Hvordan fortsette med gode rutiner på trenings fronten

Kā saglabāt labās rutīnas

Tu esi sācis trenēties, bet tev grūti noturēt motivāciju. Iespējams, tu esi sasniedzis mērķus, ko izvirzīji sākumā, vai arī tev ir grūti redzēt rezultātus. Šeit mēs dalāmies ar dažiem labiem padomiem un trikiem, kā izvairīties no motivācijas zuduma. Kā uzsākt trenēšanos

Disciplīna un labas rutīnas

Ir viegli atrast attaisnojumus, lai neizietu skriet vai neapmeklētu trenažieru zāli. Jo vairāk tu atļauj sev palikt uz dīvāna, nevis trenēties, jo tuvāk esi tam, lai pārtrauktu labās rutīnas, uz kurām biji tuvu. 

Ir svarīgi, lai tu katru reizi neuzsāktu jaunu trenēšanās reizi, bet gan ieplānot dažas fiksētas nodarbības uz nelielu periodu. Kad tu vairs nejūti rezultātus no šīm nodarbībām, tu vari iepirkt dažus jaunus vingrinājumus. 

Vai tu uztraucies par COVID-19 vai tev nepatīk, ja trenažieru zālē ir daudz cilvēku? Daudzas trenažieru zāles prasa rezervāciju, lai kontrolētu apmeklētāju skaitu. Tas ir jauks rīks priekš tiem, kas nevēlas pārāk daudz cilvēku centrā. Tu vari arī ieiet zāles mājaslapās un redzēt prognozēto apmeklējumu dienā un cik cilvēku jau ir ieradušies. Izlasi arī: Kā iegūt pašpārliecību trenažieru zālē 

Izvirzi gan ilgtermiņa, gan īstermiņa mērķus

Ja tavs mērķis ir aiziet uz treniņu šodien, tas ir labs mērķis, kad tu esi nolēmis trenēties, tas arī palīdz vieglāk šo mērķi sasniegt. 

Kāpēc tu trenējies? Iespējams, tu vēlies trenēties, lai mainītu savu izskatu, bet, kad tu sasniedz šo mērķi, ir svarīgi, lai tu izvirzītu citus mērķus, uz kuriem strādāt, lai motivācija nezaudētu. Daudzi trenējas, jo tas ietekmē viņu ikdienu, iespējams, tas ir nepieciešams, lai funkcionētu ikdienā fiziski vai garīgi. Citi trenējas, jo tas dod viņiem apmierinātības sajūtu. Varbūt tavs ilgtermiņa mērķis ir spēt noskriet noteiktu attālumu vai izpildīt pievilkšanos bez palīdzības. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, ir svarīgi izvirzīt mērķus, pieraksti tos piezīmju grāmatā vai telefonā un strādā pie tiem, raksti, cik tu tuvojas un datumu, lai tu varētu atskatīties, cik tālu esi ticis. Uzzini vairāk par Traumu novēršanu treniņos

Kā tu dari sevi iedvesmotu un motivētu?

Sociālie mēdiji var būt fantastiska vieta, kur gūt iedvesmu. Atrodi cilvēkus, kas ietekmē tevi pozitīvi. Ja neesi drošs par visām iekārtām trenažieru zālē vai tev nepieciešami padomi vingrinājumiem, ko var izdarīt mājās, šie cilvēki var būt noderīgi. 

Ir daudz influenceri, kas publicē vienkāršas treniņu rutīnas, kurās viņi demonstrē, kā veikt vingrinājumus, un citu noderīgu informāciju, kas ļauj viegli sekot rutīnai, pat ja tu iepriekš neesi ar to saskāries. Instagram un TikTok ir lieliskas platformas šim nolūkam. Pie mums Famme ir vairākas trenējošas meitenes, kas regulāri dala vienkāršas rutīnas un izaicinājumus mūsu sociālajos kanālos. Izlasi arī: Labākie spēka vingrinājumi visai ķermenim

Jauna treniņu apģērba iegāde

Dažreiz pietiek ar jauna treniņu apģērba iegādi, lai iegūtu jaunu motivācijas devu. Ir svarīgi justies labi, lai varētu sasniegt labus rezultātus. Pozitīva domāšana palīdz dot to nelielo papildus iespēju, lai labāk veiktu treniņus. Tas nepavisam nav obligāti jādara dārgi, lai iegūtu kvalitatīvus apģērbus, kuros tu jūties labi.

Pie Famme bieži ir piedāvājumi uz lielu daļu klientu mīļākajiem, palutini sevi ar jaunu drēbju gabalu un sāc jaunu treniņu prieku, nesadedzinot naudu. 

Baltā Power bezšuvju topVioletais Power top

Izlasi arī: Legingu ceļvedis - viss, kas tev jāzina

Bodyfuel

Ko tu piepildi savu ķermeni? Lai trenētos vislabāk, ir svarīgi uzmanīties, ko tu izvēlies ēst. Veselīga un bagāta ar proteīnu pārtika nenozīmē, ka tā ir garlaicīga, dari nedaudz izpētes savos sociālajos kanālos vai ierodoties tuvākajā grāmatnīcā. Ir daudz fantastiskas receptes, kas ir vienkāršas un garšīgas, izaicini sevi izmēģināt jaunu ēdienu katru nedēļu. Tu jau esi tuvu, lai izveidotu dažas jaunas un labas rutīnas!

Trenēties ar draugiem

Šeit mēs esam pievienojuši dažas lieliskas treniņu rutīnas tev un tavam draugam.

Trenē, kad tas ir jautri

Ja tev nav laika trenēties visu stundu kādu dienu, jo ir pārāk daudz uzdevumu, tad ieraksti īsu treniņu un izbaudi sajūtu, ka esi izdarījis kaut ko labu savai ķermenim un prātam. Ja nevēlies trenēties ilgi, dari to, ko tu vēlies. Tiklīdz treniņš kļūst par kaut ko, kas jūtas kā pienākums, tas kļūst vieglāk pārvērsties par grupu dalībnieku treniņu zālē. 

Tu vari arī uzlabot garastāvokli ar mūziku, kas tevi iepriecina, maldināt savu ķermeni. Varbūt tavu sesiju kļūs viena no labākajām. Ja tas nav tavs diena, ej mājās un elpo, iespējams, šī ir diena, kad tu izmēģināsi prāta mierināšanu. Dzīve ir piepildīta ar traucējumiem visur, kas var pārņemt ikvienu, trenējot prātu atpūsties, tu ar laiku spēsi būt vairāk klāt situācijās, neuztraucoties par nākotnes problēmām. 

Izlasi arī: Meditācija un prāta mierināšana

Tilbake til bloggen