Treningstights til deg med lange ben

Leggings gariem kājām? Mums ir labākie legingi jums.

Vai jums ir garas kājas un ir grūti atrast legingus, kas ir piemērotā garumā? Mums ir treniņlegingi visiem. Mēs visi esam atšķirīgi un mums ir dažādas vēlmes. Tāpēc var būt grūti atrast treniņapģērbu, kas perfekti der jūsu ķermenim. Šī ir rokasgrāmata jums ar garām kājām, kuru grūti atrast legingus, kas jums perfekti der. Ja vēlaties detalizētāku legingu aprakstu, apskatiet legingu rokasgrāmatu!

Long Essential Tights

Mūsu Long Essential Tights ir pagarināta versija no Essential Tights, un tie perfekti der, ja jums ir garas kājas. Legingiem ir mīksta un izturīga auduma sajūta, ar labu elastību. Legingi ir augstajā jostasvietā un ir squats proof.

Long Essential TightsLong Essential Leggings

Long Techna tights

Long Techna Tights ir neticami praktiski legingi ar kabatām! Divas kabatas katrā pusē ir pietiekami lielas, lai turētu mobilos telefonus, bankas kartes, atslēgas vai citus priekšmetus, ko ņemat līdzi uz treniņu. Tāpēc legingi ir ideāli piemēroti skriešanas pārgājieniem, kur bieži jāņem līdzi telefons un atslēgas. Praktiskā garuma dēļ tie labi der jums ar garām kājām. Uzziniet vairāk par mūsu  legingiem ar kabatām!

Long Techna TightsLong Techna Tights

Fleek Tights

Fleek tights ir elastīgi un ērtā bezšuvju legingi, kas izgatavoti no neilona, poliestera un elastāna. Tie ir viegli un mīksti uz ķermeņa un ir piemēroti gan ikdienas lietošanai, gan treniņiem. Uzziniet vairāk par to, kas ir bezšuvju šeit!

Fleek legingi garām kājām 


Vortex 2 Tights

Turpinājums mūsu vispopulārākajiem Vortex legingiem ir nedaudz smagāki un ar lielāku kompresiju, un tie ir neticami mīksti un ērti. Tie ir veidojoši un uzsver sievišķīgas līknes, ar papildu kompresiju jostasvietā. Ideāli legingi augstas kvalitātes ar papildu garumu. Legingi nav caurspīdīgi un tie ir squats proof. Uzziniet vairāk par mūsu labākajiem kompresijas legingiem!

 Vortex legingi garām kājām


Scrunch Camo Tights

Scrunch Camo Tights apvieno divas iecienītas lietas; stilīgu kamuflāžas rakstu un mūsu vispopulārāko scrunch detaļu uz aizmugurējās, lai radītu pievilcīgu "persika dibenu". Tie apvieno sievišķību un spēcīgu izskatu ar bezšuvju tehnoloģiju, kas pacel komfortu un stilu pavisam jaunā līmenī. Tas padara šos legingus par perfektu izteiksmīgu gabalu jūsu aktīvās apģērbu kolekcijā. Uzziniet vairāk par to, kas ir scrunch šeit!

Agility tights

Agility legingi nodrošina izcilu komfortu, pateicoties jaunākajai bezšuvju tehnoloģijai. Tā kā šie legingi ir neticami elastīgi, tie perfekti der gan jogai, gan spēka treniņiem. Protams, tie ir arī squats proof! Uzziniet vairāk par mūsu labākajiem bezšuvju legingiem šeit!

Tilbake til bloggen