostu, tādēļ tās ir ideāli piemērotas gan spēka treniņiem, gan skriešanai. Tights ir arī necaurlaidīgi.

Mīkstas treniņtights Mīkstas un ērtas treniņtights

Atpūtas komplekti sievietēm

Mīksts un ērts loungewear komplekts ir nepietiekami novērtēts. Neatkarīgi no tā, vai strādājat mājās vai relaksējaties uz dīvāna, saskaņoti atpūtas drēbes var padarīt ikdienu vieglāku. Tās ne tikai izskatās skaisti, bet arī ir praktiskas, nodrošinot kustību brīvību!

Saskaņoti atpūtas komplekti

Wanderlust loungewear komplekts ir ribēts komplekts ar saskaņotu džemperi un biksēm. Šis komplekts ir ideāli piemērots kā atpūtas komplekts, un tajā pašā laikā ir ļoti glaimojošs, un to var valkāt ikdienā. Tas ir ērts komplekts ar vairākiem lietojumiem! Šī komplekta materiāls ir elastīgs, padarot to par ļoti ērtu un ideāli piemērotu, kad dodaties ceļojumā vai ārā lidošanai.

Lasiet arī: Loungewear ceļvedis

Ērts komplekts

Knitted komplekts ir komplekts, ko var valkāt brīvdienās mājās, iepērkoties vai dodoties uz kino. Tas sastāv no ribēta T-krekla un biksēm. Šis komplekts ir stilīgs un ērts, un tas ideāli der ikdienai!

Lasiet arī: Slengbikses sievietēm

Sporta komplekti sievietēm

Ir kļuvis stilīgi un forši valkāt saskaņotus sporta komplektus. Tas rada pilnīgu izskatu, vienlaikus būdams ērts un mīksts.

Lasiet arī: Labākās sporta bikses sievietēm

Saskaņoti sporta komplekti

Oversized sporta komplekts ir stilīgs komplekts ar oversized piegriezumu, un tas sastāv no kapuces un sporta biksēm. Šis komplekts ir ar biezām un ērtām auduma, un jūtas komfortabli uz ķermeņa. Šis komplekts ir ideāli piemērots uzvilkšanai virs treniņu apģērba ceļojumu laikā uz sporta zāli vai pat treniņa sākumā. Oversized ir arī ideālais chill komplekts vēsām rudenīgām vakarā, un tas ir tik ērts, ka tu nekad nevēlētos to novilkt!

Oversized kapuce Oversized jogger

Aitu vilnas apakšveļas komplekts sievietēm

Kad āra ir vēss, ir patīkami, ja ir komplekts ar aitu vilnas apakšveļu. Aitu vilnas komplekts ir izdevīgs līdzi, vai dodoties pārgājienā, slēpošanā vai vienkārši, lai relaksētos mājās vēsās dienās.

Tilbake til bloggen