Treningsprogram. Syrkeøvelser for hele kroppen. Treningsstrikker, treningsbag, håndleggsbånd.

Labākās spēka vingrinājumi visai ķermenim

Vai jums trūkst motivācijas, lai sāktu?

Ikdienas steigā nav vienmēr viegli uzturēt labu treniņu plūsmu. Pēc garām darba dienām vai mācībām ir mazliet grūtāk pārvarēt slinkuma slieksni, un cilvēki bieži paliek uz dīvāna līdz vakara beigām. Bet vai zinājāt, ka, ieviešot nedaudz spēka treniņa savā ikdienā, paaugstinās enerģijas līmenis un jūs patiešām iegūsiet vairāk resursu? Lasiet vairāk par to, kā sākt ar treniņiem.

Spēka treniņš ir visiem, un nekad nav par vēlu sākt. Ar mūsu plašo treniņu aprīkojuma un treniņu apģērbu klāstu jūs būsiet labi sagatavoti saviem pirmajiem treniņiem. Nebūs vienmēr viegli zināt, no kurienes sākt, bet mēs labprāt jums palīdzēsim. Tāpēc mēs sastādījām vienkāršu treniņu programmu spēka palielināšanai, kas var tikt veikta mājās vai sporta zālē. Lasiet vairāk par spēka programmu iesācējiem.

Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis sportists, pretestības lentes, ko sauc arī par treniņu lentām, ir būtisks aksesuārs, ko ikvienam vajadzētu iekļaut savā treniņu somā. Mūsu treniņu lentes nāk trīs dažādās stiprumā, tādējādi jūs varat vienkārši pielāgot un mainīt, attīstoties ar katru treniņu. Treniņu lentes ir arī lieliskas lietošanai iesildīšanās un dažādu muskuļu grupu aktivizēšanai, kas ir svarīgi pirms katra treniņa.

Treniņu lentas trīs dažādos stiprumos

Četras priekšrocības ar spēka treniņu

  1. Jūs novēršat muskuļu masas zudumu
  2. Samazina traumu risku
  3. Uzlabo mentālo veselību
  4. Novērš sirds un asinsvadu slimības

Visas ķermeņa spēka treniņu programma

Šī programma ietver 5 vingrinājumus, kas stiprina visas ķermeņa daļas, un tā ir piemērota gan iesācējiem, gan tiem, kas jau ir daudz trenējušies. Treniņu programma var tikt veikta ar vai bez svariem.

Vingrinājums 1

Knebys (palielina spēku kājās, sēžamvietā un stumbra muskulī)

4 komplekti x 12 atkārtojumi

Knebys ir ļoti populārs vingrinājums un to var pielāgot dažādos veidos. Izmēģiniet arī squatu ar hantelēm vai statīvā ar svaru.

Vingrinājums 2

Pushups/roka izspiešana (palielina spēku krūtīs, plecos un tricepsā)

4 komplekti x 10 atkārtojumi

Stāviet uz ceļgaliem, lai atvieglotu. Izmantojiet lentu ap elkoņiem, lai palielinātu pretestību.

Vingrinājums 3

Izklupieni (palielina spēku augšstilbos un sēžamvietā)

3 komplekti (uz katras kājas) x 12 atkārtojumi

Vingrinājums 4

Atpakaļ mēri (palielina spēku mugurā)

4 komplekti x 12

Vingrinājums 5

Planka (palielina spēku visā stumbra muskulī)

3 komplekti x 1 min

Vienīgā lieta, kas ir jautrāka par treniņu vienatnē, ir treniņš kopā ar draugu. Pārbaudiet mūsu labākās treniņu vingrinājumus diviem šeit!

Lasiet arī: Traumu novēršanas treniņš

Tilbake til bloggen