Turtights

Labākās sporta leggingi sievietēm

Vai tev patīk doties pastaigā pa mežu un laukiem? Rudenis ir, iespējams, tas laiks, kad labākie apstākļi pastaigām, tādēļ ir svarīgi valkāt labas drēbes. Neatkarīgi no tā, vai tev patīk pastaigāties mežā vai kalnos. Mēs esam izlaiduši turtights, kas ir vieglāks risinājums augstas aktivitātes apstākļiem.

Lasiet arī: Leggings ceļvedis - viss, kas jums jāzina!

Turtights

mūsu turtights ir gan ērti, gan elastīgi un ir vieglāks risinājums nekā kalnu bikses. Tām ir laba kustības brīvība, kas ļauj tās valkāt gan mežā, gan kalnos. Turtightsām ir laba forma un tās seko visām ķermeņa kustībām. Leggings materiāls ir ļoti izturīgs, kas nodrošina labu komfortu.

Treniņa leggings rudenim un ziemai

Light Thermal Leggings ir lieliska izvēle rudens un ziemas dienām. Tām ir apkakle iekšpusē, kas padara tās ideālas ārējām treniņam vai pastaigām. Leggings ir augstas jostas ar saišu un turēs tevi siltu rudenī un ziemā. Apakšā ir atstarotāji, lai tu varētu droši pastaigāties un skriet tumsā. Šie akcenti ir tonī-ar-tonī (tajā pašā krāsā kā leggings). Pieejamas melnā un zilā krāsā.

Lasiet arī: Padomi ziemas skriešanai

Melni ziemas leggings sievietēm ar iekšējo siltinājumu Melni leggings ziemai ar atstarotājiem

Turtights pavasarim

Pavasaris nāk un temperatūra kļūst siltāka. Tādēļ mūsu kompresijas leggings ir ļoti laba izvēle. Joprojām ir mazliet vēss ārā, pat ja saule spīd, un tāpēc ir svarīgi valkāt leggings, kas turēs siltumu.

Lasiet vairāk par kompresijas leggings!

Kompresijas leggings ar somiņu aizmugurē

Ella Kompresionstights ir lieliski piemēroti parastām pastaigām vai treniņiem ārā pavasarī. Leggings ir augsta josta ar platu un elastīgu vidukļa joslu. Turklāt leggings iekšējā jostā ir soma, kas ideāli piemērota mobilajam telefonam, airpods, atslēgām un kartēm. Aizmugures soma ir paredzēta iPhone 12.

Pieejamas: Melna, Zila un Sarkanā krāsā.

Kompresijas leggings ar divām somām

Vēl viena kompresijas leggings ir mūsu Techna Leggings. Šie ir mūsu populārākie ar divām lielām somiņām katrā pusē. Soma ir pietiekami liela, lai ietilptu iPhone Plus. Leggings labi pieguļ apvidum, ar augstu jostu un plašu vidukļa joslu. Papildus tam, tie ir arī izturīgi pret squats. Audums nodrošina mitruma transportēšanu un izskatās labi visām ķermeņa formām un izmēriem.

Pieejamas: Melnā, Tumši pelēkā, Violetā, Zilā un Gaiši zilā krāsā.

Melni turtights ar somiņu mobilajam telefonam Zili turtights ar augstu jostu un squatproof

Kompresijas leggings ar augsto jostu

Essential Leggings ir augstas jostas leggings, kam ir mīksts, izturīgs un daudzfunkcionāls audums. Tie ir izturīgi pret squats un anti-grumbas efekts, kas nodrošina, ka tie vienmēr izskatās gludi un skaisti. Tie ir ideāli piemēroti ārējiem treniņiem.

Pieejamas: Melnā, Violetā, Jūras zilā un Tumši pelēkā krāsā.

Turbuks

Famme piedāvā daudz iespēju, kad runa ir par pārgājieniem. Kalnu bikses ir ideālas jūsu nākamajam kalnu pārgājienam, lauku izbraucienam vai pastaigai pa mežu. Mēs ievērojam kvalitāti un formu, lai bikses, ko valkājat, ilgtu ilgāk un būtu pielāgotas laikapstākļiem, kas gaida. Labākais izmantojot kalnu bikses ir tas, ka tās palīdzēs jums saglabāt siltumu, ja temperatūra nokrīt. Mums ir 4 lieliskas kalnu bikses, no kurām izvēlēties.

Field Slacks kalnu bikses ir ideāls izvēles risinājums, ja ir auksts un gaisā ir nelielas lietus. Šīs ir ideālas kalnu bikses sievietēm, taču ar izciliu piegulšanu bikses ir arī ūdens atgrūdošas. Ideālas kalnu bikses meitenēm, kas dzīvo Bergenas pilsētā.

Ūdensnecaurlaidīgas kalnu bikses

Fly DWR pants ir ūdensnecaurlaidīgas kalnu bikses. Ar maksimālu kustības brīvību jūs varat uzkāpt augstākajos kalnos Norvēģijā bez grūtībām. Ar plānu un elastīgu audumu jūs varat ņemt bikses visur, kur vēlaties.

Slim fit kalnu bikses

Everest Thermal Pants ir ideālas kalnu bikses visiem sezonām. Tās saglabā jūs siltu, bet arī efektīvi elpo. Biksēm ir ideāla piemeklēšana pārgājieniem kalnos un dabā visa gada garumā. Audums biksēm ir elastīgs un izturīgs, padarot tās neticami ērtas. Tai ir divas kabatas ar rāvējslēdzējiem, velcro vidukļa apvidū, lai pielāgotu fit un tonī-ar-tonī refleksu logotips.

Tilbake til bloggen